profile-cover-generic-01-blue

Expert på sociala medier och nätverkande. Om hur man sticker ut och syns

Frida Boisen föreläsning

Frida Boisen

Frida Boisen har facit på hur du lyckas med ditt förändringsarbete, kommunikation, digitala resa och hållbarhet. Med ledorden, mod och passion, inspirerar hon med nya insikter inför framtiden.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frida Boisen är journalisten som blivit en av Sveriges mest älskade talare och konferencierer. Med sin positiva energi och gedigna erfarenhet och kunskap om hur du lyckas med ditt förändringsarbete, din digitala resa, din kommunikation och din hållbarhet gör hon succé på scen världen över. Med mod och passion som ledord har Frida en unik inspirerande förmåga att göra komplexa skeenden enkla att förstå, bjuda på konkreta kloka tips och trendspaningar som alla kan ta till sig och få alla i rummet att känna: Nu gör vi det här! Vi kan också!

Därför ska du boka en Frida Boisen föreläsning:

 • Ta del av energin, underhållningen och insikterna hur du når ut med din digitala kommunikation från världsmästaren i sociala medier.
 • För att bygga tillit, inkludering och glädje i din organisation.
 • Bli mer inspirerade och insatta i FN:s globala hållbarhetsmål.

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin. Kunder och medarbetare ställer nya krav på att ditt företag steppar upp när det kommer till ert hållbarhetsarbete. Vi vet att vi måste förändras, och det snabbt. Så varför är det så svårt?

På ett smittande, berörande och gripande vis förklarar Frida hur vi, med enkla knep, kan bidra för att få förändringen som verkligen gör skillnad. Få samtliga på arbetsplatsen att dra åt samma håll och bygga modet till att bli ett lag med en genomförande kraft. 

Frida pratar om att vi måste gå från Economics till Changeonomics, de vanligaste fallgroparna och de största succéfaktorerna mot en nödvändig förändring. 

Hon besitter kunskapen om hur du blir en thought leader, hur du bygger tillit och glädje i en organisation med ORK. Frida berättar hur du kan använda dark social för att få dina kunder att uppgradera sin kundstatus. Från kunder till VIP:s, del av din community och mest värdefulla utvecklare.

Hennes arbete att folkbilda och förklara FN:s globala hållbarhetsmål har prisats av svenska FN-förbundet. Att vara insatt när det kommer till hållbarhetsmålen är ett måste. Det handlar om att kunna attrahera morgondagens talanger och möta upp det dina kunder efterfrågar. För det finns bara ett sätt att nå de uppsatta globala målen till 2030, om alla bidrar, tillsammans.

Ta del av framgångsfaktorerna tillsammans med Frida Boisen på din nästa konferens eller kick-off. En underhållande och berörande energiinjektion samt investering i nya insikter. Något som garanterat ger er mångdubbelt tillbaka i ökad arbetsglädje, förbättrad kommunikation och starkare resultat.

Visa föreläsningar med Frida Boisen

  VÅGA VÅGA
  – Så lyckas du med framgångsrik förändring

  Du vet att du borde, prova nytt, våga nytt. Ändå tvekar vi och landar allt för ofta i långsamhetens trygga träsk. Frida bjuder på sina bästa tips ur nya boken VÅGA VÅGA. För att inspirera dig till hur du kan bli så mycket mer framgångsrik i att gå från idé till verklighet.

  DU FÅR MED DIG:

  • Effektiva tips för att göra idéer till verklighet
  • Hitta en hållbar väg som fungerar så att förändringen verkligen blir av
  • Transformatorn – en effektiv modell för att leda sig själv och andra
  • Nycklarna till att överkomma dina rädslor och våga mer

  Missa inte den här underhållande, energirika, berörande och insiktsfulla föreläsningen med nya insikter och exempel från ledande forskning inom framgångsrik förändringsledning.

  Mod, Passion och innovation – Så lär vi oss att älska förändring!

  • Succemetoden- ORK från värmland – Förändrar allt på jobbet såsom i relationen.
  • Hur du går från struts och hyena till vinnande giraff i förändringsdjungeln.
  • Tid är dyrbart och är bör värderas därefter. Undvik att hamna i mötesfällan!
  • Vadå CSR? Nu handlar det om CSP!
  • Det finns inga misstag, bara nya lärdomar. Allt handlar om att våga, våga, våga!
  • Från IQ och EQ till LQ!
  • Glöm aldrig den viktigaste frågan!
  • Nycklarna till kommunikation som når ut till miljoner – Talk to the heart.
  •  Hur ditt företag kan hitta vägen för framtiden – FN:s Globala hållbarhetsmål for dummies.

  Digital succé – så lyckas du med sociala medier

  • Vill ni gillas och delas av ett större antal läsare och tittare? Vill ni få koll på virala nycklar? Lära er de senaste tipsen och effektiva metoderna för att få upp er räckvidd och genomslag för ert varumärke i sociala medier? Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning. Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.
  • Ständigt nya exempel på det bästa innehållet som just nu leder till framgång i sociala medier. Vad som faktiskt fungerar, och hur du genom några enkla handgrepp kan få upp din relevans i din storytelling för dina följare. Låt Frida Boisen förändra din inställning till sociala medier för alltid. Det är omöjligt att inte bli inspirerad av möjligheterna!

  Changeonomics

  • Konsten att våga – Vägen till framgång! I en tid där AI, digitaliseringen och transformationen av existerade affärsmodeller går fortare än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och organisation på förändringarna som ni behöver göra? Experten på framtiden och digital utveckling, Frida Boisen, bjuder på de vanligaste fallgroparna och de 5 nycklarna till framgång.
  • Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en ny kickstart till framgångsrik förändring.

Referenser

Frida är ett fullblodsproffs. Kompetent och inspirerande. En grym föreläsning! Jag blir lika glad och inspirerade varje gång jag träffar henne och min känsla delades av alla andra som lyssnade på Frida igår.

Arturo Arques

Swedbank

Frida skapar en sådan energi i rummet att ingen går därifrån oberörd. Har fått möjlighet att lyssna till Frida både som föreläsare och moderator och hon får med såväl publik som talare på scen att slappna av och delta på ett unikt sätt. Alltid engagerad och positiv vilket gör det roligt att vända sig till henne för ett event

Johanna Björnsund

Consid

Strålande superpeppföreläsning och mycket professionellt och trevligt bemötande ö h t från Frida (uppskattas mkt av oss arrangörer). Enormt uppskattat bland våra besökare – vilket märktes inte minst på alla selfies med Frida! Så: Stort tack

Maria Wiberg

Stockholmsmarknader

Om ni har möjlighet att lyssna till Frida Boisen så gör det! Underbar dragning av liksasinnad, inspirerande och grymt duktig digital stjärna! Tack!

Thérèse Lundquist

Bergendahls

Frida gjorde ett strålande jobb och ledde dagen med en fantastisk energi, hon passade perfekt för vårt event!

Companyexpense, Marketing Manager

Findity

Frida var mycket bra på att berätta sin historia. Engagerad och mycket duktig. Fantastisk person.

Ordförande

Kvinnojouren Boden
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Boisen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Frida Boisen
Frida Boisen

5 av 5 stjärnor

Alltså…vilken performance! Sååå sanslöst bra du är på att trollbinda en publik! Retoriskt fulländad o den där inspirerande energin som man bara rycks med i! Blev uppriktigt smittad av din eufori! Tack!

Annika Jankell Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Frida Boisen