Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Underhållande föreläsningar om hur du skapar ansvar och får kontroll

Torkild Sköld_Athenas_Föreläsare

Torkild Sköld

Ledare och inspiratör med föreläsningar om att utvecklas privat och på arbetsplatsen genom personligt ledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström - Pysslingen Förskolor och Skolor AB Visa alla referenser
Skicka en icke-bindande förfrågan på Torkild Sköld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Torkild

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Vem är chefen i ditt liv? Torkild Sköld berättar på ett trollbindande sätt om sina egna erfarenheter. Han omvandlar de skickligt till verktyg och tips du kan använda för att bygga ett starkare personligt ledarskap. Med fängslande storytelling och berättelser tagna ur hans egna livsresa. Igenkänningsfaktorn  är hög och du kommer fyllas till bredden av viktiga insikter. Låt dig smittas av hans entusiasm och lär dig bli din egen ledare både på jobbet och privat.

Därför ska du boka en Torkild Sköld föreläsning:

 • Som en av Sveriges främsta inom ämnet talar han varmt och engagerat om att utveckla sitt personliga ledarskap.
 • Få konkreta tips och råd direkt från en som jobbat med ledarskap i över 30 år.
 • Boka en av Sveriges mest populära och bokade föreläsare och få motivation och inspiration till att vilja förändras.

Torkild Sköld är en av kometerna på den svenska föreläsarhimlen. Han blev utsedd till ”årets bästa nya föreläsare” 2011, och bara några år senare hade han avancerat till att bli en av landets mest efterfrågade talare. Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har Torkild Sköld arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och internationellt.

Personligt ledarskap ligger Torkild varmt om hjärtat. Han menar att oavsett vilken yrkesroll du har så är det alltid du som är chefen i ditt eget liv. Det handlar om att du kan påverka din egen situation och framtid i en positiv riktning genom att aktivt fatta beslut och ta ansvar för dina handlingar. Personligt ledarskap utgör nämligen fundamentet i all lyckad försäljning, kundservice, marknadsföring, arbetsmiljö och kommunikation.

Med hjälp av igenkännande berättelser delar Torkild Sköld med sig av personliga erfarenheter, viktiga insikter och verktyg för att du ska kunna bygga upp ett starkt personligt ledarskap. Boka en inspirerande föreläsning med mycket energi och högt tempo som hjälper dig skapa ett mer framgångsrikt liv.

Boka Torkild Sköld och få en kväll med massor av skratt och inspiration!

Läs mer om personligt ledarskap i vår intervju med Torkild Sköld här!

Visa föreläsningar med Torkild Sköld

  Självledarskap – hur du leder dig själv. Inre arbetsglädje och inspiration till att vilja göra förändringar.

  • Torkild föreläser om ledarskap och arbetsglädje. Han menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid ansvarig för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar, prestation, resultat och tillfredsställelse i arbetslivet som i privatlivet.
  • Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag. De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och bra kundservice. De kommer att ha medarbetare som är motiverade och presterar bra, både i privatlivet och på arbetet. Detta genererar i sin tur till mindre stress, ökat välmående och minskad sjukfrånvaro. Ett resultat som framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.
  • Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser. Massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen. Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett om det är en bransch, organisation eller privatperson han föreläser för

  Livet ska levas, inte bara överlevas

  • I denna föreläsning så tar Torkild Sköld sitt budskap ännu ett steg längre i tanken. För när du har lärt dig att leda dig själv så måste du lära dig att känna tillit till människor som är runt dig. Tillit till att de har förmågan att leda sina liv utifrån deras förutsättningar och verklighetsbild.
  • Alla letar ständigt efter mening och mål med livet men på vägen glömmer de bort att leva. Vi är nämligen besatta av att nå mål, företagen av visioner. Risken  är att om du inte vågar gripa efter stjärnorna så når du aldrig trädtopparna. Du fastnar på din trygga ”stubbe” i en värld där du inte längre vågar drömma.
  • Torkild delar med sig av enkla och konkreta verktyg för hur du tränar upp din inre tillit. Hur du ökar ditt välmående, privat såsom i arbetslivet, samt skapar nya framgångar.

  När modet möter förändringarna – skapa en innovativ verksamhet med modiga medarbetare

  Vad är det som gör att de förändringar vi vill genomföra är så svåra att uppfylla? Varför bryts 80% av alla nyårslöften när vi inget hellre vill än att genomföra dem? Vilka är de bakomliggande faktorerna som håller oss själva tillbaka när vi vill förändra oss?

  Vi kan inte bara planera vilken förändring vi vill göra, vi behöver även planera vad vi vill få ut av förändringen. Sätta upp mål för vad vi vill uppnå med förändringen, lyfta fram varför det är viktigt att nå de målen och sedan sätta agendan för vad som behöver göras för att nå de målen. Med insikt om hur vi som människor fungerar inför förändringar i livet ökar vi förutsättningarna för att uppnå det vi vill.

  Leder förändringar till förbättringar eller försämringar? Det är upp till dig att bli mer medveten om vilket förhållningssätt du väljer, för förändring är en konstant kraft som positivt eller negativt kan påverka din livssituation.

