Laddar innehåll ...

Jenny Strömstedt - Journalist och medieprofil

Jenny Strömstedt

Journalist och medieprofil

Jenny Strömstedt, en av Sveriges mest framträdande och kända journalister, har engagerat sig i frågor som rör jämställdhet sedan hon var mycket ung. Nuförtiden leder hon några av de tyngsta debatteventen i landet och hon ger dessutom viktiga frågor en röst i sociala medier. Boka ett evenemang med Jenny Strömstedt hos oss på Athenas.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Redan i 20-årsåldern ville Jenny Strömstedt göra skillnad, och det gjorde hon också. Hon kastade sig över jämställdhets- och genusfrågor, skrev boken ”X-märkt: Flickornas guide till verkligheten” och gjorde sin röst hörd på olika sätt. Idag är Jenny Strömstedt en av Sveriges mest kända journalister och medieprofiler. Hon varvar programledande i samhällsprogram och talkshowande med livsstilsbloggande och att kreera krönikor som får en rad debattämnen att hetta till.

Jämställdhet och lika livsvillkor har fortsatt att engagera Jenny Strömstedt. Tillsammans med Kristina Thulin har hon skrivit ytterligare böcker på temat, t.ex. ”Vi som hade alla rätt” och ”Bimbobakslaget”. Jenny Strömstedt har pluggat journalistik och kreativt skrivande på ett amerikanskt universitet och studerat på journalisthögskolan i Sverige.

Du kan läsa Jenny Strömstedts blogg på ”Amelia” och följa henne i såväl talkshowen ”Jenny Strömstedt” som i podden ”Strömstedt & Berg”. Hon är även verksam som moderator, konferencier och föreläsare på evenemang. Kontakta gärna oss på Athenas för att få mer information om event med Jenny Strömstedt. Hon är van vid att leda debatter och debattprogram, en vana som kommer väl till pass på ditt event. Ta tillfället i akt att få ett evenemang som kännetecknas av kunskap, närvaro och engagemang.

    Föreläsningar med Jenny Strömstedt

    • Du kan boka Jenny Strömstedt som värd, konferencier, moderator eller föreläsare.
    • Kontakta oss på Athenas för att boka och/eller för att få mer information om event med Jenny Strömstedt. Hon skräddarsyr gärna evenemangen efter dina önskemål och behov.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden