Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-05

Expert på sociala medier och nätverkande om hur man sticker ut och syns

Frida Boisen föreläsning

Frida Boisen

En av Sveriges mest inflytelserika röster i opinionsbildning visar hur du genom att tänka nytt kan nå ut genom bruset.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Den genomsnittlige svensken tittar på sin smartphone 150 gånger per dag. Finns du där att tittas på? Frida Boisen, chefredaktör, årets nätverkare och expert på sociala medier, har knäckt koden för hur man sticker ut på nätet. Företag som vill vara framgångsrika även i framtiden måste göra detsamma. Boka en Frida Boisen föreläsning och få de bästa tipsen för att just din röst ska höras i mediebruset!

Därför ska du boka en Frida Boisen föreläsning

 • Frida Boisens föreläsningar är både underhållande och insiktsfulla.
 • Frida är en expert inom sociala medier och kan bidra positivt till din organisations utveckling.
 • Det kommer vara värdefullt för din organisation att boka en föreläsning med Frida Boisen.

Frida Boisen är en av landets mest inflytelserika personer när det gäller opinionsbildning, media och sociala medier. Hon har blivit utsedd till årets nätverkare, världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mäktigaste personer. Både här hemma och internationellt är hon en mycket uppskattad föreläsare.

Den digitala utvecklingen utmanar oss alla att tänka nytt. Detta är särskilt viktigt för företag som vill bli eller förbli framgångsrika även i framtiden. En Frida Boisen föreläsning visar hur du med hjälp av sociala medier kan bygga ett starkt varumärke, synas och höras på nätet och möta dina kunder där de befinner sig.

Frida Boisen blev utsedd till Årets Digitala Influencer 2019 för sitt engagemang och drivande av debatter i sina sociala medier. Hon är författare till boken “Digital succé – så lyckas du med sociala medier” och en mycket kunnig och efterfrågad föreläsare inom ämnet.

Under en Frida Boisen föreläsning rustar hon dig och din verksamhet inför framtiden. Du får följa med på en djupdykning i det digitala och sociala mediernas värld. Du får också smarta tips på hur man bygger ett starkt varumärke i dag.

Boka en spännande Frida Boisen föreläsning idag hos oss på Athenas!

Foto: Carola Björk

Visa föreläsningar med Frida Boisen

  Frida Boisen föreläsning

  Digital succé – så lyckas du med sociala medier

  • Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar och lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och få genomslag för ert varumärke i sociala medier? Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och supereffektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.
  • Här kommer ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevansen och briljansen i din storytelling för dina följare. Låt Frida Boisen förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

  Frida Boisen föreläsning

  Changeonomics

  • Konsten att våga – Vägen till framgång! I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra? Frida Boisen, expert på framtid och digital utveckling, känd som modig programledare i Trolljägarna och Lyxfällan och en av Sveriges mest lästa krönikörer i Aftonbladet, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång för att lyckas med Changeonomics.
  • Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Frida Boisen