Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Underhåller och levererar reflektioner med substans

Rickard Olsson

Rickard Olsson

En av Sveriges mest folkkära tv-profiler, programledare, konferencier och moderator.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Rickard Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rickard Olsson, har genom åren varit programledare för några av Sveriges mest folkkära TV-program. Från Nyhetsmorgon i TV4 till Bingolotto och barnens favoritprogram Wild Kids samt 10 år med den populära frågesporten Vem Vet Mest i SVT. Allt startade med Bullen och Söndagsöppet som ledde till prestigefulla uppdrag och produktioner såsom Melodifestivalen och det finns knappt en TV-gala som Rickard inte varit programledare för. Längs vägen har han förvärvat kunskaper och färdigheter som gör honom till en underhållande och allmänbildad moderator för alla sammanhang.

Rickard har bred erfarenhet av modererande vid både små och stora event de senaste 15 åren. Med sin bakgrund som journalist och förmågan att lyfta stora relevanta frågor på ett underhållande sätt, har han med stor framgång modererat möten för många av de största bolagen i Sverige och inom många olika branscher. Läkemedelsindustri, EU-Kommision, bensin och olja, flyg, energi, måleri, florist, apotek, detaljhandel, livsmedel – för att nämna några.

Tack vare sina proffsiga insatser i tv har Rickard Olsson nominerats till och vunnit flera priser. 2005 fick han tidningen Se och hörs läsarpris för ”Årets bästa manliga tv-personlighet” och 2009 var han nominerad till ”Stora Radiopriset” för de valreportage han gjorde i radioserien ”Hur funkar EU”. 2015 var han i New York och tog emot en Emmy Award med Wild Kids och 2017 vann han priset för Årets Moderator på Talargalan.

Du kan även boka Rickard för skräddarsydd frågesport med underhållande frågesport om er verksamhet. Antingen i digital form eller på plats där han kan förgylla er AW, ert möte eller som avslutning på en heldagskonferens som han modererat.

Den varierade bakgrunden inom media gör Rickard Olsson till en lämplig konferencier eller moderator för dina event. Han kan underhålla och leverera reflektioner med substans. Du kan boka ett evenemang med honom hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Rickard Olsson

    Boka Rickard Olsson vid tillfällen som:

    • Moderator, konferencier eller värd för dina event.
    • Skräddarsydd underhållande frågesport som är kopplad till er verksamhet eller aktuellt tema.

Referenser

Fantastiskt bra! Högsta betyg! Rickard som person har en härlig och engagerad personlighet som smittar, alla blev på gott humör, taggade och fokuserade så fort han stod på scen, trots den långa dagen. Han fångade verkligen publiken med sina smarta, snabbtänkta och kvicka kommentarer. Han är oerhört lyhörd för publiken och verkade med lätthet ta in de branschspecifika ämnena på agendan och matchade sin performance efter det. Blev klockrent!

Channel Manager

Bitlog Nordic AB

Rickard är helt fantastisk att arbeta tillsammans med! Så proffsig, trevlig och tillmötesgående! En ren fröjd!

Applied Value Group
Skicka en icke-bindande förfrågan på Rickard Olsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Rickard Olsson