Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06

Hitta trygghet i dig själv, öka din självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor

Jan Bylund föreläsning

Jan Bylund

Jan Bylund är ståuppkomiker, föreläsare och ditt verbala kinderägg

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bylund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om det finns något som ett verbalt kinderägg är TV-profilen och komikern Jan Bylund det. Han syr ihop hela ditt event med sina erfarenheter och kunskaper inom bl.a. underhållning, moderering och föreläsande. Du kan boka ett event med honom hos oss på Athenas.  

Därför ska du boka en Jan Bylund föreläsning

 • Boka en underhållande föreläsning med Sveriges bästa ståuppkomiker!
 • Jan Bylund lär ut konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor.
 • Inspireras av Jan Bylunds genomtänkta föreläsningar, hysteriskt roliga shower och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation.

Jan Bylund kan bokas både som konferencier och föreläsare – och kanske till och med som underhållare på kvällen. Han är bekväm i alla dessa roller. Det blir dessutom lättare att knyta ihop hela kalaset när han har fått förmånen att vara med och hålla i hela dagen och dessutom busa på kvällen!

Jan Bylund är en efterfrågad ståuppkomiker och föreläsare. Han har blivit framröstad till ”Sveriges bästa ståuppkomiker” av Expressens läsare och han började med standup så tidigt som på slutet av 1980-talet. Detta har gjort honom till en rutinerad scenperson. För svenska folket är han kanske mest känd från TV-program som ”Släng dig i brunnen”, ”Söndagsöppet” och ”Bingolotto”.

Med en utbildningsbakgrund inom bl.a. media och copywriting liksom en tidigare karriär som redaktör passar Jan Bylund bra som moderator. I denna roll är han alltid lättsam men med ett mål och mening som han och du som klient kommit överens om. Du kan boka Jan Bylund till ditt evenemang hos oss på Athenas.

Jan Bylund föreläser även tillsammans med psykologen Mattias Lundberg.

Visa föreläsningar med Jan Bylund

  Jan Bylund föreläsning

  Våga fråga, våga vara korkad

  En underhållande föreläsning på cirka en timme om konsten att finna trygghet i sig själv, öka sin självkänsla och våga ställa ”korkade” frågor.

  Att veta hur man ser ut i andra människors ögon och kunna utnyttja det ger självförtroende och stabilitet och gör att vi vågar vara oss själva, göra bort oss och kunna bjuda på det. Med många exempel från scenen och det verkliga livet visar Jan Bylund hur vi människor är och beter oss.

  Varför inte våga vara den som ställer de konkreta, okonstlade frågorna och är spontan? Att lita på att man duger! Var nyfiken. Våga utvecklas och få ökat självförtroende.

  Jan Bylund föreläsning

  Ha kul på jobbet

  Detta är föreläsningen där Jan Bylund tar upp självförtroende, att lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva ”innan teambuildingen”.

  Jan Bylunds styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla hans framträdanden är roliga, men har också en seriös botten, ofta hämtar han stoff till dem från vardagen.

Skicka en oförpliktande förfrågan på Jan Bylund

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Jan Bylund