Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
Hasse Carlsson_Athenas

En motivationsboost för att nå de riktigt attraktiva resultaten

Hasse Carlsson

Hasse Carlsson

Med ett brinnande intresse för människor föreläser Hasse Carlsson om det som på riktigt ger bestående resultat.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf - AISAB Visa alla referenser

Därför ska du boka en Hasse Carlsson föreläsning

 • Hasse Carlsson levererar inspirerande föreläsningar till både små och stora organisationer.
 • Hasse Carlsson delar med sig av flera verktyg som hjälper din organisation att nå bättre resultat inom teamwork och laganda.
 • Han erbjuder värdefulla föreläsningar som skräddarsys för din organisations behov.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Hasse

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Jobbar ni ihop eller bara samtidigt? Ena alternativet skapar frustration och kostar dyra pengar, det andra kan ta er hur långt som helst. Vilket väljer ni? En Hasse Carlsson föreläsning är en motivationsboost och en katalysator för de riktigt goda resultaten. Han hjälper er att hitta var ni står i dag, ta reda på vart ni vill komma och ger er konkreta tips för att nå dit så effektivt som möjligt. Med människokännedom, humor och värme bjuder han på en inspirerande upplevelse som skapar bestående resultat. Boka honom här!

Därför ska du boka en Hasse Carlsson föreläsning

 • Hasse Carlsson levererar inspirerande föreläsningar till både små och stora organisationer.
 • Hasse Carlsson delar med sig av flera verktyg som hjälper din organisation att nå bättre resultat inom teamwork och laganda.
 • Han erbjuder värdefulla föreläsningar som skräddarsys för din organisations behov.

Lönsamhet kan ses som en ökning på två olika konton: livskvalitet och pengar. Forskning har visat att dessa två ofta hänger ihop. Men vad kommer först? Och hur når vi dit? Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni inspiration och verktyg till att gå från åsikt till beteende.

Hasse Carlsson har föreläst i över 20 år och har haft ett brinnande intresse för människor så länge han kan minnas. Och det märks. Han tar oss med på en resa in i våra huvuden, där vi tittar på hur vi fungerar och varför vi gör som vi gör i både ett neurologiskt och emotionellt perspektiv.

Kort stubin? Trögstartad? Social? Enstöring? Frågan är inte hur du är som person. Alla har vi olika sidor som kan ses som bra eller dåliga beroende på sammanhanget. Frågan är hur vi kan identifiera, acceptera och hantera våra egna och varandras egenheter på bästa sätt. Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni ta del av användbar kunskap om hur vi människor fungerar. Detta för att kunna locka fram potentialen hos er själva och varandra, fungera optimalt som team och öka lönsamheten på alla konton.

Hasse Carlsson är föreläsare, inspiratör, musiker och författare till boken ”Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?”. Han skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att kunna möta er där ni befinner er just nu.

Kontakta oss på Athenas för mer information!

Visa föreläsningar med Hasse Carlsson

  Hasse Carlsson föreläsning

  Jobbar vi ihop eller bara samtidigt?

  • Det räcker med en liten falsk flöjt för att förstöra en hel symfoni. Detsamma gäller i verksamheter. Vi måste alla jobba tillsammans – och inte bara samtidigt – för att det ska bli riktigt bra. Men hur når vi dit?
  • Hasse Carlsson tar med dig på en resa genom dina olika resurser och tittar på hur vi fungerar rent neurologiskt och emotionellt. Vad är det som driver dig? Vad får dig att reagera och vad gör att du känner dig tillfreds?
  • Föreläsningen bjuder på verktyg till att jobba smartare, mota “nånannanismen” genom att växa i sitt ansvar och skapa ett tydligare och sundare inre ledarskap. Du får ta del av kunskap om dig själv och dina medmänniskor och konkreta tips till att skapa ett välfungerande samarbete som ger resultat. Allt förpackat på ett personligt sätt med både värme och humor.
  • Som alltid utgår Hasse Carlsson från just ER situation!

