Laddar innehåll ...

Babben Larsson - Skådespelare, komiker, sångare, regissör, författare och programledare

Babben Larsson

Skådespelare, komiker, sångare, regissör, författare och programledare

Vill du leva längre? Gillar du att skratta? Då har du hittat rätt! Humor och hälsa är en lyckad kombination, men det är inte alltid så enkelt att kombinera de två. Babben Larsson, känd ståuppare och TV-profil med en charmig dialekt, är expert på att leverera viktiga frågor i en rolig förpackning. I sina föreläsningar pratar hon om det viktigaste vi har: hälsa och välmående, men med sin alltid lika härliga humor. Skratta dig till ett längre liv med Babben Larsson, boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

”Jag växte upp på en svinfarm på Gotland. Sen började jag på Scenskolan i Stockholm. Och jag märkte fan ingen skillnad.”
Du skulle kunna blunda när du lyssnar på henne och ändå veta vem det är som talar: Babben Larsson.

Från Gotland till Stockholm, från svinfarm till scenskola. Väl utexaminerad från Scenskolan i Stockholm var Babben Larsson med i olika teaterproduktioner både i Sverige och utomlands. Hon fick sitt stora genombrott på 1980-talet då hon medverkade som ståuppkomiker i tv-programmet ”Släng dig i brunnen”.

Babben Larsson gick karriärmässigt från klarhet till klarhet. Hon syntes i många olika sammanhang och gjorde sig känd som en mycket skicklig komiker. Det var då livet, och framför allt stressen, kom emellan. Hon brände ut sig.

1998 tog Babben Larsson en paus från ståuppkomiken för att i stället satsa på att sjunga jazz och föreläsa om frågor som är relaterade till hälsa, stress, friskvård och livsstil. Hon sjunger och föreläser om sina hjärteämnen än idag.

Babben Larsson jobbar också som komiker igen. På 2000-talet har hon varit med i många olika shower och humorprogram, t.ex. i ”Parlamentet”, varit programledare i ”Babben & CO”, regisserat och skrivit böcker. Det är full verkstad för Babben Larsson men nuförtiden sätter hon sig själv och hälsan i främsta rummet.

Boka en rolig och inspirerande föreläsning hos oss på Athenas!

  Friskvård à la Babben

  • Visst verkar Babben Larsson vara ett självklart val till en föreläsning om friskvård?
  • En sund själ… Hur det än ligger till med den saken, Babben Larsson är en lysande föreläsare när det ska pratas friskvård och förändring.
  • Under föreläsningens gång kommer Babben att prata både om skämt och allvar runt ämnen som mat, motion och stresshantering.  Hur kan man veta så mycket och fatta så lite? Vilket härligt glapp mellan kunskap och insikt!

  Smällar man får ta

  • Här tittar Babben Larsson på hur vi alla präglas av vår uppväxt, men hur vi också kan vända det som har varit tufft till att bli något positivt i dag.
  • Du får också med dig tips på hur du kan bli skickligare på att läsa av både dig själv och andra. Även när det verkar som om vi beter oss helt ologiskt finns det en logik bakom! Igenkänningshumor varvas med handfasta råd och milt vansinne.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden