Laddar innehåll ...

Torkild Sköld - Ledare och inspiratör

Torkild Sköld

Ledare och inspiratör

Vem är chefen i ditt liv? Torkild Sköld berättar på ett trollbindande sätt om sina egna erfarenheter och omvandlar dem skickligt till verktyg och tips du kan använda för att bygga ett starkare personligt ledarskap. Med fängslande storytelling och berättelser tagna ur hans egen livsresa kommer du att känna igen dig och fyllas till bredden av viktiga insikter. Låt dig smittas av hans entusiasm och lär dig bli din egen ledare både på jobbet och privat. Boka en inspirerande föreläsning med Torkild Sköld!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Torkild Sköld är en av kometerna på den svenska föreläsarhimlen. Han blev utsedd till årets bästa nya föreläsare 2011 och bara några år senare hade han avancerat till att bli en av landets mest efterfrågade talare. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har Torkild Sköld arbetat med ledarskap i över 30 år både här hemma och utomlands.

Personligt ledarskap ligger Torkild Sköld varmt om hjärtat. Han menar att oavsett vilken yrkesroll du har så är det alltid du som är chefen i ditt eget liv. Det handlar om att du kan påverka din egen situation och framtid i en positiv riktning genom att du aktivt fattar beslut och tar ansvar för dina handlingar. Personligt ledarskap utgör nämligen fundamentet i all lyckad försäljning, kundservice, marknadsföring, arbetsmiljö och kommunikation.

Med hjälp av igenkännande berättelser delar Torkild Sköld med sig av personliga erfarenheter, viktiga insikter och verktyg för att du ska kunna bygga upp ett starkt personligt ledarskap. Boka en inspirerande föreläsning med mycket energi och högt tempo som hjälper dig skapa ett mer framgångsrikt liv.

Boka Torkild Sköld och få en kväll med massor av skratt och inspiration!

Läs mer om personligt ledarskap i vår intervju med Torkild Sköld här!

  Vinnande arbetsglädje – en humoristisk föreläsning om motivation till förändring och inspiration till att vilja förändras.

  • Torkild föreläser om ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ansvarig för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar, prestation, resultat och tillfredsställelse i så väl arbetsliv som i sitt eget privatliv.
  • Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag. De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och bra kundservice. De kommer att ha medarbetare som är motiverade och presterar bra, både i privatlivet och på arbetet, vilket leder till mindre stress, ökat välmående och minskad sjukfrånvaro. De kommer att vara framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.
  • Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen.  Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.

  Bra på att leda mig själv – bra på att möta andra

  • Oavsett om du arbetar som egen företagare eller anställd är du alltid verkställande direktör i det företag som är du. I denna position fattar du dagligen beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och förvaltar dig själv.
  • Har du någonsin ställt dig frågorna: ”Hur fattar jag mina beslut?”, ”Hur utvecklar och förvaltar jag egentligen mitt eget personliga ledarskap?”
  • Boka en föreläsning med Torkild Sköld – ett träningspass för dina personliga egenskaper så du lättare kan möta livets möjligheter och utmaningar!

  Förändring i vardagen – skapa en innovativ verksamhet med modiga medarbetare 

  • Det enda konstanta är förändringen. I samband med en förändring finns ofta två motstridiga krafter: det trygga och det otrygga.
  • Hur du påverkas av en förändring beror helt på hur du förhåller dig till situationen. Torkild Sköld lägger i denna inspirerande föreläsning vikten på att det är vi själva som behöver leda oss igenom förändringarna.
  • Sätt upp mål, motivera varför du vill uppnå detta och sätt sedan agendan för hur de ska uppnås – detta är receptet på konkurrenskraftiga förändringar. Ur innehållet:
   – Bli bekväm med att vara obekväm
   – Släpp gamla erfarenheter som försvårar förändringsarbetet
   – Skapa mer säkerhet och trygghet för bestående förändring
   – Bli medveten om skillnaderna mellan din inre vilja och ovilja till förändring
  • Längd från 45 – 60 min
Kunder som har upplevt föreläsningar med Torkild Sköld

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden