Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Låt er guidas till en roligare, härligare och mer motiverande arbetsplats

Christina Stielli föreläsning

Christina Stielli

Beteendevetare och expert på medarbetarskap samt en av Sveriges mest uppskattade föreläsare

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Christina berättar med inlevelse och glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. hon uppfyllde våra förväntingar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Anette Olofsson - Svenska Kraftnät Visa alla referenser

Därför ska du boka en Christina Stielli föreläsning

 • Öka arbetsglädjen och medarbetarskapet på en inspirerande föreläsning med Christina Stielli!
 • Med kunskap om hur hjärnan och nervsystemet fungerar föreläser Christina om hur mycket ni kan påverka er själva och andra i vardagen.
 • Få konkreta verktyg och råd för ditt självstyre som ger dig möjligheten att göra sånt du vill ha gjort och skapar mening till ditt liv.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christina Stielli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En arbetsmiljö blir inte trevlig bara för att det finns gott kaffe i fikarummet och after work varje vecka. Det krävs också en aktiv insats av alla medarbetare för att det ska bli riktigt bra. Christina Stielli, ett stjärnskott på talarhimlen, visar hur ni rent konkret kan gå tillväga. Två år i rad har hon blivit utsedd till årets talare, och allt fler får upp ögonen för hennes motiverande och underhållande föreläsningar. Boka henne här hos Athenas!

Därför ska du boka en Christina Stielli föreläsning

 • Öka arbetsglädjen och medarbetarskapet på en inspirerande föreläsning med Christina Stielli!
 • Med kunskap om hur hjärnan och nervsystemet fungerar föreläser Christina om hur mycket ni kan påverka er själva och andra i vardagen.
 • Få konkreta verktyg och råd för ditt självstyre som ger dig möjligheten att göra sånt du vill ha gjort och skapar mening till ditt liv.

Christina Stielli guidar oss bort från grupperingar, gnäll och missnöje på jobbet till en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra.

Två år i rad har Christina Stielli blivit utsedd till årets kvinnliga talare. På rekordtid har hon lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare som har hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap kan hon ta sig an arbetsplatsens utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv och skräddarsy upplägget för just din verksamhet.

Alla espressomaskiner, after work- och bowlingkvällar i världen kan inte skapa en bra miljö på en arbetsplats där missnöjet pyr under ytan, där det bildas grupperingar och pratas bakom ryggen. Christina Stielli tar avstamp i neurovetenskapen när hon beskriver hur mycket vi faktiskt kan påverka både oss själva och varandra en helt vanlig vardag. Hon förklarar varför det är viktigt att varje medarbetare och chef tar sitt ansvar för att skapa goda relationer med kollegor, samarbetspartners och kunder, och vilka resultat det kan leda till.

Under en föreläsning med Christina Stielli får du massor av inspiration, motivation och konkreta verktyg som ökar arbetsglädjen och stärker medarbetarskapet på din arbetsplats. Dessutom får du ett garanterat underhållande inslag under nästa konferens, kick-off eller förändringsarbete!

Vill du veta mer om Christina Stielli och hennes föreläsningar? Läs vår spännande intervju här!

Foto: Kristian Pohl

Visa föreläsningar med Christina Stielli

  Christina Stielli föreläsning

  Hur hittar vi motivationen nu då?

  En föreläsning som handlar om motivation och arbetsglädje under en pandemi.

  Det nya normala har ingen av oss någonsin befunnit sig i tidigare. Många arbetsplatser har bestämt att man fortfarande ska arbeta hemifrån, andra arbetsplatser har inte den möjligheten. Oavsett är det helt nya och andra förutsättningar för oss alla, var vi än befinner oss. En del har mer jobb än andra, en del blev av med sina jobb. En del saknar det sociala och har tröttnat på hemmakontoret. Var vi än befinner oss kan det vara tufft med motivationen när vi inte kan ha gemensamma aktiviteter och träffar och det blir svårt med sammanhållningen när alla sitter hemma och arbetar.

  Det här är en föreläsning om hur vi hittar motivation och glädjen på jobbet trots allt! En föreläsning med skratt, humor, allvar och skarpa verktyg för att var och en ska kunna finna motivationen som vi behöver för att verksamheten ska fungera.

  • Föreläsningen kan inledas med underhållande online-aktiviteter, blandas med workshops och bli interaktiv.
  • Sänds från studio alternativt från en plats som uppdragsgivaren erbjuder.

  – Passar hela arbetsgruppen.
  – Anpassas till varje kunds behov, önskemål, förutsättningar och krav.

  Hur gör vi med arbetsglädjen?

  En föreläsning om bättre samarbete och bättre resultat.

  Det talas mycket om att ’hitta’ olika saker – hitta lugnet, hitta kraften, hitta arbetsglädjen. Men arbetsglädje går inte att hitta, den går bara att skapa. Tillsammans, genom att inse att det är medarbetarna som skapar arbetsmiljön, och att alla har ansvar för vad vi väljer att bidra med på jobbet. Det är dags att ta glädjen på allvar eftersom man ser direkta kopplingar till mer lojala medarbetare, färre sjukskrivningar, högre produktivitet, bättre samarbeten och bättre resultat. Skaffa hjälp på vägen i form av insikter, konkreta exempel och tankeväckande historier från verkligheten. Förmedlat med en stor portion berättarglädje.

