Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Underhåller och levererar reflektioner med substans

Rickard Olsson föreläsning

Rickard Olsson

En av Sveriges mest folkära tv-profiler, programledare, konferencier och moderator.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Rickard Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rickard Olsson, programledare för några av Sveriges mest folkkära TV-program, har gjort en karriärresa från kulturvetarlinjen till tv. Längs vägen har han förvärvat kunskaper och färdigheter som gör honom till en både underhållande och allmänbildad värd och/eller moderator. Du kan boka ett evenemang med Rickard Olsson hos oss på Athenas.

Från kulturvetarlinjen på Örebro universitet, via radio, till tv. Så har programledaren Rickard Olssons karriär sett ut i stora drag. Mer specifikt är han en tv-profil som alltid är aktuell i någon ny produktion. Produktionerna Rickard Olsson medverkar i spänner över ett brett fält som rymmer allt från kunskap och reportage till nöje och värdskap.

Tack vare sina insatser i tv har Rickard Olsson nominerats till och fått flera priser. 2005 fick han tidningen Se och hörs läsarpris för ”Årets bästa manliga tv-personlighet” och 2009 var han nominerad till ”Stora Radiopriset”. Den sistnämnda nomineringen var bl.a. kopplad till de valreportage Rickard Olsson gjorde i radioserien ”Hur funkar EU”. Du har för övrigt kunnat se honom i några av Sveriges mest folkkära tv-program såsom ”Söndagsöppet”, ”Bingolotto” och ”Melodifestivalen”. På senare år har han varit med i ”Copycat Singers”, ”Wild Kids” och ”Vem vet mest?” på SVT.

Den varierade bakgrunden inom media gör Rickard Olsson till en lämplig konferencier, värd och/eller moderator till ditt event. Han kan lyfta stora och relevanta frågor, underhålla och leverera reflektioner med substans. Du kan boka ett evenemang med honom hos oss på Athenas.

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Rickard Olsson

    Evenemang med Rickard Olsson

    • Du kan boka Rickard Olsson som värd, konferencier eller moderator.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Rickard Olsson. Han skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Rickard Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Rickard Olsson