Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Expert på sociala medier och nätverkande. Om hur man sticker ut och syns

Frida Boisen föreläsning

Frida Boisen

Frida Boisen har facit på hur du lyckas med ditt förändringsarbete, kommunikation, digitala resa och hållbarhet. Med ledorden, mod och passion, inspirerar hon med nya insikter inför framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frida Boisen är journalisten som blivit en av Sveriges mest älskade talare och konferencierer. Med sin positiva energi och gedigna erfarenhet och kunskap om hur du lyckas med ditt förändringsarbete, din digitala resa, din kommunikation och din hållbarhet gör hon succé på scen världen över. Med mod och passion som ledord har Frida en unik inspirerande förmåga att göra komplexa skeenden enkla att förstå, bjuda på konkreta kloka tips och trendspaningar som alla kan ta till sig och få alla i rummet att känna: Nu gör vi det här! Vi kan också!

Därför ska du boka en Frida Boisen föreläsning:

 • Ta del av energin, underhållningen och insikterna hur du når ut med din digitala kommunikation från världsmästaren i sociala medier.
 • För att bygga tillit, inkludering och glädje i din organisation.
 • Bli mer inspirerade och insatta i FN:s globala hållbarhetsmål.

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin. Kunder och medarbetare ställer nya krav på att ditt företag steppar upp när det kommer till ert hållbarhetsarbete. Vi vet att vi måste förändras, och det snabbt. Så varför är det så svårt?

På ett smittande, berörande och gripande vis förklarar Frida hur vi, med enkla knep, kan bidra för att få förändringen som verkligen gör skillnad. Få samtliga på arbetsplatsen att dra åt samma håll och bygga modet till att bli ett lag med en genomförande kraft. 

Frida pratar om att vi måste gå från Economics till Changeonomics, de vanligaste fallgroparna och de största succéfaktorerna mot en nödvändig förändring. 

Hon besitter kunskapen om hur du blir en thought leader, hur du bygger tillit och glädje i en organisation med ORK. Frida berättar hur du kan använda dark social för att få dina kunder att uppgradera sin kundstatus. Från kunder till VIP:s, del av din community och mest värdefulla utvecklare.

Hennes arbete att folkbilda och förklara FN:s globala hållbarhetsmål har prisats av svenska FN-förbundet. Att vara insatt när det kommer till hållbarhetsmålen är ett måste. Det handlar om att kunna attrahera morgondagens talanger och möta upp det dina kunder efterfrågar. För det finns bara ett sätt att nå de uppsatta globala målen till 2030, om alla bidrar, tillsammans.

Ta del av framgångsfaktorerna tillsammans med Frida Boisen på din nästa konferens eller kick-off. En underhållande och berörande energiinjektion samt investering i nya insikter. Något som garanterat ger er mångdubbelt tillbaka i ökad arbetsglädje, förbättrad kommunikation och starkare resultat.

Visa föreläsningar med Frida Boisen

  Aldrig släppa taget – Med Frida & Tilda Boisen

  Tillsammans berättar Frida och Tilda om den viktigaste resan de någonsin gjort tillsammans. De berättar om det allra svåraste. Om de mörkaste stunderna. Och om vägen ut.

  • Frida och Tilda berättar om en fruktansvärd tid för deras familj.
  • Och en föreläsning om hur så enormt många andra familjer har det. Om hur fler än 24 000 barn och unga står i kö till BUP. Flera i månader, ibland rent av år. Vad som kan hända när en tonåring mår fruktansvärt dåligt psykiskt och det inte finns hjälp att få. Det är en berättelse på liv och död.
  • Det är en berättelse med röster som behöver höras. Om Fridas röst som mamma. Om Tildas röst som behöver höras. En röst som så sällan får plats.

  Men framför allt är det en berättelse om kärlek, ork och hopp.

  Digital succé – Så gör du AI-succé med ChatGPT och når miljonpublik på sociala medier

  Hur gör du på bästa sätt för att använda det bästa med AI och ChatGPT och kombinera med din egen storytelling för att nå ut och göra Digital succé?  

  Det digitala medielandskapet förändras snabbare än någonsin! Så hur gör du för att använda ChatGPT på bästa sätt.

  Världsmästaren i sociala medier som valts ut av LinkedIn som en av topp 100 rösterna i Europa av 56 miljoner användare – och som precis kammade hem prestigefyllda priset Årets berättare – talar om hur DU når ut till miljoner och når igenom bruset.

