Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Isabelle McAllister - Kreatör, designer, inredare och maker

Isabelle McAllister

Kreatör, designer, inredare och maker

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Isabelle McAllister

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Isabelle McAllister har med sin skaparglädje, kreativitet och sitt skarpa öga för smarta trender blivit en av landets mest anlitade kreatörer. Hon har medverkat i en rad tv-produktioner, skrivit böcker och är dessutom en uppskattad föreläsare som gärna delar med sig av sina spännande idéer. Hon trivs i spänningsfältet mellan fint och fult, härligt och obekvämt - det är där hennes magi skapas! Ta del av inspiration från hela världen för att skapa personliga, trivsamma och hållbara miljöer både hemma och på jobbet!

I Isabelle McAllisters händer får det mest klassiska alltid en egen och trendig twist. Pasteller blir kaxiga, mönster får klös och inredningsattiraljer pyntas med hennes lekfulla touch. Denna kreatör, designer, stylist och programledare gjorde år 2002 succé i tv-programmet ”Sick-Sack” och har sedan dess skapat sig ett namn som DIY:are och trendspanare.

Genom att vara med från den svenska DIY-boomens början och ständigt följa med i de senaste trenderna har Isabelle McAllister kunskap om hur du skapar inspirerande, personliga miljöer eller ett varumärke som sticker ut. Hon konsulterar privatpersoner, företag, media och varumärken om allt från färgsättning och inredning till konceptutveckling och varumärkesbyggande.

Förutom att ha varit med i tv-program som ”Äntligen hemma”, ”Äntligen trädgård”, ”När & fjärran”, ”Sommartorpet” och ”Fixa rummet” har Isabelle McAllister skrivit böckerna ”Alla balla kalas” och ”Rum för kidsen”. Hon medverkar allt som oftast i olika designprojekt och inspirerar människor till att ge sin kreativitet fritt spelutrymme.

Om du någon gång har undrat hur du ska skapa personliga och inspirerande miljöer, som dessutom är bra för både miljön och plånboken, är Isabelle McAllister helt rätt person att konsultera. Boka en föreläsning fylld av de senaste trenderna hämtade från hela världen!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Isabelle McAllister

  Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter

  • 3D-skrivaren gör antibiotika, Twitter väljer president och du Swishar en tia för kaffet.
  • Tekniken har öppnat upp möjligheter som vi bara för 10 år sedan trodde var omöjliga. Företag måste vara mer flexibla och öppna än någonsin för att kunna tillgodose kundernas behov. Men hur? Vilka företag lyckas och varför? Vilka roliga koncept finns det att lära och inspireras av? Hur ser tekniktrenderna ut i världen och vad är heta samtalsämnen bland forskarna just nu?
  • Isabelle McAllister talar om detta och mycket mer i en aktuell, upplysande och inspirerande föreläsning om den senaste vardagstekniken och de som gör allt möjligt: användarna.

  En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend

  • Vi svenskar renoverar mest i världen, och det beror inte bara på att vi har råd och faktiskt kan renovera. Vi VILL renovera. Mycket.
  • Handlar det om ytlighet? Tävling med bekanta och grannar? Eller handlar det om att vi spenderar mycket tid inomhus på grund av vårt klimat?
  • Våra hem är den plats där vi lever våra liv. Och då är det viktigt att vi trivs där. Men att byta möblemang, badrum eller kök så fort andan faller på är inte hållbart i längden, varken för miljön eller plånboken.
  • I den här föreläsningen delar Isabelle McAllister med sig av sina bästa tips på smarta lösningar, återbruk och massor av inspiration hämtat från de nyaste trenderna. Målet är ett personligt hem där alla i familjen trivs. Och som är hållbart både ekologiskt och ekonomiskt.

  Hem, hållbara hem – om framtidens boende och samtida utmaningar

  • Intelligenta hem, bostadsområden drivna av solceller, kontoret på fickan, konstgjorda skogar och skyskrapor i trä – hur ser det moderna boendet och framtidens arbetsplatser ut?
  • Hur gör vi när vi står inför förändringar som digital utveckling, klimathot och forskningsframsteg som gör det omöjliga möjligt? Hur tar det sig uttryck i hur vi bor, lever och arbetar?
  • Isabelle McAllister ger oss en spännande inblick i framtidens hållbara hem och arbetsplatser. Låt dig inspireras av inrednings- och arkitekttendenser från hela världen och hör mer om vad som väntar – och om det som händer just nu!

  Trendföreläsning: Bli en maker – ta själv makten över produktion och information

  • Den här föreläsningen riktar sig till dig som vill bli en kreatör och DIY:are och som vill bli det på dina egna villkor.
  • Isabelle McAllister ger dig konkreta tips och tricks på hur du kan bygga ett nischat varumärke med hjälp av sociala medier. De praktiska inslagen varvas med trendspaning: hur kommer framtidens marknad se ut för makers och vilka uttryck kommer relationen mellan producent och konsument ta sig?

Referenser

Vår föreläsningskväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

Anna Hultman, vd Happy Homes Skellefteå

Happy Homes

Isabelle var en riktig kanonbokning till vårt event, hon tillförde energi, kunskap och analys på ett sätt som våra gäster verkligen uppskattade. Hon var dessutom extremt rolig och lätt att ha att göra med. Lösningsorienterad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera henne till ditt event. Några av våra gäster sa så här på frågan vad som var höjdpunkten under Allerdagarna: -Isabelles föreläsning som inspirerade om hur man kan använda och connecta sitt content -Föredraget med Isabelle McAllister var inspirerande och fullt av energi! -Isabelle McAllister, inspirerande och allmänt grym person!

Tomas Stålmarck, eventansvarig Allerdagarna

Allerdagarna

Isabelle inspirerar på så många välinredda och crazy våningsplan. Hon får var och en att våga ta tag i saker både inom färg, form och framför allt livet. Hon är ett levande bevis för att du själv skapar ditt liv. Isabelle är alltid påläst, kunnig och fylld med fakta om nutiden och framtidens trender.

Pehr Hante, tidigare ansvarig Hem & Villa Mässorna Stockholm & Göteborg

Hem & Villa Mässorna
Skicka en oförpliktande förfrågan på Isabelle McAllister

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Isabelle McAllister