Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Underhållande föreläsningar om hur du skapar ansvar och får kontroll

Torkild Sköld föreläsning

Torkild Sköld

Ledare och inspiratör med föreläsningar om att utvecklas privat och på arbetsplatsen genom personligt ledarskap

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström - Pysslingen Förskolor och Skolor AB Visa alla referenser

Därför ska du boka en Torkild Sköld föreläsning

 • Som en av Sveriges främsta inom ämnet talar han varmt och engagerat om att utveckla sitt personliga ledarskap.
 • Få konkreta tips och råd direkt från en som jobbat med ledarskap i över 30 år.
 • Boka en av Sveriges mest populära och bokade föreläsare och få motivation och inspiration till att vilja förändras.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Torkild Sköld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vem är chefen i ditt liv? Torkild Sköld berättar på ett trollbindande sätt om sina egna erfarenheter och omvandlar dem skickligt till verktyg och tips du kan använda för att bygga ett starkare personligt ledarskap. Med fängslande storytelling och berättelser tagna ur hans egen livsresa kommer du att känna igen dig och fyllas till bredden av viktiga insikter. Låt dig smittas av hans entusiasm och lär dig bli din egen ledare både på jobbet och privat. Boka en inspirerande Torkild Sköld föreläsning hos Athenas!

Därför ska du boka en Torkild Sköld föreläsning

 • Som en av Sveriges främsta inom ämnet talar han varmt och engagerat om att utveckla sitt personliga ledarskap.
 • Få konkreta tips och råd direkt från en som jobbat med ledarskap i över 30 år.
 • Boka en av Sveriges mest populära och bokade föreläsare och få motivation och inspiration till att vilja förändras.

Torkild Sköld är en av kometerna på den svenska föreläsarhimlen. Han blev utsedd till årets bästa nya föreläsare 2011 och bara några år senare hade han avancerat till att bli en av landets mest efterfrågade talare. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har Torkild Sköld arbetat med ledarskap i över 30 år både här hemma och utomlands.

Personligt ledarskap ligger Torkild Sköld varmt om hjärtat. Han menar att oavsett vilken yrkesroll du har så är det alltid du som är chefen i ditt eget liv. Det handlar om att du kan påverka din egen situation och framtid i en positiv riktning genom att du aktivt fattar beslut och tar ansvar för dina handlingar. Personligt ledarskap utgör nämligen fundamentet i all lyckad försäljning, kundservice, marknadsföring, arbetsmiljö och kommunikation.

Med hjälp av igenkännande berättelser delar Torkild Sköld med sig av personliga erfarenheter, viktiga insikter och verktyg för att du ska kunna bygga upp ett starkt personligt ledarskap. Boka en inspirerande föreläsning med mycket energi och högt tempo som hjälper dig skapa ett mer framgångsrikt liv.

Boka Torkild Sköld och få en kväll med massor av skratt och inspiration!

Läs mer om personligt ledarskap i vår intervju med Torkild Sköld här!

Visa föreläsningar med Torkild Sköld

  Torkild Sköld föreläsning

  Vinnande arbetsglädje – en humoristisk föreläsning om motivation till förändring och inspiration till att vilja förändras.

  • Torkild föreläser om ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ansvarig för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar, prestation, resultat och tillfredsställelse i så väl arbetsliv som i sitt eget privatliv.
  • Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag. De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och bra kundservice. De kommer att ha medarbetare som är motiverade och presterar bra, både i privatlivet och på arbetet, vilket leder till mindre stress, ökat välmående och minskad sjukfrånvaro. De kommer att vara framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.
  • Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen.  Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.


  Torkild Sköld föreläsning

  Bra på att leda mig själv – bra på att möta andra

  • Oavsett om du arbetar som egen företagare eller anställd är du alltid verkställande direktör i det företag som är du. I denna position fattar du dagligen beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och förvaltar dig själv.
  • Har du någonsin ställt dig frågorna: ”Hur fattar jag mina beslut?”, ”Hur utvecklar och förvaltar jag egentligen mitt eget personliga ledarskap?”
  • Boka en föreläsning med Torkild Sköld – ett träningspass för dina personliga egenskaper så du lättare kan möta livets möjligheter och utmaningar!


  Torkild Sköld föreläsning

  Självledarskap 2.0 – Träna din inre tillit

  I denna föreläsning så tar Torkild Sköld sitt budskap ännu ett steg längre i tanken. För när du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till människor som är runt dig. Att man känner tillit till att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.