  I en underhållande, energirik och superinspirerande föreläsning får du massor av effektiva tips du kan implementera direkt, som verkligen kan lyfta DIN sociala mediestrategi och boosta din business och ditt varumärke direkt.

  Hur gör man för att  ChatGPT, TikTok och befintliga plattformar som Linkedin som ständigt utvecklas? Att hålla sig uppdaterad är avgörande både för företag och individer som vill vara relevanta och nå sina målgrupper på ett effektivt sätt!

  Du får med dig:

  • Vad är ChatGPT och hur kan ni använda det för att boosta er era affärer?
  • Hur du når ut med ditt budskap på sociala medier
  • Lär dig om storytelling och intertelling på sociala medier
  • Så väljer du sociala mediekanal och så får du upp följarantalet
  • Så fungerar social selling och här är tipsen du behöver för att boosta din business
  • Nycklarna till hur just NI kan lyckas med ER sociala mediestrategi
  • LinkedIn, Facebook, Instagram och TikTok – Så håller du dig uppdaterad

  Missa inte Frida Boisens, superinspirerande föreläsning som gör succé världen över.

  Action nu! – Vänd utmanande förändring till framgång

  I utmanande tider prövas vårt ledarskap och vår förmåga att ställa om. Krig i vårt närområde, klimatkris, lågkonjunktur, förändrade kundbeteenden. Vi vet att vi måste förändra vårt erbjudande och med det vårt sätt att jobba. Vi vet att vi måste agera nu och våga nytt. Så hur gör du för att stärka ett hållbart tillitsfullt ledarskap där ständig förändring är det nya normala? Hur skapar du en kultur och ett team där alla på riktigt har kul, tar ansvar och känner stolthet? Hur kan du med din kommunikation få tilliten att blomstra – även när vi jobbar hybrid? Hur får du motivation, respekt och arbetsglädje att bli värderingar som alla brinner för? Varje dag.

  Prisade författaren, rådgivaren och föreläsaren Frida Boisen, som lett några av Sveriges största mediehus, och idag coachar ledningsgrupper från hela världen, bjuder på sina senaste insikter, effektiva tips och tankeväckande workshop-övningar som förändrat företagsledningar och företag i grunden.

  DU FÅR MED DIG:

  • Så får du tilliten att gå från okej till outstanding i ditt företag
  • Så får du ditt team att hitta möjligheterna i utmanande tider
  • Nycklarna till transformatorn – så får du värderingar att omsättas i action
  • Kraften I ORK – och hur du kan slipa din feedback till perfektion

  Missa inte den här underhållande, energisprakande, berörande och insiktsfulla föreläsningen, fylld med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning och ovärderliga tips från en av Sveriges ledande förändrings- och kommunikationsexperter.

  VÅGA VÅGA
  – Så lyckas du med framgångsrik förändring

  Du vet att du borde, prova nytt, våga nytt. Ändå tvekar vi och landar allt för ofta i långsamhetens trygga träsk. Frida bjuder på sina bästa tips ur nya boken VÅGA VÅGA. För att inspirera dig till hur du kan bli så mycket mer framgångsrik i att gå från idé till verklighet.

  DU FÅR MED DIG:

  • Effektiva tips för att göra idéer till verklighet
  • Hitta en hållbar väg som fungerar så att förändringen verkligen blir av
  • Transformatorn – en effektiv modell för att leda sig själv och andra
  • Nycklarna till att överkomma dina rädslor och våga mer

  Missa inte den här underhållande, energirika, berörande och insiktsfulla föreläsningen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning.

  Changeonomics

  • Konsten att våga – Vägen till framgång! I en tid där AI, digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och organisation på förändringarna som ni behöver göra? Experten på framtiden och digital utveckling, Frida Boisen, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång.
  • Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

Referenser

Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår.

Arturo Arques

Swedbank

Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event

Johanna Björnsund

Consid

Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack

Maria Wiberg

Stockholmsmarknader

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!

Thérèse Lundquist

Bergendahls

Frida gjorde ett strålande jobb och ledde dagen med en fantastisk energi, hon passade perfekt för vårt event!

Companyexpense, Marketing Manager

Findity

Frida var mycket bra på att berätta sin historia. Engagerad och mycket duktig. Fantastisk person.

Ordförande

Kvinnojouren Boden
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Frida Boisen
Frida Boisen

5 av 5 stjärnor

Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Frida Boisen