Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Inspiration till att skapa trivsamma och hållbara miljöer

Isabelle Mcallister föreläsning

Isabelle McAllister

Kreatör och designer med inspirerande föreläsningar om trender, hållbarhet och människans relation till tekniken.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

4.75 av 5 stjärnor

Vår föreläsningskväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

Anna Hultman, vd Happy Homes Skellefteå Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Isabelle McAllister

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Isabelle McAllister har med sin skaparglädje, kreativitet och sitt skarpa öga för smarta trender blivit en av landets mest anlitade kreatörer. Hon har medverkat i en rad tv-produktioner, skrivit böcker och är dessutom en uppskattad föreläsare som gärna delar med sig av sina spännande idéer. Hon trivs i spänningsfältet mellan fint och fult, härligt och obekvämt - det är där hennes magi skapas. Nu är Isabelle aktuell med sin bok 'Skavank - laga, vårda och uppskatta det gamla och nötta'.

I Isabelle McAllisters händer får det mest klassiska alltid en egen och trendig twist. Pasteller blir kaxiga, mönster får klös och inredningsattiraljer pyntas med hennes lekfulla touch. Denna kreatör, designer, stylist och programledare gjorde år 2002 succé i tv-programmet ”Sick-Sack” och har sedan dess skapat sig ett namn som DIY:are och trendspanare. Under en Isabelle McAllister föreläsning blir du inspirerad inom trender och mode!

Genom att vara med från den svenska DIY-boomens början och ständigt följa med i de senaste trenderna har Isabelle McAllister kunskap om hur du skapar inspirerande, personliga miljöer eller ett varumärke som sticker ut. Hon konsulterar privatpersoner, företag, media och varumärken om allt från färgsättning och inredning till konceptutveckling och varumärkesbyggande.

Förutom att ha varit med i tv-program som ”Äntligen hemma”, ”Äntligen trädgård”, ”När & fjärran”, ”Sommartorpet” och ”Fixa rummet” har Isabelle McAllister skrivit böckerna ”Alla balla kalas” och ”Rum för kidsen”. Hon medverkar allt som oftast i olika designprojekt och inspirerar människor till att ge sin kreativitet fritt spelutrymme.

Om du någon gång har undrat hur du ska skapa personliga och inspirerande miljöer, som dessutom är bra för både miljön och plånboken, är Isabelle McAllister helt rätt person att konsultera. Boka en Isabelle McAllister föreläsning som är fylld av de senaste trenderna hämtade från hela världen!

I samarbete med Promotor Media

Foto: Angelica Söderberg

Visa föreläsningar med Isabelle McAllister

  Isabelle McAllister föreläsning

  Skavank – framtiden i våra händer

  Hållbarhet handlar om att möta behoven för vår nuvarande generation samtidigt som vi försäkrar oss om att vi tillgodoser behoven hos de kommande generationerna. Vi behöver ställa om vårt sätt att tänka såväl som hur vi gör saker. I den här föreläsningen tar Isabelle avstamp ur sin senaste bok – Skavank – som handlar om att laga, vårda och uppskatta det gamla och nötta. Vi tittar närmare på:

  • Konsumtionsvanor – Varför blev vi ett massproducerande samhälle och vilka är våra drivkrafter att konsumera på det sätt vi gör?
  • Hur gör vi för att återanvända det som redan finns i oerhörda mängder?
  • Hur kan företag tjäna pengar på att ta sitt producentansvar genom hela produktens livscykel? Vi tittar även närmre på affärsmodeller och företag som tänker annorlunda.

  Den här föreläsningen om hållbarhetskommunikation passar både för storföretagen och för gör-det-självare som vill ha inspiration hur man lagar, vårdar och tar hand om det gamla och nötta. Föreläsningen går att kombinera med en workshop där deltagarna tar med sig något man har hemma och får handfasta tips om olika tekniker och lagar tillsammans.

  Isabelle McAllister föreläsning

  Det händer nu!

  Hållbarhet och omställning. Vad ser vi för trender och fenomen runt om i världen som har att göra med grön omställning. Från hållbara produkter, nya affärsmodeller och ekonomiska spelplaner som gör att företag producerar smartare och bättre för en gemensam hållbar framtid.

  Isabelle Mc Allister föreläsning

  This is a Green message

  Föreläsningen om hållbarhetskommunikation. Hur du undviker greenwashing och varför är greenhushing också ett problem? Som en av initiativtagarna till www.stoppagreenwashingen.nu hjälper Isabelle oss att reda ut frågan.

