Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Expert på sociala medier och nätverkande om hur man sticker ut och syns

Frida Boisen - Journalist, chefredaktör och författare

Frida Boisen

En av Sveriges mest inflytelserika röster i opinionsbildning visar hur du genom att tänka nytt kan nå ut genom bruset.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Den genomsnittlige svensken tittar på sin smartphone 150 gånger per dag. Finns du där att tittas på? Frida Boisen, chefredaktör, årets nätverkare och expert på sociala medier, har knäckt koden för hur man sticker ut på nätet. Företag som vill vara framgångsrika även i framtiden måste göra detsamma. Boka en föreläsning och få de bästa tipsen för att just din röst ska höras i mediebruset!

Frida Boisen är en av landets mest inflytelserika personer när det gäller opinionsbildning, media och sociala medier. Hon har blivit utsedd till årets nätverkare, världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mäktigaste personer. Både här hemma och internationellt är hon en mycket uppskattad föreläsare.

Den digitala utvecklingen utmanar oss alla att tänka nytt. Detta är särskilt viktigt för företag som vill bli eller förbli framgångsrika även i framtiden. Frida Boisen visar hur du med hjälp av sociala medier kan bygga ett starkt varumärke, synas och höras på nätet och möta dina kunder där de befinner sig.

Frida Boisen började sin karriär som grävande journalist i Göteborg. Hon avancerade snart till flera ledande befattningar som bland annat chefredaktör för Expressen GT, sociala medier-strateg på Dagens industri och digital chef på Bonnier tidskrifter. År 2014 utsågs hon till en av Sveriges 100 mäktigaste personer av tidningen Fokus, “Årets nätverkare” av BNI och dessutom till “Världsmästare inom sociala medier” vid the INMA-awards, tidningsvärldens Oscarsgala. Hon blev utsedd till Årets Digitala Influencer 2019 för sitt engagemang och drivande av debatter i sina sociala medier. Hon är författare till boken “Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och en mycket kunnig och efterfrågad föreläsare inom ämnet.

Den digitala revolutionen för med sig både utmaningar och möjligheter. Frida Boisen tar dig med på en djupdykning i de digitala och sociala mediernas värld, och berättar mer om hur det hela fungerar. Med ledorden mod och passion och en smittande entusiasm uppmuntrar hon dig att våga ta steget fullt ut i de sociala medierna. Rätt använda är de nämligen en genväg rakt in i människors hem och hjärtan! Du får också smarta tips på hur man bygger ett starkt varumärke i dag, läser av omvärldens tendenser, skapar effektiva team och blir en ledare som kan konsten att motivera sina medarbetare.

Boka en inspirerande föreläsning som rustar dig och din verksamhet inför framtiden!

Frida Boisen kan bokas som både föreläsare och moderator. Hon skräddarsyr sina uppdrag enligt dina önskemål och behov. 

Visa föreläsningar med Frida Boisen

  Frida Boisen föreläser om:

  • Digitala strategier
  • Sociala medier
  • Omvärldsanalys
  • Affärsutveckling
  • Positivt ledarskap
  • Varumärkesbyggande
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Frida Boisen