Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Mårten Nylén föreläsning - Träning och livskvalitét

Mårten Nylén

Hälsoutvecklare, föreläsare och tv-profil

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Nylén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mårten Nylen är idag en av Sveriges mest välrenommerade tränare som vi bland annat sett hjälpa deltagarna i tv-programmet Biggest Loser att skapa häpnadsväckande resultat och coacha ninjor i tv-succen Ninja Warrior. Mårten jobbar med allt från barn och ungdomar, motionärer till elitidrottare och alltid med ett stort leende och målsättningen att förbättra vårt lands hälsa. Mårten är delaktig i projektet "Generation Pep" vars främsta syfte är att lära barn och ungdomar att leva ett hälsosamt liv med fokus på både träning och kost. Mårten föreläser om hur alla enkelt kan skapa resultat och hälsa, och ger oss alla sina bästa tips – boka en föreläsning hos oss på Athenas!

Mårten Nylén är främst känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare och expertkommentator i tv-succén Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet. Men han är även coachen och PT:n  som håller kändiseliten i toppform och har mängder av välkända namn i sin referenslista. Joel Kinnaman, Carina Berg, Will Smith, Petter, Daniel Ek och Wyclef Jean för att nämna några.

Nyckeln till framgång som tränare är att Mårten Nylén lever som han lär och hans fokus på hälsa. Oavsett vilken målsättning man sätter så belyser han vikten av att må bra inifrån och ut och känna sig glad. Mårten är detaljerad och bygger ofta på enkelhet vilket gör att alla kan. Idag är Mårten Nylén en drivande kraft i projektet ”Generation Pep” vars initiativtagare är Kronprinsessparet och syftet med ”Generation Pep” är att få fler barn och ungdomar att aktivera sig fysiskt, och äta en bra kost för att främja såväl den fysiska som den psykiska hälsan.

Kändis eller inte, nu kan alla ta del av Mårten Nyléns inspirerande föreläsningar om hälsa och träning här hos Athenas. Kanske är det just ett smakprov på Mårten Nyléns ninjamentalitet som behövs för att du ska hitta kraften att resa dig ur tv-soffan och börja röra på dig. Ja, förutom under “Ninja Warriors” sändningstid då, såklart!

Foto: Linnea Frank

Visa föreläsningar med Mårten Nylén

  Det sitter i leendet

  • Ett gott skratt förlänger livet. Och det gör bra mat och träning också! Mårten Nylén delar med sig av sitt vinnande koncept i sin föreläsning ”Det sitter i leendet”.
  • Vi önskar ofta att vi hade en bättre rutin vad gäller mat och träning. Vi vet att vi behöver rätt kost för att vår kropp ska få optimala förutsättningar för att må bra och fungera som den ska. Vi vet också att träning och motion ger oss energi, gör oss starka och friska och ökar vårt välbefinnande och vår prestationsförmåga på alla områden! Ändå har vi så svårt att finna tillräckligt med tid och motivation att göra en bestående förändring i vardagen.
  • Mårten Nyléns inspirerande föreläsning handlar om just detta. Mårten berättar mycket personligt om den spännande livsresa han gjort för att hamna där han är i dag. Han delar också med sig av sin omtalade teori “Balansbordet”, en strategi att utgå ifrån för att få förståelse för hur han ser på hälsa och för att få den hälsosamma vardagen att fungera i praktiken.
  • “Det sitter i leendet” ger en bra inblick i Mårten Nyléns hälsofilosofi och bjuder på konkreta verktyg till hur DU kan finna kraften att Våga-Vilja-Förändra – med ett leende på läpparna!
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mårten Nylén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mårten Nylén