Laddar innehåll ...

Mårten Nylén föreläsning - Träning och livskvalitét

Mårten Nylén

Hälsoutvecklare, föreläsare och tv-profil

Mårten Nylen är idag en av Sveriges mest välrenommerade tränare som vi sett hjälpa deltagarna i tv-programmet Biggest Loser att skapa häpnadsväckande resultat och coacha ninjor i tv-succen Ninja Warrior. Mårten jobbar med allt från motionärer till elitidrottare och alltid med ett stort leende och målsättningen att förbättra vårt lands hälsa. Mårten föreläser om hur alla enkelt kan skapa resultat och hälsa, och ger oss alla sina bästa tips – boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våga-Vilja-Förändra. Mårten Nylén är av den bestämda uppfattningen att man kan – bara man vill! Denna teori har han bevisat många gånger om genom att träna och coacha otaliga personer till att nå mål de knappt vågade tro att de ens skulle kunna skåda i horisonten. Han är populär hos kändisarna och har bland annat tränat Joel Kinnaman, Wyclef Jean, Marie Serneholt och Petter för att nämna några. Han har även tränat fem världsmästare i olika kampsporter!

Mårten Nylén är främst känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare och expertkommentator i tv-succén Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet. Men han är även coachen och PT:n  som håller kändiseliten i toppform och har mängder av välkända namn i sin referenslista. Joel Kinnaman, Carina Berg, Will Smith, Petter, Daniel Ek och Wyclef Jean för att nämna några. Mårten har även deltagit i flertalet andra tv produktioner som Fångarna på Fortet, Bingolotto, TV4 nyhetsmorgon, Klockan nio hos stjärnorna mm.  2019 släpptes Mårtens efterlängtade bok “Resultat, Balans och lite Magi” och hundratusentals människor har idag inspirerats av Mårtens unika kunskap och energi. Mårtens motto lyder – ”Att försöka är alltid starten till att lyckas, och just idag är en bra dag att försöka”.

Nyckeln till framgång som tränare är att Mårten Nylén lever som han lär och hans fokus på hälsa. Oavsett vilken målsättning man sätter så belyser han vikten av att må bra inifrån och ut och känna sig glad. Mårten är detaljerad och bygger ofta på enkelhet vilket gör att alla kan.

Kändis eller inte, nu kan alla ta del av Mårten Nyléns inspirerande föreläsningar om hälsa och träning här hos Athenas. Kanske är det just ett smakprov på Mårten Nyléns ninjamentalitet som behövs för att du ska hitta kraften att resa dig ur tv-soffan och börja röra på dig. Ja, förutom under “Ninja Warriors” sändningstid då, såklart!

Foto: Linnea Frank

  Det sitter i leendet

  • Ett gott skratt förlänger livet. Och det gör bra mat och träning också! Mårten Nylén delar med sig av sitt vinnande koncept i sin föreläsning ”Det sitter i leendet”.
  • Vi önskar ofta att vi hade en bättre rutin vad gäller mat och träning. Vi vet att vi behöver rätt kost för att vår kropp ska få optimala förutsättningar för att må bra och fungera som den ska. Vi vet också att träning och motion ger oss energi, gör oss starka och friska och ökar vårt välbefinnande och vår prestationsförmåga på alla områden! Ändå har vi så svårt att finna tillräckligt med tid och motivation att göra en bestående förändring i vardagen.
  • Mårten Nyléns inspirerande föreläsning handlar om just detta. Mårten berättar mycket personligt om den spännande livsresa han gjort för att hamna där han är i dag. Han delar också med sig av sin omtalade teori “Balansbordet”, en strategi att utgå ifrån för att få förståelse för hur han ser på hälsa och för att få den hälsosamma vardagen att fungera i praktiken.
  • “Det sitter i leendet” ger en bra inblick i Mårten Nyléns hälsofilosofi och bjuder på konkreta verktyg till hur DU kan finna kraften att Våga-Vilja-Förändra – med ett leende på läpparna!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden