Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Standup komiker och konferencier

Johanna Nordström föreläsning

Johanna Nordström

En av de starkast lysande stjärnorna på komikerhimlen idag som innehåller mycket igenkänning och humor.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johanna Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Johanna Nordström är en av de starkast lysande stjärnorna på komikerhimlen idag. På både Twitter och Instagram har hon över 150.000 följare. 2015 körde hon standup för första gången, och idag reser folk till Stockholm för att se henne uppträda. Utöver standup-karriären driver hon även den politiska podcasten 800k tillsammans med Irena Pozar. Johanna Nordström kan bokas för samtal om sociala medier och ungdomar, eller som standupkomiker eller konferencier via oss på Athenas. 

På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000.  Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. 

Johanna Nordström har blivit en självklar humorpersonlighet för unga på internet. Hennes igenkänningshumor i form av sketcher har gett henne en otroligt stor följarskara online, och detta blandat med stand-up och att leda den politiskt inriktade podcasten 800k har gjort att hundratusentals människor tagit del av hennes humormaterial. 2018 var hon nominerad i fyra kategorier på Guldtuben.

Förutom möjligheten att boka Johanna Nordström som komiker eller konferencier kan du även boka Johanna Nordström för samtal om sociala medier och hur vi i dag kan nå ut politiskt till ungdomar.

Johanna Nordström har stor vana att stå på scen och bokas enkelt här via oss på Athenas!

Foto: Johanna Pettersson

Visa föreläsningar med Johanna Nordström

  Boka Johanna Nordström

  Samtal: Hur lyckas du med sociala medier?

  • På två år lyckades Johanna nå 50.000 följare på Twitter där hon idag har 150.000. Sedan bestämde hon sig för att börja bygga sin Instagram istället. På ett år hade hon 120.000 följare. Johanna Nordström berättar om taktiken och hur man ska gå tillväga för att bygga sociala medier från scratch utan att vara känd sedan tidigare.

  Boka Johanna Nordström

  Samtal: Hur når vi ut politiskt till unga?

  • Johanna Nordström har tillsammans med Irena Pozar drivit politikpodden 800k. En podd för unga kvinnor mellan 18-30. Där pratar de på ett lättsamt och humoristiskt sätt om vad de olika partierna vill, vad de egentligen menar och varför ingen politiker kan säga ja eller nej.
  • Johanna har under hela sin uppväxt känt att hon inte förstått politiken, eftersom politiker och vuxna inte pratar till unga. Vad gör politikerna för fel när de inte når unga? Och hur når man unga bäst? Fråga Johanna!

  Boka Johanna Nordström

  Johanna Nordström kan bokas som:

  • Standupkomiker
  • Konferencier
Skicka en oförpliktande förfrågan på Johanna Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Johanna Nordström