Laddar innehåll ...

Li Pamp - Konsthistoriker, antikexpert, radio- och teveprofil

Li Pamp

Konsthistoriker, antikexpert, radio- och teveprofil

Li Pamp är konsthistoriker, antikexpert samt en känd radio- och teveprofil. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas för att få öga för loppisfynd, morgondagens antikviteter eller lära dig roliga saker om 1900-talsdesign.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Antikexperten Li Pamp blev ett namn på människors läppar när hon gjorde sin tevedebut i ”Antikdeckarna” på TV4 Plus. Sitt stora genombrott fick hon när hon gick över till SVT där hon programleder ”Antikmagasinet” och jobbar som expert i ”Go’kväll”, ”Nordiska Rum” samt i den folkkära showen ”Antikrundan”.

Li Pamp, som studerade konsthistoria på Lunds universitet, vurmar för 1900-talsdesign och begagnat. Faktum är att hon ofta pratar om värdet av att använda begagnat, ett samtalsämne som helt klart ligger rätt i tiden.

Om du är en ivrig radiolyssnare hör du säkert Li Pamp prata i radio då och då. Hon debuterade som sommarpratare 2013 och är ofta med i P1 och P4. Hennes expertroll har gjort henne till en uppskattad föreläsare, moderator och konferencier. Vad sägs om att ta del av Li Pamps kunskap?

  Unikt antik

  • Under denna föreläsning lär du dig tala tingens språk. Varje sak har en historia att berätta, det gäller bara att du vet hur du ska lyssna.
  • Här varvas tips på vilka saker du ska behålla eller slänga med roliga berättelser från ”Antikrundan” och praktiska loppistips.

  Framtidens antikviteter – en spaning

  • Hur vet du vilka av dagens prylar som blir morgondagens antikviteter? Gå i skola hos Li Pamp!

  1900-talets designpionjärer

  • Ta del av ett stycke konsthistoria i denna föreläsning som går till botten med begrepp såsom ”Plastrevolutionen”, ”Funkis” och ”Slit-och-släng”.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden