Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspirerar dig till att satsa på din hälsa och träning för bästa resultat

Martin Lidberg föreläsning

Martin Lidberg

Hälsocoachen och f.d. världsmästare i brottning föreläser inspirerande och motiverande om resultaten av hårt arbete.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Martin Lidberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Martin Lidberg är världsmästare i brottning, hälsocoach och föreläsare. Utöver att ha tagit hem guldet i VM har han vunnit Superstars, Mästarnas mästare och - kanske lite oväntat för en stor brottare - Let’s Dance. Bakom framgångarna ligger hårt arbete, målmedvetenhet och framför allt en förmåga att inte vara rädd för att misslyckas. I dag jobbar han på heltid med att inspirera andra att satsa på sin hälsa, sitt välmående och att prestera på toppen av sin förmåga. Boka en Martin Lidberg föreläsning hos Athenas!

Att våga testa på nya saker och utmana sig själv gör att vi mår bra och utvecklas. Under en Martin Lidberg föreläsning hjälper han dig att stärka både kropp och sinne så du kan fungera, leverera och må på topp.

Martin Lidberg har vunnit två EM-guld och ett VM-guld i brottning. Efter brottarkarriären har vi kunnat se honom i flera olika tävlingsprogram på tv. 2007 dansade han hem förstaplatsen i TV4:s Let’s dance och 2017 tog han hem vinsten i SVT:s Mästarnas mästare.

När Martin Lidberg inte har deltagit (och vunnit) i tävlingar har han drivit företag, skrivit ett flertal böcker, jobbat som Aftonbladets egna hälsocoach och varit programledare i flera olika tv-program med inriktning på hälsa och träning.

I dag driver Martin Lidberg företaget Lidberg Performace AB och anlitas flitigt som coach, föreläsare och inspiratör inom ämnen som hälsa, träning och framgång. Han talar bland annat om hur vi kan hitta träningsmotivationen när den gömmer sig, hur vi kan tänka när vi stöter på motgångar och hur vi kan prestera bättre samtidigt som vi mår bättre.

Oavsett om du vill gå upp några kilo, gå ner några kilo, uppnå dina mål på jobbet eller helt enkelt må bra har Martin Lidberg effektiva tips och verktyg att dela med sig.

Boka en skräddarsydd Martin Lidberg föreläsning eller ett träningspass! Du kan även anlita honom om du vill ha en rutinerad moderator till ditt nästa evenemang.

Visa föreläsningar med Martin Lidberg

  Martin Lidberg föreläsning

  Våga bli en vinnare

  • Martin Lidberg har vunnit VM-guld i brottning och tagit hem vinsten i Superstars, Let’s Dance och Mästarnas mästare. Det är lätt att tro att han lyckas med allt han ger sig in i, men det vi ser är bara resultatet. Resultatet av hårt arbete, målmedvetenhet och ett mod att våga kasta sig in i nya utmaningar, trots risk för att misslyckas. Martin Lidberg menar att han ofta stöter på motgångar och hinder, men att det är just modet att våga testa nya vägar som har gjort honom till vinnare så många gånger.
  • Det är viktigt att ibland kasta sig ut i det okända, att vara nybörjare och lära sig på nytt. Känslan av att utvecklas stärker nämligen självkänslan och ger bättre självförtroende. Att våga misslyckas, ha ett tydligt mål och att vara väl förberedd är några av de viktigaste framgångsfaktorerna.
  • Det här är en Martin Lidberg föreläsning som talar mer om dessa framgångsfaktorer i praktiken och delar med sig av enkla mentala knep för att du ska kunna prestera på topp och känna harmoni i din vardag.

  Martin Lidberg föreläsning

  Vägen till framgång

  • Vägen till framgång är sällan spikrak, men det gäller att aldrig släppa blicken från målet. I den här motivationsföreläsningen berättar Martin Lidberg om hur han lyckades uppnå sin dröm att bli världsmästare i brottning.
  • Med avstamp i den egna karriären talar Martin Lidberg om vikten av målsättning, fokusering och hur man kan jobba mentalt för att nå sina mål. Att tro på sig själv och tänka positivt är en förutsättning för att lyckas, oavsett om det gäller att prestera bättre i en idrott eller i sitt yrke.
  • Martin Lidberg är ett levande exempel på att hans framgångsfaktorer från brottningskarriären även fungerar i andra områden av livet. Han talar till exempel om livet som företagare och hur det gick till när han, mot alla odds, gick från att vara en kantig, stor brottare till en smidig och mjuk dansare på bara några månader.
  • Ta del av en motiverande Martin Lidberg föreläsning full av värdefulla tips och råd som inspirerar dig till att uppnå dina mål!

  Martin Lidberg föreläsning

  Vägen till en bättre hälsa

  • Det finns inga genvägar. Oavsett hur mycket du vet och kan om hälsa så är det alltid din mentala inställning som avgör om du lyckas på lång sikt.
  • Martin Lidberg har i många år arbetat med att motivera och vägleda människor till bättre hälsa, starkare kropp, starkare vilja och ökat välmående. Boka en Martin Lidberg föreläsning och få massor av tips och inspiration!
   Ur innehållet:
   – Vad krävs för att ändra mina levnadsvanor?
   – Hur kan jag hitta motivation och träningsglädje över tid?

  Martin Lidberg föreläsning

  Träningspass

  • Testa på roliga och utmanande övningar tillsammans med Martin Lindström och få ökad kroppsmedvetenhet, svett på pannan och massor av inspiration till ditt framtida tränande!
  • Välj ett skräddarsytt träningspass:
   Inspirationspasset: ett träningspass på dina villkor utformat efter dina mål och behov. Efter passet får du förslag på ett personligt upplägg till hur du kan fortsätta med din träning för att nå dina mål.
   Företagspasset: teambuilding med fokus på träning, gemenskap och att ha roligt tillsammans. Att uppleva en härlig endorfinkick tillsammans med sina kollegor är ett effektivt sätt att öka glädje och sammanhållning!
   Fyspass för idrottslag: med egna träningsmetoder och brottningens effektiva fysträning lyckades Martin Lidberg och hans bror Jimmy ta sig till den absoluta världstoppen. Tillsammans med någon av bröderna får ni ta del av en skräddarsydd version av denna effektiva träningsform och träna förmågor som styrka, balans, koordination, smidighet och uthållighet.

  Martin Lidberg föreläsning

  Event

  • Lidbergs inspirationsdag: en heldag med skräddarsydd hälsoinspiration på individ-, grupp- och företagsnivå!
  • Moderator: boka Martin Lidberg om du vill ha en rutinerad och skicklig moderator eller konferencier till ditt nästa event!
  • En workshop i världsklass: en workshop som injicerar elitidrottens framgångsfaktorer i ditt företag!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Martin Lidberg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Martin Lidberg