Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Moderator och föreläsare inom mode, hållbarhet, inredning och styling.

Frida Zetterström

Frida Zetterström

Frida är en inspirerande och kunnig moderator och programledare, samt föreläser inom områden som trender, mode och livsstil. Hon bjuder in publiken till spännande diskussioner om hållbarhet och mode.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Frida Zetterström

  • Bli inspirerad och ta del av stylingtips, modetrender och outfits. Frida har lång erfarenhet av branschen och lyfter även frågor kring hållbart mode.
  • Få inblick i hur det är att arbeta i modebranschen. En föreläsning med Frida berättar om hur det är att vara frilansande stylist, modejournalist och författare i en bransch som ständigt förändras.
  • Fridas härliga personlighet gör föreläsningen inspirerande och underhållande för alla i publiken. Hennes varma publiknärvaro gör henne till en utmärk konferencier på stora såväl som små event.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Zetterström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frida Zetterström har många strängar på sin lyra. Hon arbetar som frilansande modejournalist, programledare, stylist, moderator, föreläsare och författare. Kanske känner du igen henne från TV4 där hon regelbundet medverkar som modejournalist och stylist i Nyhetsmorgon och hos ”Malou efter tio”. Hon har även en välbesökt blogg och Instagramkonto där hon delar med sig av trender och modetips. Frida föreläser om styling, trender, karriär inom modebranschen samt hållbarhet. Hon kan även anlitas som konferencier och moderator. 2019 gav hon ut boken ”100 looks på 20 plagg” tillsammans med Jenny Segergren.

Därför ska du boka Frida Zetterström

  • Bli inspirerad och ta del av stylingtips, modetrender och outfits. Frida har lång erfarenhet av branschen och lyfter även frågor kring hållbart mode.
  • Få inblick i hur det är att arbeta i modebranschen. En föreläsning med Frida berättar om hur det är att vara frilansande stylist, modejournalist och författare i en bransch som ständigt förändras.
  • Fridas härliga personlighet gör föreläsningen inspirerande och underhållande för alla i publiken. Hennes varma publiknärvaro gör henne till en utmärk konferencier på stora såväl som små event.

Frida Zetterström har varit verksam inom modebranschen i snart 20 år. Hon syns ofta i TV och hörs på radio. Hennes sociala kanaler har flera tusentals följare och år 2019 gav hon ut boken ”100 looks på 20 plagg”, tillsammans med Jenny Segergren. Där tipsar de om hur kombinationen av några få nyckelplagg kan ge ett smartare, enklare och mer hållbart modeliv. Hon kan anlitas som föreläsare, moderator och konferencier till både stora och små tillställningar.

Frida är journalist med utbildning från Poppius. Hon har även studerat på Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet på högskolan i Jönköping. Hon är utbildad i muntlig framställning, kommunikation och retorik, både i Sverige och i USA, vilket gör att hon med säker hand modererar och föreläser både på svenska och engelska. Hennes långa branscherfarenhet gör henne till en av Sveriges främsta modeexperter.

Frida anlitas regelbundet som modeexpert och stylist av t ex diverse webbtv-produktioner, TV4, Göteborgs-Posten, Sveriges Radio, olika magasin, varumärken och reklambyråer. Många känner igen henne från TV4 där hon regelbundet medverkar i Nyhetsmorgon och hos ”Malou efter tio”. Frida är en efterfrågad stylist som koreograferar modevisningar, fotograferingar och reklamkampanjer.

Som skribent har Frida publicerat artiklar i magasin och tidningar som Sköna Hem, Göteborgs-Posten, Plaza Interiör och många fler. Hennes artiklar är inriktade på mode, inredning, livsstil, trender och hållbarhet.

Som konferencier och moderator har Frida haft många olika uppdragsgivare genom åren och har arbetat med allt från segling och litteratur till medicinteknik och ekonomi. Hon har modererat hela konferenser och scenprogram inom så vitt skilda områden som förpackningsindustrin och innovationer i rymden, och har drivit allt från inspirerande underhållning till paneldebatter inom hållbarhetsfrågor i både interna och publika sammanhang. Exempel på uppdragsgivare är Wellspect, Innovatum, Loomis, Volvo Ocean Race, Svenska mässan, Latour och Göteborg & Co.

Välkommen att kontakta Athenas och du vill boka eller veta mer om Frida.

Foto: Lisa Barryd

Visa föreläsningar med Frida Zetterström
Frida Zetterström Moderator

Moderator, Programledare och Konferencier

Frida leder med varm hand allt från segling och litteratur till medicinteknik och ekonomi. Hon tar hand om helheten när det gäller både konferenser och scenprogram inom vitt skilda branscher som te x förpackningsindustrin och innovationer i rymden, till inspirerande underhållning och paneldebatter, såväl vid interna och publika sammanhang.

