Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Mästerlig kommunikatör med glimten i ögat

Ami Hemviken

Låt Ami Hemviken leda vägen till framgång! Hennes prisbelönta och underhållande föreläsningar i beteende och kommunikation skapar engagemang och ger resultat.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Ami Hemvikens föreläsning var inspirerade - man kände sig peppad och fylld av energi. Det är görandet som är viktigt för engagemanget på jobbet, att var och en har ansvar för uppmuntra sina närmsta arbetskamrater och att vi professionellt ska vara seriösa men inte nödvändigtvis alltid allvarliga. Det var många skratt, mycket igenkänning och klyschor som fick omdefinieras!

Pernilla Emilsson, Jönköpings Kommun Visa alla referenser

Därför ska du boka en Ami Hemviken föreläsning

 • Amis tekniker hjälper dig att förmedla dina idéer och tankar på ett sätt som är optimerat för mottagaren, öppnar upp för effektivare samtal och starkare relationer.
 • Med vetenskap som grund presenterar Ami Hemviken olika förändringsteorier, i kombination med roliga övningar och exempel på ett lättillgängligt och konkret sätt.
 • Med Ami får du inte bara en föreläsare, utan en certifierad utbildare och coach, erkänd för sin kunskap och erfarenhet inom beteendevetenskap.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hemviken

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Upptäck Ami Hemvikens oöverträffade förmåga att inspirera och omvandla tanke till handling! Med en blandning av humor, levande metaforer och vetenskaplig insikt, erbjuder hon konkreta strategier för effektiv kommunikation och ledarskap. Få nycklarna till minskad stress och ökad produktivitet, och lär dig att förmedla dina idéer på ett optimalt sätt. Prisad som Årets talare, garanterar Ami en upplevelse fylld av kunskap, energi, och glädje. Boka en föreläsning med Ami Hemviken idag – vi lovar att du inte blir besviken!

Därför ska du boka en Ami Hemviken föreläsning

 • Amis tekniker hjälper dig att förmedla dina idéer och tankar på ett sätt som är optimerat för mottagaren, öppnar upp för effektivare samtal och starkare relationer.
 • Med vetenskap som grund presenterar Ami Hemviken olika förändringsteorier, i kombination med roliga övningar och exempel på ett lättillgängligt och konkret sätt.
 • Med Ami får du inte bara en föreläsare, utan en certifierad utbildare och coach, erkänd för sin kunskap och erfarenhet inom beteendevetenskap.

Att försöka navigera genom en djungel av uppgifter och kommunikation på arbetsplatsen kan kännas otroligt svårt. Det är här Föreläsare Ami Hemviken kommer in. Ami visar vägen med insikter och verktyg som transformera ditt sätt att arbeta och kommunicera på.

Ami Hemviken är välkänd för sin levande och engagerande föreläsningsstil, där hon med stor humor och tydliga metaforer får sin publik att både skratta och reflektera. Med hennes föreläsning får ditt team inte bara värdefull kunskap inom kommunikation, beteende och ledarskap, men också motivationen att tillämpa den i vardagen. Amis unika kombination av vetenskaplig grund och praktiska råd gör hennes föreläsningar särskilt värdefulla för organisationer som söker konkreta lösningar på sina utmaningar.

Boka Ami Hemviken till ditt event och upplev skillnaden en toppklassig föreläsare kan göra. Vare sig du söker inspiration, utbildning eller transformation, levererar Ami Hemviken alltid en föreläsning med överlägset värde. Hennes breda erfarenhet och expertis inom områden som stresshantering, produktivitet och personlig utveckling gör henne till ett självklart val för organisationer som vill ha det allra bästa.

Med Ami får ditt team tillgång till insikter och verktyg som är avgörande för framgång i dagens snabbrörliga affärsvärld. Om du vill att ditt team ska nå nya höjder, gör dig redo att uppleva en föreläsning med Ami Hemviken – en upplevelse som kommer att leva kvar hos deltagarna långt efter att applåderna tystnat.

Som föreläsare är Ami Hemviken inte rädd för att vara lite okonventionell, då hon själv tycker att “allt oftast blir roligare när man bjuder lite på sig själv”. Det syns tydligt när hon liknar stress vid att bli jagad av en sabeltandad tiger, vilket hon därefter dramatiserar på scenen.

En föreläsning med Ami Hemviken ger dig garanterat nya perspektiv, motivation och ett gott skratt. Boka den redan nu hos Athenas!