  Hasse Carlsson föreläsning

  Harmoni NU, men känn ingen stress!

  • “Jag hade haft ett så bra liv om det inte vore för all stress.”
  • Hur kommer det sig att vi andas in dubbelt så mycket i dag som man gjorde på 1920-talet? Varför mår så många av oss så dåligt, fast vi “egentligen” har det rätt så bra?
  • Tillsammans med Hasse Carlsson går vi igenom vilka resurser som finns för att du ska kunna leva ett harmoniskt och sunt liv. Smart stresshantering, helt enkelt. Visst vore det skönt att slippa känna sig jagad, att ha tid att vila i nuet och att känna sig i balans och redo att i lugn och ro anta de utmaningar som uppstår under dagen?
  • Allt för många snubblar sig fram genom livet, med andan i halsen. Det får vara slut på det nu. Livet kommer aldrig att gå som på räls, men det går att leva i balans och harmoni. Ta del av stresshantering när den är som bäst: harmoni NU!

  Hasse Carlsson workshop

  Samarbete

  • Med en workshop får ni hands-on-fördjupning i samarbete, alla får komma till tals, det finns inget rätt eller fel, bara era upplevelser. Samtidigt får alla en chans att få insyn i varandras synsätt och tolkningar kring begrepp som arbetsglädje, ett bra samarbete och vad som upplevs att bromsa eller stimulera på jobbet.
  • Hasse Carlsson guidar er med välbeprövade metoder och de rätta frågorna för att ni ska hitta de rätta svaren för just er. Han ser till att ni tillsammans får syn på de strukturer och värden som styr, var ni är i dag och vart ni vill komma. En inspirerande resa från ord och åsikter till beteenden och resultat.

  Hasse Carlsson föreläsning

  Livet är en fest, men hur blir jag bjuden?

  Ja, ibland är ju inte livet så där jättefestligt, varken hemma eller på jobbet.
  Och den där balen på slottet kan ju kännas minst sagt avlägsen.
  Men om vi lägger undan alla positiva floskler, slutar med att ”jaga lyckan” och tittar mer på fakta om kraften i sunda och kraftfulla relationer – vad händer då?

  Välkommen till en spännande föreläsning som ger dig en djupare resa i relationernas värld.

  • Hur anknytning, att få vara genuin och förmågan att älska villkorslöst samverkar.
  • Hur du hittar vägar till rimliga krav på dig själv och din omgivning.
  • Hur och varför limbiska systemet (läs; våra känslor) både kan vara en bästa vän och värsta fiende.
  • Hur du kan vässa ditt personliga ledarskapsfokus och därigenom bli ännu skarpare på att koda av egna behov och de omkring dig.

  Så här får du verktyg, perspektiv och inspiration – allt serverat med värme, musik och humor.
  Som vanligt när Hasse är i farten blir det både personligt och väldigt prestigelöst.

  Hasse Carlsson föreläsning

  Manligheten 2.0 – dags att uppgradera

  • Vad är det att vara man idag? Vad är manligt? Är det ens okej att vara man idag? Med sina vapendragare Humor och Värme får du en föreläsning om kraften i att vara sårbar.
  • Detta är en Hasse Carlsson föreläsning som inte skuld- eller skambelägger utan lyfter, rustar och förlöser. Föreläsningen ger oss rätt verktyg så vi inte bygger samma gamla maktstrukturer som just nu faller ihop runt omkring oss.
  • Med personliga exempel lyfter Hasse Carlsson den fråga som många ställer sig idag; vad är det att vara man och vad är manlighet? Det är en speciell och berörande resa med insikter, smärta, ilska och förtvivlan som Hasse själv brottades med när han t.ex gick igenom en skilsmässa och hur de idag trots allt har ett fantastiskt samarbete.
Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 1

Så skapar du världens bästa samarbete - del 1

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du byggsten nr 1 i världens bästa samarbete.

Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 2

Så skapar du världens bästa samarbete - del 2

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du byggsten nr 2 i världens bästa samarbete.

Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 3

Så skapar du världens bästa samarbete - del 3

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du sista viktiga byggsten (3 av 3) i världens bästa samarbete.

Visa föreläsningar med Hasse Carlsson

Referenser

Enkel, jordnära med så tänkvärd. Verkligen precis det man behöver i "det nya normala", kloka eftertankar, inga floskler och massor av humor.

Jessica Ekolind, KAM

Santen Pharma AB

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf

AISAB

Hasse är lättsam att lyssna på. När jag kontaktade Hasse och ställde frågan om han kunde tänka sig att hålla sin föreläsning ute i skogen istället för inomhus nu i dessa coronatider så svarade han snabbt - självklart! Jag gör det som känns bäst för er. Så Hasse mötte upp oss i skogen, tog en kort vandring fram till grillplatsen och stod sedan utomhus i lite mer än 2 timmar och genomförde sin föreläsning för oss.

Tekniska förvaltningen, Borås Stad

Tekniska förvaltningen

Viktiga frågor förmedlas på ett lättsamt sätt

Camilla Lindqvist

Luleå tekniska universitet

Hasse gav oss precis det vi ville ha!

Anna Lindquist, rektor

Örebro Kommun

Det motsvarade precis det vi ville ha. Han lyfte fram en knivig fråga som relationer i ett team på ett bra och lättsamt sätt.

Åsa Englund, Lönekonsult

Sigtuna Kommun

Hasse vävde in samspelet & egna ansvaret till att vara ett bra team tillsammans.

Jessika Olausson, HR-Chef

Tekniska förvaltningen

Mycket ödmjuk och rolig föreläsare. Lätt att följa med. Ingen tappade fokus!

Albina, Chef

Vardaga Äldreomsorg AB

Givande och engagerande. Gav input till grupparbeten senare under dagen.

AB Familjebostäder

Riktigt bra och uppskattad av alla lyssnare.

Sjölog

Underhållande föreläsare som kunde förmedla budskapet och sätta verkliga situationer relaterat till teorin

Pernilla Strömberg, avdelningschef

Region Kalmar

Föreläsningen överträffade våra förväntningar och Hasse lyckades på ett lättsamt vis ta sig an svåra ämnen. Det bjöds på många skratt och mycket eftertänksamhet. Personalgruppen har gett mycket positiv feedback från denna föreläsning.

kvinsp (första linjens chef).

Kriminalvården

Som en frisk fläkt för med mycket tänkvärdheter och skratt!

HR-chef

Närvården Västmanland

Hasse var energisk, hade kontakt med publiken, fick dem att nicka igenkännande o skratta o levererade det vi önskade!

Servicechef

Partille kommun

Så fin människa, ödmjuk och klok! Var nog främst jag som bokade föreläsningen som visste hur bra han är (hört på honom tidigare) Han har nu ytterligare 20 personer som fick nöjet och glädjen att få ta del av hans klokhet, tankenötter och person.

Personligt ombud Skåne

"Mannen som gör det obegripliga, begripligt" var det någon som sa. Kan bara hålla med. En pedagogisk, humoristiskt föreläsning, med ett djup kring hur vi är och beter oss, förklarat på ett sätt som alla förstår, med en stor portion av ödmjukhet inför livets utmaningar.

Henrik Lindlöf - Verksamhetschef

Ambulanssjukvården Region Västmanland

Hasse Carlson: Världens bästa pusselbit! Hasse lyckades verkligen lyfta frågorna gällande våra ageranden och beteenden till en annan nivå. Med enkla medel, hög igenkänningsfaktor och många goda skratt gav han oss alla en föreläsning som andades äkta och verklighetsnära.

Malin Norman

Ovako Bar AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Hasse Carlsson
Hasse Carlsson

5 av 5 stjärnor

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf - AISAB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Hasse Carlsson