Frida Zetterström Föreläsning

Så bygger du en framgångsrik karriär i media- och modevärlden!

I den här föreläsningen får vi följa med på resan genom ett fundamentalt förändrat medialandskap, och i en minst lika förändrad modevärld. Vi får ta del av en karriär som började med ett stort misstag, formades i gammelmedia via public service, till att idag spänna över i sort sett alla mediaformer du kan tänka dig.

Frida bjuder med humor och värme på både lärdomar och misstag, men ger framförallt konkreta tips kring hur du lyckas i branschen. Hur du tar betalt för din tid och hur du bäst utvärderar uppdrag, hur du lyckas i media- och modevärlden med andra ord.

Frida Zetterström Föreläsning

Modemakt

Tvärt emot vad många kollegor i branschen förespråkar så anser inte Frida att man nödvändigtvis måste hitta sin EGEN stil för att få ökat kläd(själv)förtroende. Modemakt handlar snarare om att lära sig använda kläder för att kommunicera, och att förstärka det budskap du önskar förmedla – i varje given situation.

I den här föreläsningen tar Frida med oss in i den värld av kommunikation som mode faktiskt är, och utmanar oss att ifrågasätta våra egna invanda mönster och beteenden när det gäller vad vi väljer att klä på oss på morgonen. Vi får en crash course i mäktiga plagg, lär oss undvika klassiska modemissar och serveras dessutom flera handfasta tips kring hur man kan tänka för att med hjälp av mode och trender förstärka intrycket av den du är, och det du vill säga. Hur du skaffar dig MODEMAKT med andra ord.

Frida Zetterström Föreläsning

Hitta trenden i DIN garderob!

I den här föreläsningen tar Frida med oss bland de trender som är hetast i butik just NU, men ger oss också konkreta tips kring hur vi enkelt kan omsätta dessa trender genom att använda favoriter ur den egna garderoben.

Med stor branschkunnighet och lång erfarenhet av att bevaka svenskt och skandinaviskt mode lotsar Frida oss igenom vad som är modernt just nu – och ägnar också en tanke åt varför det är trendigt just nu. Vi närmar oss en av de mest omdiskuterade frågorna i modebranschen: hur kan man leva ett mer hållbart modeliv, samtidigt som man anammar trender och följer med i tendenser?

Frida Zetterström Föreläsning

100 looks på 20 plagg

Med utgångspunkt i boken ”100 looks på 20 plagg” (som Frida skrivit tillsammans med Jenny Segergren) får du här konkreta råd och inspirerande tips kring hur du med enkel modematematik kan kombinera inte mindre än 100 färdiga looks på bara 20 plagg, varav de flest troligtvis redan hänger i din garderob. Nycklarna till ett smartare, enklare och mer hållbart modeliv ligger nämligen i konsten att kombinera.

Boken, som släpptes hösten 2019, fungerar för många som en räddare i nöden när du en kvart före jobbmötet står framför garderoben utan att ha en aning om vad du skall ha på dig, när du skall packa resväskan för weekend-trippen eller när du skall på den stora festen. I den här föreläsningen tar Frida oss med på en inspirerande resa i den egna garderoben och vi lär oss välja ut våra egna 20 favoriter – för att kombinera ihop 100 färdiga looks med allt från vardagshjältar till partykompisar.

Förbered dig på massor av inspiration kring hur du bygger en hållbar garderob!

Referenser

Frida är ett superproffs när det gäller att ta människor och tar fram det bästa hos sina gäster uppe på scen. Kan varmt rekommendera Frida!

Stina Andersson, Account Manager

MKTG

Rollen som moderator fixade hon strålande!

Jenny Green

Senior Projektledare

Det var faktiskt fullkomligt fantastiskt! Precis vad jag önskade och tiofalt till! Studenterna blev så peppade!

Maria Carlgren, Universitetslektor

Lunds universitet

Med värme, humor, energi och medvetenhet levererade Frida på moderatoruppdraget! 10 poäng av 10 :) Slutkunden (generaldirektören och ledningen) uttrykte samma sak på plats!

Jenny Green, organisationsutvecklare och Account director (för Svenska ESF-rådet)

BANG Agency

Moderatorsuppdrag. Väldigt professionell, tillmötesgående och positiv energi!

Findity
Skicka en icke-bindande förfrågan på Frida Zetterström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Frida Zetterström