Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Inspiratör i världsklass om hur tankar, känslor och attityder går att träna upp och utveckla

Olof Röhlander

Författare och prisbelönt föreläsare. En inspiratör i världsklass som talar om hur man överträffar sina målsättningar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Riktigt bra story som Olof knöt samman med visdom och insikter. Inslag av humor men med fokus på det egna ansvaret för sin situation och välbefinnande! Riktigt bra!

Lillemor Bergstrand - Audionova Visa alla referenser

Därför ska du boka en Olof Röhlander föreläsning

 • Han är en av Sveriges mest prisade och populära föreläsare som inspirerar, engagerar, väcker tankar, känslor och lockar till skratt!
 • På ett engagerat och underhållande sätt föreläser han om hur tankar, känslor och attityder faktiskt går att träna upp och utveckla.
 • Han är expert på mental träning och guidar dig/er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Olof

Lecture icon

Föreläsningar

Video icon

Video

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Om du vill skapa något betydande måste du ta det till nästa nivå. Olof Röhlander är en inspiratör i världsklass och en av Sveriges mest hyllade talare genom tiderna. Gör som tusentals nöjda åhörare redan har gjort och boka en Olof Röhlander föreläsning för att inspireras till att leva upp till – och överträffa – dina målsättningar. Boka en Olof Röhlander föreläsning här hos Athenas!

Därför ska du boka en Olof Röhlander föreläsning

 • Han är en av Sveriges mest prisade och populära föreläsare som inspirerar, engagerar, väcker tankar, känslor och lockar till skratt!
 • På ett engagerat och underhållande sätt föreläser han om hur tankar, känslor och attityder faktiskt går att träna upp och utveckla.
 • Han är expert på mental träning och guidar dig/er till att få ut hela den enorma potential som finns inom alla.

Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren med den nya näringslivsanpassade och forskningsbaserade föreläsningen ”Bra är det nya bäst”, som sätter fingret på kärnan i det vi alla letar efter i en organisation som hela tiden förändras. På sedvanligt inspirerande, energivande och roligt sätt presenterar Olof här konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje, nöjda kunder och bra resultat. En föreläsning för såväl teamet som för medarbetare och chefer, där Olof som alltid anpassar innehållet efter målgrupp och syfte.

Olof Röhlander har i sina föredrag förmågan att få det svåra att verka enkelt och det jobbiga mindre tråkigt. Arbetsglädje, förväntningar och mental balans är nyckelorden som ger oss den energi vi behöver för att framrutan fortsatt ska vara större än backspegeln. Och det är precis det som Olof Röhlander fokuserar på i sina föredrag. Men trots att skratten avlöser varandra i de olika igenkännande historierna och jordnära exempel som Olof beskriver, finns också ett djup som gör att budskapet och innehållet sitter kvar efteråt. Olof lever nämligen efter devisen att ett föredrag inte ska vara en tomteblossaktivitet, utan skapa lång brinntid. Här presenterar Olof den senaste motivationsforskningen utifrån det som kallas SBT – Självbestämmandeteorin.

Olof Röhlander har skrivit fyra böcker om ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Under 2017 lanserade han det nya begreppet ”Njutarbeta”, som handlar om Business With Pleasure.

Under Stora Säljdagen erhöll Olof av publiken det högsta betyget av alla talare på samtliga orter.

Boka en inspirerande Olof Röhlander föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Niklas Palmklint

Visa föreläsningar med Olof Röhlander

  Föreläsningarna görs även på engelska 

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst – verklig motivation och arbetslust

  • Skrattfest är ett bra ord för Olof Röhlanders nya roliga inspirationsföreläsning, som tar tag i det som spelar roll för att kunna skapa motivation och arbetsglädje på riktigt. Sprunget ur den senaste forskningen tillsammans med Olofs egna erfarenheter fokuserar Olof på ämnena förändring, eget ansvar, hantera press, komma bättre överens med varandras olikheter. Inspirerande, roliga och lärorika 90 minuter fyllt med energi, skratt och igenkänning.
  • Föreläsningen passar i alla typer av sammanhang, både för hela företaget, för kunder, kommuner, landsting, små- och större avdelningar.
  • Den här föreläsningen passar alla typer av möten, kundevent, medarbetardagar, arbetsmiljödagar, inspirationsdagar, kickoffer, årsmöten och träffar där man samlar hela företaget eller avdelningen. Föreläsningen kan också vara en belöning för bra arbete, firande, eller när det behövs komma in ny energi, och höja konferensen med ett inspirerande, roligt och tänkvärt föredrag.

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst – hållbart och inspirerande ledarskap i förändring

  • I den här föreläsningen ger Olof sina bästa ledarskapstips utifrån den senaste motivationsforskningen, och visar på ett roligt och inspirerande vis hur vi som ledare kan skapa självgående medarbetare som mår bra, fungerar bra och presterar bra. Roligt, inspirerande och lärorikt, med mycket energi!
  • Den här föreläsningen lämpar sig extra bra för företagsledare, projektledare och chefer i större och mindre organisationer.
  • Det här passar till exempel på ledarskapsdagar, ledningsgruppsmöten och chefsutbildningar.
  • Olofs föreläsning passar perfekt när förändringar och omorganisationer ska introduceras och implementeras. Den stämmer också bra under perioder med hög arbetsbelastning, när resultaten sviktar, eller när motivationen och arbetstillfredsställelsen gått ned i gruppen, och det behövs ny energi i ledarskapet, samt idéer och kreativitet utifrån för att få det som vi har tänkt oss.

  Olof Röhlander föreläsning

  Bra är det nya bäst – det vinnande teamets tolv kännetecken

  • I den här föreläsningen, med mycket skratt och igenkänning, berättar Olof om de tolv saker som förenar framgångsrika team, och vad vi tillsammans kan lära oss av dem. Om hur vi kan omvandla olikheter till styrkor, dra nytta av varandras erfarenheter och få alla att dra åt samma håll. Tillsammans skapar vi ett vinnande team! En rolig och inspirerande föreläsning om hur vi tar nästa nivå och arbetar som ett lag!
  • Det här passar för arbetslag, säljteam, samt företag och organisationer som vill jobba ännu bättre tillsammans och hitta verktyg för att få alla att fungera optimalt.
  • Det här passar till exempel på utvecklingsdagar, team-möten och avdelningsträffar.
  • Olofs föreläsning för teamet passar perfekt när förändringar och omorganisationer ska introduceras och implementeras. Den stämmer också bra under perioder med hög arbetsbelastning, när resultaten sviktar, eller när motivationen och arbetstillfredsställelsen gått ned i gruppen, när interna konflikter uppstått och det behövs ny energi, idéer och kreativitet utifrån.
  • Olof kombinerar gärna föreläsningen med en rolig workshop som syftar till att skapa bättre kommunikation mellan varandra. Tid: 2 h inkl workshop.
Olof Röhlander video

Varför du ska boka Olof Röhlander som föreläsare!

En kort video som förklarar varför du ska boka Olof Röhlander som föreläsare till just ditt företag eller organisation!

Visa föreläsningar med Olof Röhlander

Referenser

Riktigt bra story som Olof knöt samman med visdom och insikter. Inslag av humor men med fokus på det egna ansvaret för sin situation och välbefinnande! Riktigt bra!

Lillemor Bergstrand

Audionova

Olof och jag, vi hade ett samtal innan föreläsningen där jag förklarade våra utmaningar, samt vad dagen i sin helhet skulle handla om. Olofs såg till att hans föreläsning kompletterade- och knöt ihop dagen. Vi fick nya insikter, gott skratt och en massa inspiration. Vi tackar Olof som levererade utöver förväntan!

Leopold Maros, Platschef

Holmgrens Bil

Är imponerad över Olofs driv och engagemang och konsten att nå fram till oss trots föreläsning via Teams. Mycket bra gjort och väldigt proffsigt! Kan varmt rekommendera Olof till andra.

Linda Andersson, Affärsutvecklingschef

Dina Försäkringar Syd

Väldigt bra!

Lena

Marknadsansvarig

Superbra innehåll och han är väldigt trevlig och professionell!

Mimmi

Quinyx AB

Av de omdömen jag tagit del av från åhörarna har samtliga varit mycket nöjd med Olofs föreläsning. Föreläsningen gav många tankar och intressanta diskussioner både på jobbet och hemmavid runt middagsborden. Flera uppgav att de önskade mer av den sortens inspirationsföreläsningar.

Annelie Westlund

Specialpedagogiska skolmyndigheten

Bra att han föreläste utan powerpoint - det blev så personligt och fängslande Olof är mycket inspirerande föreläsare och låg helt i linje med vad Västerås ledning vill uppnå kring samarbete och teamkänsla!

Pernilla Arvidsson, Controller/Maria Lindblom Lundh, Ekonomistrateg

Västerås

Underbar! Vem lyckas med att fängsla flera hundra chefer genom en bildskärm? Riktigt bra gjort! Roligt, mycket skratt. Och bra tips.

Margaretha Lindblom, Health manager

Siemens Energy AB

Energifylld och tänkvärd föreläsning. Hög igenkännandefaktor och lätt att relatera till!

Ebba Ekselius, Verksamhetskoordinator

Trafikverket

Föreläsaren var fantastisk, Olof lyckades hålla energin och fokuset uppe i 1,5h utan problem. Det bjöds på mycket skratt!

Kommunikatör

HSB Stockholm

Han satte fingret på mycket av vardaglig frustration på ett engagerande och roligt sätt. Vi ser redan nu att det landat väl i vår organisation genom att de pratar om föreläsningen, drar paralleller till sin vardag och använder sig av de verktyg som Olof gav. Det var lätt att ta till sig föreläsningens innehåll då det fanns en hög igenkänningsfaktor. Vi har fått så mycket positiv feedback från våra medarbetare!

Birgitta Forsman, Rektor

Trångsunds förskoleområde

Bra! Olof hade verkligen lyssnat på vad vi stod "inför" det blev en fin röd tråd.

HR direktör

Doggy AB

Olof hade ett bra engagemang som smittade av sig i lokalen och gav tips och tricks som man verkligen kan ta med sig i sin egen utveckling!

Jennifer, Affärschef

Live Expo
Skicka en icke-bindande förfrågan på Olof Röhlander

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Olof Röhlander
Olof Röhlander

5 av 5 stjärnor

Riktigt bra story som Olof knöt samman med visdom och insikter. Inslag av humor men med fokus på det egna ansvaret för sin situation och välbefinnande! Riktigt bra!

Lillemor Bergstrand - Audionova Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Olof Röhlander