Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05

Ser till att alla i publiken nås av budskapet även dom mest kräsna

Olof Röhlander föreläsning - Mental coach och föreläsare

Olof Röhlander

Sveriges mest hårdarbetande föreläsare, skrivit 3 böcker om motivation och utmaningar. Står på scenen varje vecka.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Om du vill skapa något betydande måste du ta det till nästa nivå. Olof Röhlander är en inspiratör i världsklass och en av Sveriges mest hyllade talare genom tiderna. Gör som tusentals nöjda åhörare redan har gjort och boka en Olof Röhlander föreläsning för att inspireras till att leva upp till – och överträffa – dina målsättningar. Boka honom här hos Athenas!

Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om.

Det växer ingen mossa på rullande stenar. Det visar inspiratören Olof Röhlander med all önskvärd tydlighet. Det senaste året har Olof kommit med nya boken ”Omstart”, varit land och rike runt med en ny föreläsningsshow, släppt podcast tillsammans med Lasse Berghagen, och utöver det var Olof både Sommar- och Vinterpratare i P1.

Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren med den nya näringslivsanpassade och forskningsbaserade föreläsningen ”Bra är det nya bäst”, som sätter fingret på kärnan i det vi alla letar efter i en organisation som hela tiden förändras. På sedvanligt inspirerande, energivande och roligt sätt presenterar Olof här konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje, nöjda kunder och bra resultat. En föreläsning för såväl teamet som för medarbetare och chefer, där Olof som alltid anpassar innehållet efter målgrupp och syfte.

Därför ska du boka en Olof Röhlander föreläsning:

 • Han är en av Sveriges mest prisade och populära föreläsare som inspirerar, engagerar, väcker tankar, känslor och lockar till skratt!
 • På ett engagerat och underhållande sätt föreläser han om hur tankar, känslor och attityder faktiskt går att träna upp och utveckla
 • Han är expert på mental träning och guidar dig/er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla!

Olof Röhlander har i sina föredrag förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln. Och det är precis det som Olof Röhlander fokuserar på i sina föredrag. Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid. Här presenterar Olof den senaste motivationsforskningen utifrån det som kallas SBT – Självbestämmandeteorin.

Olof Röhlander har skrivit fyra böcker om ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Under 2017 lanserade han det nya begreppet ”Njutarbeta”, som handlar om Business With Pleasure.

Under Stora Säljdagen erhöll Olof av publiken det högsta betyget av alla talare på samtliga orter.

Boka en inspirerande Olof Röhlander föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Niklas Palmklint

Visa föreläsningar med Olof Röhlander

  Föreläsningarna görs även på engelska 

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst (verklig motivation och arbetslust)

  • Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter. Inspirerande, roliga och lärorika 90 minuter fyllt med energi, skratt och igenkänning.
  • Föreläsningen passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget, för kunder, kommuner, landsting, små- och större avdelningar.
  • Den här föreläsningen passar alla typer av möten, kundevent, medarbetardagar, arbetsmiljödagar, inspirationsdagar, kickoffer, årsmöten och träffar där man samlar hela företaget eller avdelningen. Föreläsningen kan också vara en belöning för bra arbete, firande, eller när det behövs komma in ny energi, och höja konferensen med ett inspirerande, roligt och tänkvärt föredrag.

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst (hållbart och inspirerande ledarskap i förändring)

  • I den här föreläsningen ger Olof sina bästa ledarskapstips utifrån den senaste motivationsforskningen, och visar på ett roligt och inspirerande vis hur vi som ledare kan skapa självgående medarbetare som mår bra, fungerar bra och presterar bra. Roligt, inspirerande och lärorikt, med mycket energi!
  • Den här föreläsningen lämpar sig extra bra för företagsledare, projektledare och chefer i större och mindre organisationer.
  • Det här passar till exempel på ledarskapsdagar, ledningsgruppsmöten och chefsutbildningar.
  • Olofs föreläsning passar perfekt när förändringar och omorganisationer ska introduceras och implementeras. Den stämmer också bra under perioder med hög arbetsbelastning, när resultaten sviktar, eller när motivationen och arbetstillfredsställelsen gått ned i gruppen, och det behövs ny energi i ledarskapet, samt idéer och kreativitet utifrån för att få det som vi har tänkt oss.

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst (det vinnande teamets tolv kännetecken)

  • I den här föreläsningen, med mycket skratt och igenkänning, berättar Olof om de tolv saker som förenar framgångsrika team, och vad vi tillsammans kan lära oss av dem. Om hur vi kan omvandla olikheter till styrkor, dra nytta av varandras erfarenheter och få alla att dra åt samma håll. Tillsammans skapar vi ett vinnande team! En rolig och inspirerande föreläsning om hur vi tar nästa nivå och arbetar som ett lag!
  • Det här passar för arbetslag, säljteam, samt företag och organisationer som vill jobba ännu bättre tillsammans och hitta verktyg för att få alla att fungera optimalt.
  • Det här passar till exempel på utvecklingsdagar, team-möten och avdelningsträffar.
  • Olofs föreläsning för teamet passar perfekt när förändringar och omorganisationer ska introduceras och implementeras. Den stämmer också bra under perioder med hög arbetsbelastning, när resultaten sviktar, eller när motivationen och arbetstillfredsställelsen gått ned i gruppen, när interna konflikter uppstått och det behövs ny energi, idéer och kreativitet utifrån.
  • Olof kombinerar gärna föreläsningen med en rolig workshop som syftar till att skapa bättre kommunikation mellan varandra. Tid: 2 h inkl workshop.

  Olof Röhlander föreläsning

  Omstart – om konsten att bryta ihop och komma igen

  Olof Röhlander föreläsning

  Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda

  Olof Röhlander föreläsning

  Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning, eller?

  Olof Röhlander föreläsning

  Det blir alltid som man tänkt sig

Skicka en oförpliktande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Olof Röhlander