Foto: Emily Dahl

Visa föreläsningar med Ami Hemviken

  Ami Hemviken föreläsning

  Team och tillit

  Vägen till utveckling, framgång och kreativitet går via grupper som upplever en hög grad av tillit. Ami delar med sig av forskningen inom ämnet, på ett inspirerande och träffade sätt. Hon ger ledare och andra medarbetare förståelse för hur viktigt det är att skapa – och återskapa – tillit. Som vanligt, när Ami föreläser, betonar hon att det INTE är tanken som räknas, utan starka team och upplevelse av tillit är något människor gör. Ami visar hur det kan göras, med enkla och små verktyg – som ger stor effekt. Få större kraft ur ditt team, låt deltagarna bli sina bästa versioner av sig själva genom en ökad upplevelse av tillit.

  Ur innehållet: 

  • Stress vs tillit
  • Vägen till utveckling och innovation
  • Tillitsskapande betenden
  • Mänsklighet och sårbarhet
  • Humor och skratt

  Ami Hemviken föreläsning

  Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas

  Bli medveten om hur svårt det är att påverka människors beteenden och hur avgörande en medveten och övertygande kommunikation är i dessa sammanhang. Bra idéer och kunskap behöver paketeras på ett tydligt sätt. Här får du många aha-upplevelser, skratt och inspiration men också konkreta tips, råd och verktyg .Visst är det svårt att påverka andra människor? Till och med när du har kommit på en superidé får du skeptiska blickar! 

  I denna föreläsning lär du dig smarta knep om hur du ska paketera dina idéer, så att de tas bättre emot av mottagaren.

  Därför ska du boka föreläsningen:

  • Du får förståelse för hur svårt det kan vara att förändra beteenden hos människor och varför. Därefter visar Ami hur du kan bli en mästare på att paketera idéer med hjälp av praktiska knep och verktyg.
  • Ami visar på vikten av att följa upp beteenden och att vara uthållig för att nå resultat.
  • Kommunikations- och retorikexperten Ami Hemviken inspirerar dig till att bli en bättre kommunikatör!

  Ami Hemviken föreläsning

  Kul på jobbet – hur och varför?

  När folk är glada på jobbet så ökar produktiviteten och stressen minskar. Det låter ju fantastiskt! Men hur gör man faktiskt i praktiken?

  Ami Hemviken ger dig nycklarna till att lyckas med detta i vardagen, så du får känna mer kraft, energi och glädje på jobbet.

  Interaktivitet och diskussionsfrågor är inkluderade för att göra föreläsningen mer relevant och anpassad till just DIN situation.

  Därför ska du boka föreläsningen:

  • Forskning visar att stressen minskar om du har kul på jobbet, att du presterar bättre om du är glad och att du får fler att lyssna och komma ihåg det du säger om du är en rolig talare.
  • Ami ger dig nycklarna, verktygen och tipsen för att du ska kunna omsätta detta i praktiken så att du kan känna mer kraft och energi på jobbet.
  • Interaktivitet och diskussionsfrågor gör föreläsningen levande och anpassad till din vardag.


  Ami Hemviken föreläsning

  Jämställdhet på arbetsplatsen – Det är inte tanken som räknas

  Jämställda arbetsplatser har visat sig skapa både större arbetsglädje och bättre resultat. Men hur når vi dit? Och vems ansvar är det egentligen?

  Denna Ami Hemviken föreläsning är baserad på vetenskap och föreläsarens kunskap och erfarenhet, och den visar hur jämställdhet på kontoret påverkar medarbetarnas inställning, trivsel och resultat.

  Med engagemang och humor ger Ami Hemviken ditt företag verktyg till att utveckla sig och nå nya höjder med en jämställd arbetsplats!

  Ami Hemviken föreläsning

   Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden?

  Hur förändrar jag min personals vanor och beteende? Hur får jag min grupp mer positivt inställd till förändringar? Hur ska jag lägga fram en ny idé för att undvika sura miner?

  Ami Hemviken har svaren! På ett lättillgängligt och konkret sätt presenterar hon olika förändringsteorier, i kombination med roliga övningar och exempel.

  Få smarta verktyg med hem till kontoret!

  Ami Hemviken föreläsning

  Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder

  Lär dig konsten av övertyga istället för att övertala – och få mycket bättre resultat!

  Genom att utgå från mottagaren kan du mer effektivt argumentera för din sak, på det sätt som mottagare responderar allra bäst på.

