Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Att försöka är alltid starten till att lyckas, och just idag är en bra dag att försöka

Mårten Nylén föreläsning - Träning och livskvalitét

Mårten Nylén

Hälsogurun Mårten Nylén ger dig ett helhetsperspektiv på hälsa och framgång. En riktig motivations- och inspirationsboost!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Nylén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mårten Nylén är främst känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, programledare och expertkommentator i tv-succen Ninja Warrior och hälso- och träningsexpert på Aftonbladet, men han är även coachen och PT:n som håller kändiseliten i toppform.

Mårten Nylén har har mängder av välkända namn i sin referenslista, som Joel Kinnaman, Carina Berg, Will Smith, Petter, Daniel Ek och Wyclef Jean för att nämna några. Det är ingen slump att Mårten Nylén är populär hos såväl kändisar som privatpersoner för att hålla sig i form. Mårten fokuserar på hela paketet, inte bara den fysiska biten. Han är lyhörd, motiverande och inspirerande vilket också präglar hans föreläsningar.

Mårten har även deltagit i ett flertal andra tv-produktioner som Fångarna på fortet, Bingolotto, TV4 Nyhetsmorgon, Klockan nio hos stjärnorna och många fler. 2019 släpptes Mårtens efterlängtade bok “Resultat, balans och lite magi” och hundratusentals människor har idag inspirerats av Mårtens unika kunskap och energi. Mårtens attityd inspirerar till att våga satsa och han lever efter sitt motto ”att försöka är alltid starten till att lyckas, och just idag är en bra dag att försöka”.

Mårten jobbar med allt från barn och ungdomar, motionärer till elitidrottare alltid med målsättningen att förbättra vårt lands hälsa. Mårten är delaktig i projektet ”Generation Pep” vars främsta syfte är att lära barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv med fokus på både träning och kost.

Nyckeln till framgång som tränare är att Mårten Nylén lever som han lär och hans fokus på hälsa. Mårten är detaljerad och bygger ofta på enkelhet vilket gör att alla kan. Kändis eller inte, nu kan alla ta del av Mårten Nyléns inspirerande föreläsningar om hälsa och träning här hos Athenas.

Därför ska du boka Mårten Nyléns föreläsning

 • Mårten anpassar innehållet efter era förutsättningar och vill se alla lyckas.
 • Oavsett vilken målsättning man sätter så belyser Mårten vikten av att må bra inifrån och ut och känna sig glad.
 • Mårten fokuserar på helheten och vet att inställning och mentalitet är lika viktigt som det fysiska.
 • Hans ninjamentalitet är det som behövs för att du ska hitta kraften att resa dig ur tv-soffan och göra en förändring.

Foto: Linnea Frank

Visa föreläsningar med Mårten Nylén

  Resultat, balans och lite magi

  • En riktig fullpott- föreläsning med hälsogurun Mårten Nylén.
  • Föreläsningen bygger på Mårtens så kallade “framgångsnycklar” och med dessa kan alla lyckas.
  • Mårten ger sina allra bästa verktyg och tips för hur man på ett enkelt sätt kan förbättra sin hälsa och skapa fantastiska resultat.
  • Lösningar på frågor som ”hur får man träningen gjord när man inte har tid?”, ”hur många timmars sömn behöver man för att kroppen ska svara?” och ”hur kan man förbättra sin stressresistens genom att använda Balansbordet?”.
  • Missa inte denna inspirerande föreläsning med mannen, myten, legenden – Mårten Nylén.

  Längd: Kan skräddarsys på begäran

  Dags att skapa någonting bra

  • Att må bra har idag är svårare än någonsin och både den mentala och fysiska ohälsan blir sämre längre ner i åldrarna.
  • Detta är en inspirerande föreläsning som handlar Mårtens egen historia om att våga följa sina drömmar, att skapa hälsa, förutsättningar och självförtroende för att kunna må bra som den man är.
  • Mårten berättar om sin resa från adoptionen från Sydkorea och den tuffa tiden i ungdomsåren, till hur han valde väg för att jobba som stuntman, kändistränare och programledare.
  • Mårten föreläser primärt för högstadie- och gymnasieungdomar men även yngre.
  • Att livet inte handlar om att hitta sig själv utan om att skapa sig själv.

  Längd: Kan skräddarsys på begäran

Referenser

Det vi gillade var att det var enkelt för den stora massan att ta till sig något. Vi var 150 personer och det var på en bra nivå för att alla skulle kunna få med sig något att tänka på. Mårten hade en energi som smittade av sig och alla tyckte att han var proffsig i sitt framförande. Träningspasset han genomförde med alla efteråt var genomtänkt och på en mycket bra nivå. Det blev strösslet på glassen! Den feedback vi fick var att många blev nyfikna på Mårten som person och hade gärna haft fler inslag från hans egna upplevelser, men inget som påverkade helheten. Vi är supernöjda med hela Mårtens upplägg.

Agnes Pettersson

ESSIQ

"Mårten är en helt fantastisk föreläsare. Vet verkligen vad han pratar om. Otroligt ödmjuk och bjuder massor på sig själv. Man blir så peppad! Det som jag och flera andra även uppskattade var att han pratade med alla innan föreläsningen och att han även efter stannade kvar."

Helén Sorting, tf verksamhetsledare Friskis & Svettis Trollhättan

Mårten Nylén

Vi var mycket nöjda och det var en intressant och fin föreläsning där man fick en del budskap med sig att ta med sig i sin vardag. Mårten är fantastisk på att hålla intresset genom hela föreläsningen.

Lis-Britt Hulthén

GF Spänst
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Nylén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mårten Nylén