Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Det är inte tanken som räknas

Ami Hemviken föreläsning - Det är inte tanken som räknas

Ami Hemviken

Ami Hemviken är expert på kommunikation, retorik, beteende och ledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ami Hemviken

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ami Hemvikens energi och engagemang går ingen obemärkt förbi! Med en stor dos humor och levande metaforer griper hon tag i publiken och hon lyckas med att både förmedla sitt budskap och motivera lyssnarna till att göra en förändring. Ami Hemviken är i sitt esse när det kommer till kommunikation, retorik, beteende och ledarskap. Boka en föreläsning med Ami Hemviken i dag - vi lovar att du inte blir besviken!

Därför ska du boka en föreläsning med Ami Hemviken:

 • Lär dig att paketera dina idéer och tankar så att de tas emot på ett optimalt sätt av mottagaren.
 • Ami Hemviken ger dig nycklarna till att lyckas med att minska stressen och öka produktiviteten i vardagen, så att du kan känna mer kraft, energi och glädje på jobbet.
 • Med vetenskap som grund presenterar Ami Hemviken olika förändringsteorier, i kombination med roliga övningar och exempel på ett lättillgängligt och konkret sätt. 

Det är inte för inte som Ami Hemviken i dag är en av Sveriges främsta föreläsare. Hon fångar verkligen sin publik, både med sin kunskap som beteendevetare, certifierad utbildare och coach, men även med sin energifyllda kommunikation, som förmedlas på ett roligt och fångande sätt. I 2017 prisades hon för sin talang och hårda arbete då hon vann priset Årets talare.

Ami Hemviken föreläser varje dag – och hon brinner för det! Hennes drivkraft ligger i publiken, hon får massor av energi av och älskar när hennes kunder tycker om föreläsningarna. ”När jag får bra kontakt med publiken mår jag som bäst”, erkänner hon. Ami Hemviken har roligt på jobbet – och det märks!

Ami Hemviken kan konsten att utveckla och förändra beteenden genom kommunikation. Som utbildare inspirerar och lyfter hon sin publik. Hennes energi och brinnande intresse för sina ämnen smittar snabbt av sig till publiken, vilket skapar resultat. Lyssnarna går därifrån upplyfta och motiverande att göra en förändring i sitt beteende.

Som föreläsare är Ami Hemviken inte rädd för att vara lite okonventionell, då hon själv tycker att “allt oftast blir roligare när man bjuder lite på sig själv”. Det syns tydligt när hon liknar stress vid att bli jagad av en sabeltandad tiger, vilket hon därefter dramatiserar på scenen.

En föreläsning med Ami Hemviken ger dig garanterat nya perspektiv, motivation och ett gott skratt. Boka den redan nu hos Athenas!

Visa föreläsningar med Ami Hemviken

  Ami Hemviken föreläsning

  Övertygande kommunikation – det är inte tanken som räknas

  • Visst är det svårt att påverka andra människor? Till och med när du har kommit på en superidé får du skeptiska blickar! 
  • I denna föreläsning lär du dig smarta knep om hur du ska paketera dina idéer, så att de tas bättre emot av mottagaren.
  • Aha-upplevelser, användbara verktyg och skratt utlovas!

  Ami Hemviken föreläsning

  Kul på jobbet – hur och varför?

  • När folk är glada på jobbet så ökar produktiviteten och stressen minskar. Det låter ju fantastiskt! Men hur gör man faktiskt i praktiken?
  • Ami Hemviken ger dig nycklarna till att lyckas med detta i vardagen, så du får känna mer kraft, energi och glädje på jobbet.
  • Interaktivitet och diskussionsfrågor är inkluderade för att göra föreläsningen mer relevant och anpassad till just DIN situation.


  Ami Hemviken föreläsning

  Jämställdhet på arbetsplatsen – Det är inte tanken som räknas

  • Jämställda arbetsplatser har visat sig skapa både större arbetsglädje och bättre resultat. Men hur når vi dit? Och vems ansvar är det egentligen?
  • Denna Ami Hemviken föreläsning är baserad på vetenskap och föreläsarens kunskap och erfarenhet, och den visar hur jämställdhet på kontoret påverkar medarbetarnas inställning, trivsel och resultat.
  • Med engagemang och humor ger Ami Hemviken ditt företag verktyg till att utveckla sig och nå nya höjder med en jämställd arbetsplats!

  Ami Hemviken föreläsning

   Förändringsledning – hur skapas nya, varaktiga beteenden?

  • Hur förändrar jag min personals vanor och beteende? Hur får jag min grupp mer positivt inställd till förändringar? Hur ska jag lägga fram en ny idé för att undvika sura miner?
  • Ami Hemviken har svaren! På ett lättillgängligt och konkret sätt presenterar hon olika förändringsteorier, i kombination med roliga övningar och exempel.
  • Få smarta verktyg med hem till kontoret!

  Ami Hemviken föreläsning

  Övertyga istället för att övertala – retorikens grunder

  • Lär dig konsten av övertyga istället för att övertala – och få mycket bättre resultat!
  • Genom att utgå från mottagaren kan du mer effektivt argumentera för din sak, på det sätt som mottagare responderar allra bäst på.
  • Ami Hemviken delar med sig av smarta retoriska knep som gör det lättare för folk att skapa förtroende för dig, vilket är ett måste när du vill få fram ditt budskap eller införa ett nytt system.

  Ami Hemviken föreläsning

  Skräddarsy en föreläsning

  • Ami Hemviken kan även anpassa föreläsningen efter önskemål och målgrupp.
  • Exempel på ämnen: ledarskap, kommunikation, personligheter, arbetsglädje, förändringsarbete, coaching och feedback.

  Boka Ami Hemviken som konferencier, moderator eller coach

  • Som konferencier och moderator skapar Ami Hemviken trygga, roliga och unika möten på scenen. Med stor kunskap och erfarenhet, kombinerat med en nyfikenhet och stor energi, styr Ami Hemviken evenemanget med säker hand.
  • Som coach jobbar Ami Hemviken mycket med personlig utveckling inom hennes expertområden; retorik, kommunikation och ledarskap. Hon sätter ihop ett individuellt coachningsprogram till dig, utifrån dina egna mål, styrkor och behov.

Referenser

Ami Hemvikens föreläsning var inspirerade - man kände sig peppad och fylld av energi.Det är görandet som är viktigt för engagemanget på jobbet, att var och en har ansvar för uppmuntra sina närmsta arbetskamrater och att vi professionellt ska vara seriösa men inte nödvändigtvis alltid allvarliga.Det var många skratt, mycket igenkänning och klyschor som fick omdefinieras!

Pernilla Emilsson

Jönköpings kommun
Skicka en oförpliktande förfrågan på Ami Hemviken

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Ami Hemviken