Laddar innehåll ...

Kalle Zackari Wahlström -"Stark som en björn, snabb som en örn"

Kalle Zackari Wahlström

”Stark som en björn, snabb som en örn”

Från reklamare till programledare för träningsprogram i tv. Så kan det gå när inte haspen är på! Kalle Zackari Wahlströms karriärbana har varit krokig, men nu har han äntligen hittat fram till sin grej – träning. I programmet ”Svett och etikett” testar han en rad nya träningsformer och i ”Gympaläraren” är hans mål att få barn och ungdomar att röra på sig mer. Ta hjälp av Kalle Zackari Wahlström för att även du ska lyckas bli ”stark som en björn, snabb som en örn” – boka en föreläsning  hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Det finns inte många träningsformer som Kalle Zackari Wahlström inte har utforskat. I tv-programmet ”Svett och etikett” testar han allt från gymnastik till fjälljägarnas örnmarsch. Han må agera gympalärare i det populära programmet ”Gympaläraren”, men när det kommer till hans personliga träningsfilosofi kastar han pekpinnen: ”Träna 5 dagar, vila 2 och ät vad du vill!”

Kalle Zackari Wahlström arbetade inom reklambranschen, på reklambyrån Delorean, när hans brinnande träningsintresse tog överhand 2011. Han började blogga om träning och livsstil i bloggen ”Stark som en björn, snabb som en örn”, och det dröjde inte länge förrän den flyttades över till tidningen Café. Ur bloggen växte material till boken ”Stark som en björn, snabb som en örn: Träning (fast kul)”, som utkom i samband med att den första säsongen av ”Svett och etikett” sändes 2014.

I ”Svett och etikett” agerade Kalle Zackari Wahlström villig försökskanin till en rad olika träningsformer mellan 2014-2015. År 2015 medverkade han i ytterligare ett träningsprogram, ”Träna med Kalle”i SVT innan han 2016 åkte tillbaka till sin gamla högstadieskola Vanstaskolan i Ösmo för att försöka få ungdomarna att röra på sig mer i det Kristallen-belönade programmet ”Gympaläraren”. Förutom dessa tv-produktioner har han även varit resande resporter i ”Veckans svensk” och är en av upphovsmakarna till humorprogrammet ”Söder om Folkungagatan” i kanal 5. Han driver även podden I nöd och lyft tillsammans med makan Brita Zackari, där de talar om träning ur två olika perspektiv; en älskar det och en hatar det.

Kalle Zackari Wahlströms hälsofilosofi bottnar i en befriande avslappnad inställning till hälsa. Han förespråkar hård träning, men tar avstånd ifrån ohälsosamma tankar som att man måste svälta sig för att gå ner i vikt och få en vältränad kropp. Nu vill han lära oss att träning är roligt, lärorikt och ger positiva resultat både fysiskt och psykiskt – boka en föreläsning eller ett träningspass med Kalle Zackari Wahlström hos Athenas för att få reda på hur!

 

I samarbete med Promotor Media

    Evenemang med Kalle Zackari Wahlström

    • Du kan boka Kalle Zackari Wahlström som värd, konferencier, föreläsare eller som instruktör på ett träningspass.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden