Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
Hasse Carlsson_Athenas

En motivationsboost för att nå de riktigt attraktiva resultaten

Hasse Carlsson

Hasse Carlsson

Upptäck Hasse Carlssons unika föreläsning om arbetsglädje där han kombinerar expertkunskaper med humor för att öka er organisations lönsamhet och teamdynamik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf - AISAB Visa alla referenser

Därför ska du boka Hasse Carlsson

 • Hans föreläsningar ger värdefull insikt i hur man kan bygga och förbättra teamarbete och samarbete.
 • Hasse erbjuder skräddarsydda lösningar som adresserar unika behov hos din organisation.
 • Hasse använder sin erfarenhet för att erbjuda strategier som inte bara är inspirerande utan också skapar långsiktiga förändringar.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Hasse

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Hasse Carlsson erbjuder föreläsningar som inte bara engagerar och inspirerar utan också ger bestående resultat. Med sin djupa människokännedom, humor och värme skapar han en upplevelse som är både lärorik och underhållande. Han tar upp viktiga frågor om hur vi kan identifiera, acceptera och hantera våra egna och varandras egenheter på bästa sätt för att främja ett effektivt samarbete.

Därför ska du boka Hasse Carlsson

 • Hans föreläsningar ger värdefull insikt i hur man kan bygga och förbättra teamarbete och samarbete.
 • Hasse erbjuder skräddarsydda lösningar som adresserar unika behov hos din organisation.
 • Hasse använder sin erfarenhet för att erbjuda strategier som inte bara är inspirerande utan också skapar långsiktiga förändringar.

Vill ni förstå hur ni kan förbättra samarbete och arbetsmiljö inom ert team? Hasse Carlssons föreläsningar ger inte bara en djupgående förståelse för hur människor fungerar, både neurologiskt och emotionellt, utan även hur denna kunskap kan användas för att stärka lagandan och arbetsprestationen.

Under en föreläsning med Hasse får ni ta del av hans långa erfarenhet och brinnande intresse för människor. Han belyser hur olika personligheter och beteenden kan samverka för att skapa en starkare, mer sammanhållen arbetsstyrka. Hasse fokuserar på att hjälpa er identifiera era styrkor och utmaningar för att ni effektivt ska kunna förbättra ert samarbete och öka er lönsamhet.

Hasse Carlsson är inte bara en föreläsare, utan även en inspiratör, musiker och författare. Med sin breda bakgrund skapar han unika och minnesvärda föreläsningar som är anpassade till just er situation. Genom att boka en föreläsning med honom får ni tillgång till hans omfattande kunskap och erfarenhet, vilket kan vara avgörande för ert teams framgång.

Är ni redo att ta ert team till nästa nivå? Kontakta oss för att boka en föreläsning med Hasse Carlsson och ta första steget mot en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö.

Visa föreläsningar med Hasse Carlsson

Hasse Carlsson är känd för sin anmärkningsvärda förmåga att anpassa sina föreläsningar efter varje kunds unika behov. Med sin expertis inom områden som arbetsglädje, teamwork och personlig utveckling, skräddarsyr han alltid sitt innehåll för att optimalt passa dig och din organisation. Dessutom erbjuder Hasse möjligheten att hålla workshops vid önskemål, vilket ger en än mer personlig och interaktiv upplevelse.

Hasse Carlsson Föreläsning

Jobbar vi ihop eller bara samtidigt?

Det räcker med en liten falsk flöjt för att förstöra en hel symfoni. Detsamma gäller i verksamheter. Vi måste alla jobba tillsammans – och inte bara samtidigt – för att det ska bli riktigt bra. Men hur når vi dit? Följ med på en upplysande resa som utforskar kärnan i hur vi fungerar, både neurologiskt och emotionellt, och lär dig att nå verkligt samarbete.

 • Förstå de underliggande faktorerna som motiverar dig och påverkar dina reaktioner och känslor.
 • Lär dig tekniker för att jobba smartare, ta ansvar och utveckla ett starkare inre ledarskap.
 • Få värdefulla insikter om dig själv och dina kollegor för att bygga ett stabilare och mer effektivt team.

Missa inte chansen att förvandla ditt team med Hasse Carlssons inspirerande föreläsning. En föreläsning som skräddarsys för att passa just er situation, kombinerar kunskap utifrån forskning med praktiska tips och levereras med en unik blandning av värme och humor. Boka nu för att uppleva hur ett välfungerande samarbete kommer lyfta hela er verksamhet!

Hasse Carlsson föreläsning

Barnperspektivets Urkraft

”It takes a village to rise a child” är ett välkänt uttryck som många av oss har hört. Hasse brukar säga att han har vuxit upp i en bra by. När man växer upp i ett dysfunktionellt hem, som Hasse gjorde är anknytningen till förskole- och skolpersonal ännu viktigare. Men hur kan vi som jobbar med barn och ungdomar bli en ännu bättre by? Och hur ska vi bygga en arbetsplatskultur där vi har rätt fokus och bygger en sund och hållbar energi?

 • Hasse har arbetat med barn och ungdomar i över 10 år. Barnen inom Anpassad grundskola (tidigare Särskola) har en speciell plats i hans hjärta – ”Mina läromästare”, som han brukar säga.
 • Allt som Hasse gör är baserat på aktuell forskning och presenteras med en personlig touch av humor och värme.
 • Denna föreläsning erbjuder all personal inspiration, nya perspektiv och konkreta verktyg för att stödja barn på deras väg mot att bli fungerande vuxna och för oss att utvecklas i vår arbetsmiljö.

Låt Hasse visa vägen framåt och ge oss verktygen för att bli den byn som varje barn behöver.

Hasse Carlsson Föreläsning

Harmoni NU, men känn ingen stress!

Upptäck hemligheten bakom ett stressfritt liv med Hasse Carlsson. I en värld där stressnivåerna ständigt ökar, erbjuder Hasse praktiska lösningar för att hitta balans och harmoni i din vardag. Lär dig hemligheten bakom Hasses livsstil – att leva som en tidspessimist för att möta vardagens utmaningar på ett avslappnat och effektivt sätt.

 • Hasse presenterar enkla men effektiva metoder för att hantera stress och uppnå inre lugn.
 • Lär dig tekniker för att minska känslan av att vara ständigt jagad och istället hitta glädje i nuet.
 • Upptäck hur du kan använda Hasses verktyg “själens staket” för att skapa en balanserad livsstil, redo att möta livets utmaningar med ett lugnt sinne.

Vi lever i en tid med mer stress än någonsin tidigare, och många känner sig nedstämda trots goda yttre omständigheter. Hasse Carlsson hjälper oss att förstå och hitta vägar till ett harmoniskt och sunt liv. Genom smart stresshantering får du verktygen för att skapa en livsstil där du inte längre känner dig jagad, utan kan vila i nuet och möta dagens utmaningar med lugn och balans. Upptäck ”Harmoni NU” med Hasse Carlsson.

Hasse Carlsson Föreläsning

Livet är en fest, men hur blir jag bjuden?

Ja, ibland är ju inte livet så där jättefestligt, varken hemma eller på jobbet. Och den där balen på slottet kan ju kännas minst sagt avlägsen. Men om vi lägger undan alla positiva floskler, slutar med att ”jaga lyckan” och tittar mer på fakta om kraften i sunda och kraftfulla relationer – vad händer då? Välkommen till en spännande föreläsning som ger dig en djupare resa i relationernas värld.

 • Utforska hur anknytning och förmågan att älska villkorslöst kan förbättra dina personliga och professionella relationer.
 • Lär dig att navigera mellan dina egna behov och de krav som omvärlden ställer på dig.
 • Förbättra ditt ledarskapsfokus och bli skickligare på att tolka och förstå både dina egna och andras behov.

Denna föreläsning med Hasse Carlsson är en inbjudan till självreflektion och personlig tillväxt, allt serverat med värme, musik och humor. Förbered dig på en resa som utforskar kraften i relationer och hur du kan utvecklas till att bli en bättre version av dig själv – både i privatlivet och på arbetsplatsen.

Hasse Carlsson Föreläsning

Samverkan i tuffa tider

Utforska framtiden för arbetsplatser och organisationer med en insiktsfull föreläsning som fokuserar på ”Samverkan i tuffa tider”. Upptäck vilka faktorer som skapar en framgångsrik arbetsplatskultur och hur man kan attrahera de mest drivna talangerna i dagens snabba och ständigt föränderliga värld.

 • Insikter i hur samarbete, jämlikhet och självledarskap bidrar till ekonomisk och själslig framgång.
 • Förstå hur dagens höga statusfaktorer förändras och vad som kommer att vara viktigt i framtiden.
 • Ta del av de 10 avgörande framgångsfaktorerna för att bygga en kultur som värderar samarbete och självledarskap.

Möt framtiden med en klar och spännande plan för din organisation. Denna föreläsning ger dig inte bara en rolig och energifylld resa, utan också de verktyg du behöver för att nå dina mål med råge. Och kom ihåg, även om resan kan vara krävande, är den värd varenda steg. Förbered dig för en resa som inte bara är givande, utan även avgörande för din framtid.

Hasse Carlsson Föreläsning

Manligheten 2.0 – dags att uppgradera

Dyk in i en värld av manlighet med Hasse Carlssons tankeväckande föreläsning ”Manligheten 2.0 – dags att uppgradera”. I denna föreläsning utforskar Hasse frågor som: ”Vad innebär det att vara man idag?” och ”Är det ens okej att vara man?” Med humor och värme som sina vapendragare, leder Hasse oss genom en resa som utforskar kraften i att vara sårbar.

 • En djupdykning i dagens manlighetsbegrepp och hur det utmanas och omformas.
 • Upptäck hur att omfamna sårbarhet kan vara en källa till styrka och personlig utveckling.
 • En föreläsning som inte belägger eller skuldbelägger, utan snarare lyfter och inspirerar till positiv förändring.

Ta steget in i en värld där manlighet får nya dimensioner med Hasse Carlsson. Denna föreläsning är inte bara en ögonöppnare – den är en vägkarta till självinsikt och utveckling. Förbered dig på en resa som är lika upplysande som underhållande, där du får möjlighet att skratta, lära och växa. Gör dig redo att omdefiniera manlighet på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt!

Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 1

Så skapar du världens bästa samarbete - del 1

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du byggsten nr 1 i världens bästa samarbete.

Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 2

Så skapar du världens bästa samarbete - del 2

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du byggsten nr 2 i världens bästa samarbete.

Föreläsaren Hasse Carlsson så skapar du världens bästa samarbete 3

Så skapar du världens bästa samarbete - del 3

Så här bygger du ett bra samarbete från grunden. Tyvärr räcker det inte bara med ”rätt ingredienser” när du ska bygga och forma ett bra samarbete – det finns en ordning också. Så här får du sista viktiga byggsten (3 av 3) i världens bästa samarbete.

Visa föreläsningar med Hasse Carlsson

Referenser

Enkel, jordnära med så tänkvärd. Verkligen precis det man behöver i "det nya normala", kloka eftertankar, inga floskler och massor av humor.

Jessica Ekolind, KAM

Santen Pharma AB

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf

AISAB

Hasse är lättsam att lyssna på. När jag kontaktade Hasse och ställde frågan om han kunde tänka sig att hålla sin föreläsning ute i skogen istället för inomhus nu i dessa coronatider så svarade han snabbt - självklart! Jag gör det som känns bäst för er. Så Hasse mötte upp oss i skogen, tog en kort vandring fram till grillplatsen och stod sedan utomhus i lite mer än 2 timmar och genomförde sin föreläsning för oss.