  Ami Hemviken delar med sig av smarta retoriska knep som gör det lättare för folk att skapa förtroende för dig, vilket är ett måste när du vill få fram ditt budskap eller införa ett nytt system.

  Ami Hemviken föreläsning

  Skräddarsy en föreläsning

  Ami Hemviken kan även anpassa föreläsningen efter önskemål och målgrupp.

  Exempel på ämnen: ledarskap, kommunikation, personligheter, arbetsglädje, förändringsarbete, coaching och feedback.

  Boka Ami Hemviken som konferencier, moderator eller coach

  Som konferencier och moderator skapar Ami Hemviken trygga, roliga och unika möten på scenen. Med stor kunskap och erfarenhet, kombinerat med en nyfikenhet och stor energi, styr Ami Hemviken evenemanget med säker hand.

  Som coach jobbar Ami Hemviken mycket med personlig utveckling inom hennes expertområden; retorik, kommunikation och ledarskap. Hon sätter ihop ett individuellt coachningsprogram till dig, utifrån dina egna mål, styrkor och behov.

Referenser

Ami Hemvikens föreläsning var inspirerade - man kände sig peppad och fylld av energi. Det är görandet som är viktigt för engagemanget på jobbet, att var och en har ansvar för uppmuntra sina närmsta arbetskamrater och att vi professionellt ska vara seriösa men inte nödvändigtvis alltid allvarliga. Det var många skratt, mycket igenkänning och klyschor som fick omdefinieras!

Pernilla Emilsson

Jönköpings kommun

Hej! Här kommer en sammanfattning av de kommentarer jag fått av mina kollegor; Påläst, engagerad, rolig, inspirerande, bjöd på sig själv på ett proffsigt sätt, fartfyllt och mycket tankväckande. Extra bonus för att Ami kom och deltog i vår middag innan föreläsningen och kunde på så sätt bilda sig en egen uppfattning.

Susanne Bohman

Nacka kommun

Vi är supernöjda med Amis presentation för oss. Proffsigt, lärorikt, tankeväckande och mycket underhållande. Jag förstår varför hon blev årets talare 2017 och är nominerad i år igen. Jag sa till henne att vi gärna tar in henne igen, kanske inte nästa år men året därpå. Hälsa henne så gott från oss

Erik Ranängen

Norrbottens Byggmästareförening

Mycket professionellt genomfört. Jag blev imponerad över hur väl Ami läst på om Vision, medlemmarna och de mål vi har som facklig organisation.

Annelie Elgevi, ombudsman

Vision

Min förväntningar uppfylldes med råge. Ami gjorde ett bra förarbete. Hon hade läst in sig på vårt företag och kunde lyfta exempel som kunde direkt kopplas till vår verksamhet i sin föreläsning.

Leif Lahti, Direktör

Utbildning Nord

Ami var grymt professionell och förberedd genom en skräddarsydd föreläsning som var anpassad ur såväl verksamhets- som personligt perspektiv för just oss.

Daniel Fellenius

Sydved AB

Vi är otroligt nöjda med Amis föreläsning på vår personaldag. Hon var otroligt inspirerande och hade verkligen tagit till sig vilka behoven var hos oss. Sättet hon framförde det på och genom att bjuda på sig själv så som hon gjorde var helt enkelt enastående!

Anita Kullinger

HSB MälarDalarna ekonomisk förening

Förväntningarna uppfylldes med råge. Hög energi, mycket skratt kring för oss lite känsliga frågor. Mycket bra!

HR

AnVa Hjo AB

Ami var toppen! En inspirerande föreläsning som gav oss kunskap om vikten av arbetsglädje och hur det påverkar oss positivt. Ord från fåra deltagare: Inspirerande, intressant, superbra föreläsare, upplyftande mm Rekommenderas varmt!

Malin Strömberg - Områdeschef

Region Jönköpingslän
Skicka en icke-bindande förfrågan på Ami Hemviken

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Ami Hemviken
Ami Hemviken

5 av 5 stjärnor

Ami Hemvikens föreläsning var inspirerade - man kände sig peppad och fylld av energi. Det är görandet som är viktigt för engagemanget på jobbet, att var och en har ansvar för uppmuntra sina närmsta arbetskamrater och att vi professionellt ska vara seriösa men inte nödvändigtvis alltid allvarliga. Det var många skratt, mycket igenkänning och klyschor som fick omdefinieras!

Pernilla Emilsson, Jönköpings Kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Ami Hemviken