  Isabelle McAllister föreläsning

  Teknik, trender och användare – när det omöjliga blir nya möjligheter

  • 3D-skrivaren gör antibiotika, Twitter väljer president och du Swishar en tia för kaffet.
  • Tekniken har öppnat upp möjligheter som vi bara för 10 år sedan trodde var omöjliga. Företag måste vara mer flexibla och öppna än någonsin för att kunna tillgodose kundernas behov. Men hur? Vilka företag lyckas och varför? Vilka roliga koncept finns det att lära och inspireras av? Hur ser tekniktrenderna ut i världen och vad är heta samtalsämnen bland forskarna just nu?
  • I denna Isabelle McAllister föreläsning talar hon om detta och mycket mer i en aktuell, upplysande och inspirerande föreläsning om den senaste vardagstekniken och de som gör allt möjligt: användarna.

  Isabelle McAllister föreläsning

  En älskad yta med djup – så skapar du hemmet som håller längre än nästa trend

  • Vi svenskar renoverar mest i världen, och det beror inte bara på att vi har råd och faktiskt kan renovera. Vi VILL renovera. Mycket.
  • Handlar det om ytlighet? Tävling med bekanta och grannar? Eller handlar det om att vi spenderar mycket tid inomhus på grund av vårt klimat?
  • Våra hem är den plats där vi lever våra liv. Och då är det viktigt att vi trivs där. Men att byta möblemang, badrum eller kök så fort andan faller på är inte hållbart i längden, varken för miljön eller plånboken.
  • Under denna Isabelle McAllister föreläsning delar hon med sig av sina bästa tips på smarta lösningar, återbruk och massor av inspiration hämtat från de nyaste trenderna. Målet är ett personligt hem där alla i familjen trivs. Och som är hållbart både ekologiskt och ekonomiskt.

  Isabelle McAllister föreläsning

  Hem, hållbara hem – om framtidens boende och samtida utmaningar

  • Intelligenta hem, bostadsområden drivna av solceller, kontoret på fickan, konstgjorda skogar och skyskrapor i trä – hur ser det moderna boendet och framtidens arbetsplatser ut?
  • Hur gör vi när vi står inför förändringar som digital utveckling, klimathot och forskningsframsteg som gör det omöjliga möjligt? Hur tar det sig uttryck i hur vi bor, lever och arbetar?
  • I denna Isabelle McAllister föreläsning ger hon oss en spännande inblick i framtidens hållbara hem och arbetsplatser. Låt dig inspireras av inrednings- och arkitekttendenser från hela världen och hör mer om vad som väntar – och om det som händer just nu!

  Isabelle McAllister föreläsning

  Trendföreläsning: Bli en maker – ta själv makten över produktion och information

  • Detta är en Isabelle McAllister föreläsning som riktar sig till dig som vill bli en kreatör och DIY:are och som vill bli det på dina egna villkor.
  • Isabelle McAllister ger dig konkreta tips och tricks på hur du kan bygga ett nischat varumärke med hjälp av sociala medier. De praktiska inslagen varvas med trendspaning: hur kommer framtidens marknad se ut för makers och vilka uttryck kommer relationen mellan producent och konsument ta sig?

Referenser

Vår föreläsningskväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

Anna Hultman, vd Happy Homes Skellefteå

Happy Homes

Isabelle var en riktig kanonbokning till vårt event, hon tillförde energi, kunskap och analys på ett sätt som våra gäster verkligen uppskattade. Hon var dessutom extremt rolig och lätt att ha att göra med. Lösningsorienterad och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera henne till ditt event. Några av våra gäster sa så här på frågan vad som var höjdpunkten under Allerdagarna: -Isabelles föreläsning som inspirerade om hur man kan använda och connecta sitt content -Föredraget med Isabelle McAllister var inspirerande och fullt av energi! -Isabelle McAllister, inspirerande och allmänt grym person!

Tomas Stålmarck, eventansvarig Allerdagarna

Allerdagarna

Isabelle inspirerar på så många välinredda och crazy våningsplan. Hon får var och en att våga ta tag i saker både inom färg, form och framför allt livet. Hon är ett levande bevis för att du själv skapar ditt liv. Isabelle är alltid påläst, kunnig och fylld med fakta om nutiden och framtidens trender.

Pehr Hante, tidigare ansvarig Hem & Villa Mässorna Stockholm & Göteborg

Hem & Villa Mässorna
Skicka en icke-bindande förfrågan på Isabelle McAllister

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Isabelle McAllister
Isabelle McAllister

4.75 av 5 stjärnor

Vår föreläsningskväll med Isabelle McAllister var verkligen magisk. Glädje, förväntan och sist men inte minst en fantastiskt kundvänlig föreläsning av Isabelle. Otroligt inspirerande och kul!

Anna Hultman, vd Happy Homes Skellefteå Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Isabelle McAllister