  – Kan med fördel kombineras med workshop.
  – Passar hela arbetsgruppen.
  – Anpassas till varje kunds behov, önskemål, förutsättningar och krav.

  Greppa förändring

  Utan förändringar stannar världen. Samma sak gäller organisationer och människor. Förändringar är helt enkelt nödvändiga för att utvecklas. Problemet är att vår hjärna inte alls gillar dem.

  Förändringar tar massor av energi och rör till vårt liv och våra rutiner, oavsett om det handlar om datasystemet, kaffemaskinen eller arbetssättet. Kommer jag att gilla det nya? Vad händer med mitt jobb? Ingen kan förväntas älska alla förändringar, men vi måste hantera dem och vi vill må bra under tiden. Både som individer och som grupp.

  Med spännande studier som visar att vi till och med blir mer intelligenta av förändring blir den här föreläsningen en bra början för att förstå våra mekanismer och så smått börja tycka att förändring faktiskt kan vara riktigt bra och kul!

  Föreläsningen ger dig:

  • Förståelse om varför det är normalt att tycka förändring i livet och på arbetsplatsen är jobbigt – och framförallt hur vi kan ändra vår syn på förändring och få ut mer positivt ur det!
  • En föreläsning om förändringsarbete fullpackad med verktyg, tips och råd som kan tillämpas direkt på arbetsplatsen för såväl chefer som medarbetare.

  Lyckas med självledarskapet!

  En föreläsning om självledarskap – hur medarbetare behöver rätt förutsättningar för att kunna leda sig själva.

  Plötsligt står vi i en omorganisation eller drabbas av en förlust vi inte kan påverka. Vi tappar balansen och det är lätt att hamna i både skitsnack och gnäll på arbetsplatsen. Självledarskap är att träna på hur vi förhåller oss till det som sker.

  Att kunna leda sig själv genom livet är kanske det viktigaste vi kan lära oss. Det handlar om att förstå vad jag har och vad jag behöver för att kunna fortsätta utvecklas och lyckas i min yrkesroll såväl som i min roll som privatperson. Jag lär mig om mina drivkrafter och om vikten att ha ett syfte, om mina personliga mål, mina tillkortakommanden, mina styrkor och färdigheter. Att växa som människa i en organisation och arbetsgrupp. Om påverkan i medarbetarskapet och om förhållningssätt till arga kollegor och irriterade kunder.

Referenser

Har fått flera kommentarer från deltagare, bland annat att man var så nöjd och att det bubblade på jobbet i morse. En annan kommentar var att man bar med sig en härlig känsla i kroppen när man lämnade föreläsningen.

Ewa-May Hedenström

Barn- och utbildningsförvaltningen Luleå

Det var tänkvärt och roligt! Helt rätt för personalgruppen. Jag har fått många positiva kommentarer: Det var en ögonöppnare för många, det är bara jag själv som kan ändra på mig! Sluta gnälla! Om du inte kan förändra det du retar dig på, acceptera eller gå vidare, Kände mig glad efter föreläsningen, många bra diskussioner i arbetsgruppen efteråt. Tack för en jättebra eftermiddag!

Ingrid Kalm

Kostchef Norrköpings kommun

Christina berättar med inlevelse och en glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. Hon uppfyllde våra förväntningar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Annette Olofsson

Svenska kraftnät

Christina är en entertainer med en rolig inspirerande och lärorik föreläsning. Säger mycket med humor men väl underbyggd och seriös.

Monica Berglund

Tre Stiftelser

Vi var 45 st och alla var helnöjda. Lite bra tips som vi kan fortsätta och jobba med + att en del fick en del tankeställare. Bara positivt. Ja har inte hört någon som var missnöjd.

Pia Johansson

Serviceintraprenaden

Mycket bra föreläsning som verkligen fångade publiken och gav många skratt och tankar. Vi gick därifrån med en bra känsla i kroppen och jag har i efterhand fått till mig av många att det var den bästa föreläsningen de någonsin varit på.

Ann-Kristin Källström

Hemtjänst

Fantastisk föreläsning som verkligen blandade skratt och djupaste allvar på ett bra och balanserat sätt. Deltagarna var väldigt nöjda och vi har fått mycket reflektioner och positiv feedback efter föreläsningen. Tack!

Alexandra Forsman, projektledare

Vård- och omsorgscollege Kronoberg

Vi var flera som efter föreläsningen fick ett uppvaknade om hur man behöver tänka. Dags att öva sig på att tänka *rätt*. Flera som skrattade rakt ut och igenkänningsfaktorn var hög på flera påståenden. Väldigt glad att vi möjlighet att lyssna till Christina och hennes kloka ord.

Jenny Norberg, Konsult

Sweco

Väldigt bra innehåll och framfört proffsigt med inslag av humor. Otroligt bra!

Carin Nordberg, Objektspecialist

Transportstyrelsen
Skicka en icke-bindande förfrågan på Christina Stielli

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Christina Stielli
Christina Stielli

5 av 5 stjärnor

Christina berättar med inlevelse och glimt i ögat om sina egna livsupplevelser som hon sedan skickligt väver in i sin föreläsning. hon uppfyllde våra förväntingar med råge, och vi fick många aha-upplevelser och blev väldigt inspirerade i hur vi kan förändra vårt eget tankesätt för att tackla vardagens olika mödor!

Anette Olofsson - Svenska Kraftnät Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Christina Stielli