  I denna inspirerande föreläsning kommer du att få praktiska verktyg och idéer för hur du skall se möjligheterna i förändringar och hur du skall använda dem för att öka sannolikheten att uppnå det du vill uppnå.

  • Bli bekväm med att vara obekväm
  • Släpp gamla erfarenheter som försvårar förändringsarbetet.
  • Skapa mer säkerhet och trygghet för bestående förändring
  • Bli medveten om skillnaderna på din inre vilja och ovilja till förändring.

Referenser

En stor inspiratör med kloka tankar och ord som förmedlar sitt budskap på ett fantastiskt sätt.

Veronica Björk

Kungsbacka kommun

En underbar föreläsning med WOW-känsla och aha-upplevelser. I denna tid vid lever i med stress på både jobb och privat så får Torkild en till att stanna upp och tänka till. Han stannar dock inte vid att man ska tänka till utan får en att utföra handlingar av sitt eget tänkande. Detta får man inte missa.

Kim Severinsen, avdelningschef

Telisol

Det absolut bästa med Torkilds föreläsningar är hans förmåga att förmedla inspiration, kloka ord och konkreta verktyg på ett mycket skickligt, gripande och näst intill teatraliskt sätt. Informationen kommer inte bara ut från honom, utan går faktiskt rakt in hos åhöraren. Med djup inlevelse utifrån livsåskådningar, av sig själv och andra, sprider han visdom på ett sätt du kommer minnas för resten av ditt liv.

Marika Vänskä, VD

House of Stockholm

Föreläsningen var otroligt uppskattad av publiken på vår konferens. Vi fick dessutom med oss verktyg i Torkilds modell att använda oss av även efter föreläsningen.

Anja Malmberg

Barncancerfonden

Inspirerande, berörande, mitt-i-prick vad vi behövde!

Sara Carlsson

Gällivare kommun

Torkild levererar sanningar på ett enkelt roligt och lättförståeligt sätt. Han påminner om det som vi många gånger tycker är självklart men som vi ofta glömmer bort. Tack för en mycket bra föreläsning!

Claes Kullman

Lantbrukarnas Riksförbund

Torkild Sköld höll en mycket inspirerande föreläsning på vår avdelningskonferens. Den var mycket uppskattad av både chefer och övriga medarbetare. Med hjälp av personliga exempel och hög igenkänningsfaktor inspirerade Torkild alla att i större utsträckning reflektera över och ta eget ansvar över sina egna liv- såväl på arbetet som utanför.

Hanna Stjernfeldt

Senior verksamhetsutvecklare

Vi var mycket nöjda med föreläsningen, den passade perfekt till den intention och de förväntningar vi hade. Engagerat och allt enligt plan. Bra och tydlig kommunikation från bokning till genomförande.

Annika Ekberg

Ystad Gymnasium

Torkild nådde fram till oss åhörare på sitt naturliga och personliga sätt. Med tydliga bilder skapades en förståelse och insikt som vi förhoppningsvis har med oss ut i vardagen.

Lars Ekberg

Malå kommun

Här är några kommentarer från utvärderingen som våra chefer fyllt i: "Jag fick ny energi och tankesätt att hantera händelser både i ledningsgruppen men även i mina arbetsgrupper" "Torkilds föreläsning var inspirerande, var tankeväckande både när det gäller arbetsliv och privatliv" "En strålande föreläsning som gav ny energi" "En fantastisk föreläsning. Något av det bästa jag hört. Föreläsaren sa riktigt bra saker som vi behöver bli påminda om för att orka vara en bra ledare"

Jozephine Hermansson

Vänersborgs Kommun

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström

Pysslingen Förskolor och Skolor AB

Våra förväntningar uppfylldes till fullo. Deltagarnas kommentarer var efteråt att : det här kunde vi lyssnat på en timme till.

Lena Blomkvist

LO-distriktet i Mellansverige

Våra förväntningar och önskemål både lyssnades på samt uppfylldes. Vi hade dels i beställningen lagt önksemål om innehåll och vad vi ville att mottagarna skulle få med sig och vårt mål med föreläsningen. Detta gick vi sedan igenom med föreläsaren för att skapa en djupare förståelse. Utfallet blev väldigt bra. Vi kunde inte vara mer nöjda!

Ebba Franzén, CX manager

IKEA Jönköping

Den var inspirerande, rolig och tänkvärd, ett fokus som verkligen knöt an till vårt syfte med dagen och även vår verksamhet.

Anna Karlsson, Enhetschef

Utbildningsförvaltningen

Inspirerande, berörande, mitt-i-prick vad vi behövde!

Sara Carlsson

Gällivare Kommun

Torkild hade en relevant och rolig föreläsning, som med glimten i ögat gav insikter och visade vikten av ett gott självledarskap.

Thomas Aebeloe, VD

Var mitt i prick och exakt vad vi behövde just nu. Alla väldigt nöjda!

Elin Löfroth

Enhetschef
Skicka en icke-bindande förfrågan på Torkild Sköld

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Torkild Sköld
Torkild Sköld

5 av 5 stjärnor

Vi är mycket nöjda och nu dagar senare är det fortfarande medarbetare som kopplar saker till vad som nämndes i föreläsningen. Stort tack!

Kajsa Nyström - Pysslingen Förskolor och Skolor AB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Torkild Sköld