Tekniska förvaltningen, Borås Stad

Tekniska förvaltningen

Viktiga frågor förmedlas på ett lättsamt sätt

Camilla Lindqvist

Luleå tekniska universitet

Hasse gav oss precis det vi ville ha!

Anna Lindquist, rektor

Örebro Kommun

Det motsvarade precis det vi ville ha. Han lyfte fram en knivig fråga som relationer i ett team på ett bra och lättsamt sätt.

Åsa Englund, Lönekonsult

Sigtuna Kommun

Hasse vävde in samspelet & egna ansvaret till att vara ett bra team tillsammans.

Jessika Olausson, HR-Chef

Tekniska förvaltningen

Mycket ödmjuk och rolig föreläsare. Lätt att följa med. Ingen tappade fokus!

Albina, Chef

Vardaga Äldreomsorg AB

Givande och engagerande. Gav input till grupparbeten senare under dagen.

AB Familjebostäder

Riktigt bra och uppskattad av alla lyssnare.

Sjölog

Underhållande föreläsare som kunde förmedla budskapet och sätta verkliga situationer relaterat till teorin

Pernilla Strömberg, avdelningschef

Region Kalmar

Föreläsningen överträffade våra förväntningar och Hasse lyckades på ett lättsamt vis ta sig an svåra ämnen. Det bjöds på många skratt och mycket eftertänksamhet. Personalgruppen har gett mycket positiv feedback från denna föreläsning.

kvinsp (första linjens chef).

Kriminalvården

Som en frisk fläkt för med mycket tänkvärdheter och skratt!

HR-chef

Närvården Västmanland

Hasse var energisk, hade kontakt med publiken, fick dem att nicka igenkännande o skratta o levererade det vi önskade!

Servicechef

Partille kommun

Så fin människa, ödmjuk och klok! Var nog främst jag som bokade föreläsningen som visste hur bra han är (hört på honom tidigare) Han har nu ytterligare 20 personer som fick nöjet och glädjen att få ta del av hans klokhet, tankenötter och person.

Personligt ombud Skåne

"Mannen som gör det obegripliga, begripligt" var det någon som sa. Kan bara hålla med. En pedagogisk, humoristiskt föreläsning, med ett djup kring hur vi är och beter oss, förklarat på ett sätt som alla förstår, med en stor portion av ödmjukhet inför livets utmaningar.

Henrik Lindlöf - Verksamhetschef

Ambulanssjukvården Region Västmanland

Hasse Carlson: Världens bästa pusselbit! Hasse lyckades verkligen lyfta frågorna gällande våra ageranden och beteenden till en annan nivå. Med enkla medel, hög igenkänningsfaktor och många goda skratt gav han oss alla en föreläsning som andades äkta och verklighetsnära.

Malin Norman

Ovako Bar AB

Förväntningarna uppfylldes absolut. Hasse var proffsig, gav perspektiv på många situationer i livet och lämnade ett avtryck i oss alla.

Susann Nilsson, Anhörigkonsulent

Ystad kommun

Hasse uppfyllde alla våra förväntningar och hade verkligen lyssnat på vilken målgruppen var!

Catrin Duran Leon , Enhetschef

Grundskoleförvaltningen
Skicka en icke-bindande förfrågan på Hasse Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Hasse Carlsson
Hasse Carlsson

5 av 5 stjärnor

Hej! Mycket bra föreläsning som passade bra in i vårt tema på dagen och som även nuddade vissa av de problem vi har i verksamheten. Föreläsaren gav många tänkvärda inspel. Föreläsare har fått mkt beröm av deltagare efteråt. Fick 5 av 5 möjliga i vår egen utvärdering. Jag själv lyssnade 6 gånger och tröttnade inte alls på det som sades, dessutom anpassades föreläsningen efter de som satt i publiken och deras respons, vilket var lite olika varje tillfälle, mkt bra. Jag är som beställare mycket nöjd!

Henrik Lindlöf - AISAB Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Hasse Carlsson