  Alla letar ständigt efter mening och mål med livet men på den vägen glömmer de bort att leva. Vi är nämligen besatt av att nå mål, företagen av visioner, risken  är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna utan fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.


  Torkild Sköld föreläsning

  Förändring i vardagen – skapa en innovativ verksamhet med modiga medarbetare 

  • Det enda konstanta är förändringen. I samband med en förändring finns ofta två motstridiga krafter: det trygga och det otrygga.
  • Hur du påverkas av en förändring beror helt på hur du förhåller dig till situationen. Torkild Sköld lägger i denna inspirerande föreläsning vikten på att det är vi själva som behöver leda oss igenom förändringarna.
  • Sätt upp mål, motivera varför du vill uppnå detta och sätt sedan agendan för hur de ska uppnås – detta är receptet på konkurrenskraftiga förändringar. Ur innehållet:
   – Bli bekväm med att vara obekväm
   – Släpp gamla erfarenheter som försvårar förändringsarbetet
   – Skapa mer säkerhet och trygghet för bestående förändring
   – Bli medveten om skillnaderna mellan din inre vilja och ovilja till förändring
  • Längd från 45 – 60 min

Referenser

En stor inspiratör med kloka tankar och ord som förmedlar sitt budskap på ett fantastiskt sätt.

Veronica Björk

Kungsbacka kommun

En underbar föreläsning med WOW-känsla och aha-upplevelser. I denna tid vid lever i med stress på både jobb och privat så får Torkild en till att stanna upp och tänka till. Han stannar dock inte vid att man ska tänka till utan får en att utföra handlingar av sitt eget tänkande. Detta får man inte missa.

Kim Severinsen, avdelningschef

Telisol

Det absolut bästa med Torkilds föreläsningar är hans förmåga att förmedla inspiration, kloka ord och konkreta verktyg på ett mycket skickligt, gripande och näst intill teatraliskt sätt. Informationen kommer inte bara ut från honom, utan går faktiskt rakt in hos åhöraren. Med djup inlevelse utifrån livsåskådningar, av sig själv och andra, sprider han visdom på ett sätt du kommer minnas för resten av ditt liv.

Marika Vänskä, VD

House of Stockholm

Föreläsningen var otroligt uppskattad av publiken på vår konferens. Vi fick dessutom med oss verktyg i Torkilds modell att använda oss av även efter föreläsningen.

Anja Malmberg

Barncancerfonden

Inspirerande, berörande, mitt-i-prick vad vi behövde!

Sara Carlsson

Gällivare kommun

Torkild levererar sanningar på ett enkelt roligt och lättförståeligt sätt. Han påminner om det som vi många gånger tycker är självklart men som vi ofta glömmer bort. Tack för en mycket bra föreläsning!

Claes Kullman

Lantbrukarnas Riksförbund

Torkild Sköld höll en mycket inspirerande föreläsning på vår avdelningskonferens. Den var mycket uppskattad av både chefer och övriga medarbetare. Med hjälp av personliga exempel och hög igenkänningsfaktor inspirerade Torkild alla att i större utsträckning reflektera över och ta eget ansvar över sina egna liv- såväl på arbetet som utanför.

Hanna Stjernfeldt

Senior verksamhetsutvecklare

Vi var mycket nöjda med föreläsningen, den passade perfekt till den intention och de förväntningar vi hade. Engagerat och allt enligt plan.Bra och tydlig kommunikation från bokning till genomförande.

Annika Ekberg

Ystad Gymnasium

Torkild nådde fram till oss åhörare på sitt naturliga och personliga sätt. Med tydliga bilder skapades en förståelse och insikt som vi förhoppningsvis har med oss ut i vardagen.

Lars Ekberg

Malå kommun

Här är några kommentarer från utvärderingen som våra chefer fyllt i:"Jag fick ny energi och tankesätt att hantera händelser både i ledningsgruppen men även i mina arbetsgrupper""Torkilds föreläsning var inspirerande, var tankeväckande både när det gäller arbetsliv och privatliv""En strålande föreläsning som gav ny energi""En fantastisk föreläsning. Något av det bästa jag hört. Föreläsaren sa riktigt bra saker som vi behöver bli påminda om för att orka vara en bra ledare"

Jozephine Hermansson

Vänersborgs Kommun

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström

Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Skicka en oförpliktande förfrågan på Torkild Sköld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Torkild Sköld
Torkild Sköld

5 av 5 stjärnor

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström - Pysslingen Förskolor och Skolor AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Torkild Sköld