Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsning om jämställdhet som gör skillnad

Jenny Strömstedt föreläsning

Jenny Strömstedt

En av Sveriges mest kända medie- och programledarprofiler föreläser engagerat om jämställdhet och lika livsvillkor.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jenny Strömstedt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jenny Strömstedt, en av Sveriges mest framträdande och kända journalister, har engagerat sig i frågor som rör jämställdhet sedan hon var mycket ung. Nuförtiden leder hon några av de tyngsta debatteventen i landet och hon ger dessutom viktiga frågor en röst i sociala medier. Boka en Jenny Strömstedt föreläsning i dag hos oss på Athenas!

Redan i 20-årsåldern ville Jenny Strömstedt göra skillnad, och det gjorde hon också. Hon kastade sig över jämställdhets- och genusfrågor, skrev boken ”X-märkt: Flickornas guide till verkligheten” och gjorde sin röst hörd på olika sätt. Idag är Jenny Strömstedt en av Sveriges mest kända journalister och medieprofiler. Hon varvar programledande i samhällsprogram och talkshowande med livsstilsbloggande och att kreera krönikor som får en rad debattämnen att hetta till.

Jämställdhet och lika livsvillkor har fortsatt att engagera Jenny Strömstedt. Tillsammans med Kristina Thulin har hon skrivit ytterligare böcker på temat, t.ex. ”Vi som hade alla rätt” och ”Bimbobakslaget”. Jenny Strömstedt har pluggat journalistik och kreativt skrivande på ett amerikanskt universitet och studerat på journalisthögskolan i Sverige.

Under en Jenny Strömstedt föreläsning talar hon om jämställdhet, genusfrågor och fler aktuella samhällsfrågor. Hon är jämt och ständigt väl påläst med ett stort engagemang i sina framträdanden.

Boka en Jenny Strömstedt föreläsning i dag här hos oss på Athenas!

Foto: Pär Bäckstrand

Visa föreläsningar med Jenny Strömstedt

  Jenny Strömstedt föreläsning

  Inspirationsföreläsning 

  • I Jenny Strömstedts inspirationsföreläsning om jämställdhet talar hon om att vara kvinna i mediabranschen. Hur hon framställs och vad som egentligen är ens ”riktiga” jag.
  • I föreläsningen tar Jenny upp ämnen som föräldraledighet, manligt vs kvinnligt och vad som bl.a. faktiskt måste förändras för att det ska kunna bli mer jämställt på arbetsplatsen och hemma hos var och en.
  • I denna föreläsning får ni se en Jenny som bjuder på sig själv samtidigt som hon lättsamt pratar om ett ämne som hon verkligen brinner för.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Jenny Strömstedt

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jenny Strömstedt