Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Låt er guidas till en roligare, härligare och mer motiverande arbetsplats

Christina Stielli

Christina Stielli

Beteendevetare och expert på medarbetarskap. Idag är hon en av Sveriges mest uppskattade föreläsare.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Christina berättar med inlevelse och glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. hon uppfyllde våra förväntingar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Anette Olofsson - Svenska Kraftnät Visa alla referenser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christina Stielli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En arbetsmiljö blir inte trevlig bara för att det finns gott kaffe i fikarummet och after work varje vecka. Det krävs också en aktiv insats av alla medarbetare för att det ska bli riktigt bra. Christina Stielli, ett stjärnskott på talarhimlen, visar hur ni rent konkret kan gå tillväga. Två år i rad har hon blivit utsedd till årets talare, och allt fler får upp ögonen för hennes motiverande och underhållande föreläsningar. Boka henne här hos Athenas!

Därför ska du boka en föreläsning med Christina Stielli:

 • Öka arbetsglädjen och medarbetarskapet på en inspirerande föreläsning med Christina Stielli!
 • Med kunskap om hur hjärnan och nervsystemet fungerar föreläser Christina om hur mycket ni kan påverka er själva och andra i vardagen.
 • Få konkreta verktyg och råd för ditt självstyre som ger dig möjligheten att göra sånt du vill ha gjort och skapar mening till ditt liv.

Christina Stielli guidar oss bort från grupperingar, gnäll och missnöje på jobbet till en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra.

Två år i rad har Christina Stielli blivit utsedd till årets kvinnliga talare. På rekordtid har hon lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare som har hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap kan hon ta sig an arbetsplatsens utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv och skräddarsy upplägget för just din verksamhet.

Alla espressomaskiner, after work- och bowlingkvällar i världen kan inte skapa en bra miljö på en arbetsplats där missnöjet pyr under ytan, där det bildas grupperingar och pratas bakom ryggen. Christina Stielli tar avstamp i neurovetenskapen när hon beskriver hur mycket vi faktiskt kan påverka både oss själva och varandra en helt vanlig vardag. Hon förklarar varför det är viktigt att varje medarbetare och chef tar sitt ansvar för att skapa goda relationer med kollegor, samarbetspartners och kunder, och vilka resultat det kan leda till.

Under en föreläsning med Christina Stielli får du massor av inspiration, motivation och konkreta verktyg som ökar arbetsglädjen och stärker medarbetarskapet på din arbetsplats. Dessutom får du ett garanterat underhållande inslag under nästa konferens, kick-off eller förändringsarbete!

Vill du veta mer om Christina Stielli och hennes föreläsningar? Läs vår spännande intervju här!

Foto: Kristian Pohl

Visa föreläsningar med Christina Stielli

  Christina Stielli föreläsning

  Hur gör vi med arbetsglädjen?

  • Det talas mycket om att ”hitta” olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans, genom att inse att det är medarbetarna som skapar arbetsmiljön, och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet.
  • Det är dags att ta glädjen på allvar eftersom man ser direkta kopplingar till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Skaffa hjälp på vägen i form av insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.
  • En Christina Stielli föreläsning om bättre samarbete och bättre resultat.

  Christina Stielli föreläsning

  Greppa livet

  • Hur lever man livet istället för att grubbla över det?
  • Greppa livet är en föreläsning med Christina Stielli om självledarskap, att hitta sitt syfte och ta kontrollen över sitt liv och inte bara åka med. Hon ger konkreta råd och verktyg för ditt självstyre, och för att ge dig möjligheten att göra sånt du vill ha gjort, så att livet blir en meningsfull upplevelse!
  • En föreläsning full av inspiration och engagemang, för att väcka din motivation!

  Christina Stielli föreläsning

  Greppa förändring

  • Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller organisationer och människor. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem.
  • Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Klara av det Vad händer med mitt jobb? Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp.
  • Med spännande studier som visar att vi till och med blir mer intelligenta av förändring blir den här föreläsningen en bra början för att förstå våra mekanismer och så smått börja tycka att förändring faktiskt kan vara riktigt bra och kul!
  • En Christina Stielli föreläsning om att hantera förändringar på jobbet.

  Christina Stielli föreläsning

  Varför är inte alla andra normala – som jag?

  • Hur ser ni på företagets kunder? Hur ser ni kollegor på varandra? Är det samma mål ni strävar mot?
  • Får du så mycket uppskattning du förtjänar? Förekommer det skitsnack i korridorerna eller undergrupper som bevakar sina ”egna” intressen? Vet du hur det kan ske mirakel mitt på dagen och vad som krävs för att du ska vissla när du går till jobbet – inte från?
  • I den här föreläsningen guidar Christina Stielli dig och dina medarbetare till en roligare och mer effektiv arbetsplats!

  Christina Stielli föreläsning

  Bromsa eller bryt ihop

  • Tid är precis som en budget. Vi kan inte spendera mer än vi har, och ingen har mer än 24 timmar per dygn, hur mycket vi än försöker pressa in allt vi ”måste” göra på de där timmarna. Resultatet blir att vi inte får den återhämtning vi behöver, och till slut orkar varken kroppen eller knoppen.
  • Alltså är det dags att bromsa medan det finns tid. Och tid finns det ju, det kommer ny hela tiden! Det gäller bara att använda den rätt och förstå att det bara är vi själva som kan budgetera och använda vår tid så att livet blir en fungerande helhet istället för ett omöjligt livspussel.
  • Med humor och en stor portion allvar tar föreläsningen ett grepp om de 24 timmar vi har, vad som är möjligt att göra och inte och inte minst på vilket sätt vi kan gå igenom en hektisk arbetsdag med en mental krockkudde.
  • En Christina Stielli föreläsning om att förebygga stress och psykisk ohälsa.

Referenser

Har fått flera kommentarer från deltagare, bland annat att man var så nöjd och att det bubblade på jobbet i morse. En annan kommentar var att man bar med sig en härlig känsla i kroppen när man lämnade föreläsningen.

Ewa-May Hedenström

Barn- och utbildningsförvaltningen Luleå

Det var tänkvärt och roligt! Helt rätt för personalgruppen. Jag har fått många positiva kommentarer: Det var en ögonöppnare för många, det är bara jag själv som kan ändra på mig! Sluta gnälla! Om du inte kan förändra det du retar dig på, acceptera eller gå vidare, Kände mig glad efter föreläsningen, många bra diskussioner i arbetsgruppen efteråt. Tack för en jättebra eftermiddag!

Ingrid Kalm

Kostchef Norrköpings kommun

Christina berättar med inlevelse och en glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. Hon uppfyllde våra förväntningar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Annette Olofsson

Svenska kraftnät

Vi var 45 st och alla var helnöjda. Lite bra tips som vi kan fortsätta och jobba med + att en del fick en del tankeställare. Bara positivt. Ja har inte hört någon som var missnöjd.

Pia Johansson

Serviceintraprenaden

Christina är en entertainer med en rolig inspirerande och lärorik föreläsning. Säger mycket med humor men väl underbyggd och seriös.

Monica Berglund

Tre Stiftelser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Christina Stielli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Christina Stielli

5 av 5 stjärnor

Christina berättar med inlevelse och glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. hon uppfyllde våra förväntingar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Anette Olofsson - Svenska Kraftnät Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Christina Stielli