Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Alla vardagar mellan kl. 8:00-17:00
profile-cover-generic-06
Olof Röhlander föreläsning - Mental coach och föreläsare

Olof Röhlander

Olof Röhlander är en av Sveriges mest prisade och hyllade talare som föreläser om mental styrka, känslor och attityder

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om du vill skapa något betydande måste du ta det till nästa nivå. Olof Röhlander, mental tränare och coach, är ditt säkra kort för att nå dit. Han är en inspiratör i världsklass och en av Sveriges mest hyllade talare genom tiderna. Gör som tusentals nöjda åhörare redan har gjort och boka en Olof Röhlander föreläsning för att inspireras till att leva upp till – och överträffa – dina målsättningar. Olof är just nu aktuell med sin nya bok "Omstart" som kommer ut i september 2018 och ni hör honom även på Sveriges radio P1 där han är debuterar som Sommarvärd!  

Om du frågar Olof Röhlander är målsättning A och O för att du ska kunna nå dit du vill. Sätt upp mål – orealistiska mål! Det är nämligen så att ju högre du siktar, desto högre kommer du att nå. Djärva mål får dig att känna hur inspirationen kittlar härligt i hela dig, och plötsligt har du överträffat dig själv och dina vildaste fantasier!

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har varit elitspelare i bordtennis. Han har varit mental tränare för Sveriges landslag i bordtennis och Örgryte Fotbolls A-lag, men jobbar sedan flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare. Olof Röhlander är en av Sveriges mest bokade föreläsare med ett snitt på ca 200 företagsevent och konferenser varje år. Vid upprepade tillfällen har Olof Röhlander blivit vald till ”Årets talare”: 2011, 2010 och 2009. 2010 debuterade Olof som författare med boken ”Det blir alltid som man tänkt sig” som hittills sålts i över 40 000 ex. Ett par år senare kom uppföljaren ”Bli en vinnarskalle”.

Därför ska du boka en Olof Röhlander föreläsning:

 • Han är en av Sveriges mest prisade och populära föreläsare som inspirerar, engagerar, väcker tankar, känslor och lockar till skratt!
 • På ett engagerat och underhållande sätt föreläser han om hur tankar, känslor och attityder faktiskt går att träna upp och utveckla
 • Han är expert på mental träning och guidar dig/er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla!

Du kommer att bli förvånad över hur mycket som faktiskt går att träna upp: tankar, känslor och attityder. Olof Röhlander lever som han lär och är expert på att guida den mentala träningen så att du hittar och får ut hela den enorma potential som faktiskt finns inom dig. En Olof Röhlander föreläsning ger dig verktygen till att kunna skilja på vad som är personlig läggning och vad som är inställning, samt hur du kan förändra och utveckla dina egenskaper och attityder så att du blir en vinnare.

Olof Röhlander föreläser med närvaro och en professionellt avvägd balans mellan humor och allvar. Han tar engagerande upp hur man omvandlar motgång till framgång, tanke till handling och talar om nyckeln till alla lyckade relationer – kommunikation.

Den lättsamma och kundanpassade stilen som präglar Olof Röhlanders föreläsningar gör sig lika bra för den mindre arbetsgruppen som på de stora inspirationsdagarna. Olof Röhlander lovar att du efter en föreläsning med honom kommer att vara fylld av en bra känsla i magen och en energisk beslutsamhet som du kanske inte har känt på väldigt länge!

Boka en inspirerande Olof Röhlander föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Niklas Palmklint

Visa föreläsningar med Olof Röhlander

  Föreläsningarna görs även på engelska 

  Olof Röhlander föreläsning

  OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen

  Olof Röhlander föreläsning

  Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda

  Olof Röhlander föreläsning

  Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning, eller?

  Olof Röhlander föreläsning

  Det blir alltid som man tänkt sig

Skicka en oförpliktande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring til oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Olof Röhlander