Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Hasse Carlsson - Föreläsare, författare och inspiratör

Hasse Carlsson

Föreläsare, författare och inspiratör

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jobbar ni ihop eller bara samtidigt? Ena alternativet skapar frustration och kostar dyra pengar, det andra kan ta er hur långt som helst. Vilket väljer ni? En Hasse Carlsson föreläsning är en motivationsboost och en katalysator för de riktigt goda resultaten. Han hjälper er att hitta var ni står i dag, ta reda på vart ni vill komma och ger er konkreta tips för att nå dit så effektivt som möjligt. Med människokännedom, humor och värme bjuder han på en inspirerande upplevelse som skapar bestående resultat. Boka honom här!

Lönsamhet kan ses som en ökning på två olika konton: livskvalitet och pengar. Forskning har visat att dessa två ofta hänger ihop. Men vad kommer först? Och hur når vi dit? Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni inspiration och verktyg till att gå från åsikt till beteende.

Hasse Carlsson har föreläst i över ett decennium och har haft ett brinnande intresse för människor så länge han kan minnas. Och det märks. Han tar oss med på en resa in i våra huvuden, där vi tittar på hur vi fungerar och varför vi gör som vi gör i både ett neurologiskt och emotionellt perspektiv.

Kort stubin? Trögstartad? Social? Enstöring? Frågan är inte hur du är som person. Alla har vi olika sidor som kan ses som bra eller dåliga beroende på sammanhanget. Frågan är hur vi kan identifiera, acceptera och hantera våra egna och varandras egenheter på bästa sätt. Under en Hasse Carlsson föreläsning får ni ta del av användbar kunskap om hur vi människor fungerar. Detta för att kunna locka fram potentialen hos er själva och varandra, fungera optimalt som team och öka lönsamheten på alla konton.

Hasse Carlsson är föreläsare, inspiratör, musiker och författare till boken ”Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?”. Han skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att kunna möta er där ni befinner er just nu.

Kontakta oss på Athenas för mer information!

Visa föreläsningar med Hasse Carlsson

  Hasse Carlsson föreläsning

  Jobbar vi ihop eller bara samtidigt?

  • Det räcker med en liten falsk flöjt för att förstöra en hel symfoni. Detsamma gäller i verksamheter. Vi måste alla jobba tillsammans – och inte bara samtidigt – för att det ska bli riktigt bra. Men hur når vi dit?
  • Hasse Carlsson tar med dig på en resa genom dina olika resurser och tittar på hur vi fungerar rent neurologiskt och emotionellt. Vad är det som driver dig? Vad får dig att reagera och vad gör att du känner dig tillfreds?
  • Föreläsningen bjuder på verktyg till att jobba smartare, mota “nånannanismen” genom att växa i sitt ansvar och skapa ett tydligare och sundare inre ledarskap. Du får ta del av kunskap om dig själv och dina medmänniskor och konkreta tips till att skapa ett välfungerande samarbete som ger resultat. Allt förpackat på ett personligt sätt med både värme och humor.
  • Som alltid utgår Hasse Carlsson från just ER situation!

  Hasse Carlsson föreläsning

  Manligheten 2.0 – dags att uppgradera

  • Vad är det att vara man idag? Vad är manligt? Är det ens okej att vara man idag? Med sina vapendragare Humor och Värme får du en föreläsning om kraften i att vara sårbar.
  • Detta är en Hasse Carlsson föreläsning som inte skuld- eller skambelägger utan lyfter, rustar och förlöser. Föreläsningen ger oss rätt verktyg så vi inte bygger samma gamla maktstrukturer som just nu faller ihop runt omkring oss.
  • Med personliga exempel lyfter Hasse Carlsson den fråga som många ställer sig idag; vad är det att vara man och vad är manlighet? Det är en speciell och berörande resa med insikter, smärta, ilska och förtvivlan som Hasse själv brottades med när han t.ex gick igenom en skilsmässa och hur de idag trots allt har ett fantastiskt samarbete.

  Hasse Carlsson föreläsning

  Harmoni NU, men känn ingen stress!

  • “Jag hade haft ett så bra liv om det inte vore för all stress.”
  • Hur kommer det sig att vi andas in dubbelt så mycket i dag som man gjorde på 1920-talet? Varför mår så många av oss så dåligt, fast vi “egentligen” har det rätt så bra?
  • Tillsammans med Hasse Carlsson går vi igenom vilka resurser som finns för att du ska kunna leva ett harmoniskt och sunt liv. Smart stresshantering, helt enkelt. Visst vore det skönt att slippa känna sig jagad, att ha tid att vila i nuet och att känna sig i balans och redo att i lugn och ro anta de utmaningar som uppstår under dagen?
  • Allt för många snubblar sig fram genom livet, med andan i halsen. Det får vara slut på det nu. Livet kommer aldrig att gå som på räls, men det går att leva i balans och harmoni. Ta del av stresshantering när den är som bäst: harmoni NU!

  Hasse Carlsson workshop

  Samarbete

  • Med en workshop får ni hands-on-fördjupning i samarbete, alla får komma till tals, det finns inget rätt eller fel, bara era upplevelser. Samtidigt får alla en chans att få insyn i varandras synsätt och tolkningar kring begrepp som arbetsglädje, ett bra samarbete och vad som upplevs att bromsa eller stimulera på jobbet.
  • Hasse Carlsson guidar er med välbeprövade metoder och de rätta frågorna för att ni ska hitta de rätta svaren för just er. Han ser till att ni tillsammans får syn på de strukturer och värden som styr, var ni är i dag och vart ni vill komma. En inspirerande resa från ord och åsikter till beteenden och resultat.

  Hasse Carlsson föreställning

  Livet är en fest, men hur blir jag bjuden?

  • Det här är en personlig, berörande och underhållande föreställning om relationer och känslornas magiska värld. Om att hitta och förstå sig själv, om förälskelse, föräldraskap, den stora kärleken, den kanske ännu större sorgen och om vägen till att bli hel igen.
  • Anekdoter varvas med musik, allt skrivet av Hasse Carlsson. Ett mycket uppskattat alternativ för den som vill uppleva en fin stund, oavsett om det är under en liten happening på kontoret eller ett stort kundevent. En skräddarsydd upplevelse som stärker relationer och inte lämnar någon oberörd.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Hasse Carlsson