Laddar innehåll ...

Christina Stielli - Beteendevetare och expert på medarbetarskap

Christina Stielli

Beteendevetare och expert på medarbetarskap

En arbetsmiljö blir inte trevlig bara för att det finns gott kaffe i fikarummet och after work varje vecka. Det krävs också en aktiv insats av alla medarbetare för att det ska bli riktigt bra. Christina Stielli, ett stjärnskott på talarhimlen, visar hur ni rent konkret kan gå tillväga. Två år i rad har hon blivit utsedd till årets talare, och allt fler får upp ögonen för hennes motiverande och underhållande föreläsningar. Boka henne här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Christina Stielli guidar oss bort från grupperingar, gnäll och missnöje på jobbet till en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra.

Två år i rad, 2014 och 2015, har Christina Stielli blivit utsedd till årets kvinnliga talare. På rekordtid har hon lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare som har hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap kan hon ta sig an arbetsplatsens utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv och skräddarsy upplägget för just din verksamhet.

Alla espressomaskiner, after work- och bowlingkvällar i världen kan inte skapa en bra miljö på en arbetsplats där missnöjet pyr under ytan, där det bildas grupperingar och pratas bakom ryggen. Christina Stielli tar avstamp i neurovetenskapen när hon beskriver hur mycket vi faktiskt kan påverka både oss själva och varandra en helt vanlig vardag. Hon förklarar varför det är viktigt att varje medarbetare och chef tar sitt ansvar för att skapa goda relationer med kollegor, samarbetspartners och kunder, och vilka resultat det kan leda till.

Under en föreläsning med Christina Stielli får du massor av inspiration, motivation och konkreta verktyg som ökar arbetsglädjen och stärker medarbetarskapet på din arbetsplats. Dessutom får du ett garanterat underhållande inslag under nästa konferens, kick-off eller förändringsarbete!

Vill du veta mer om Christina Stielli och hennes föreläsningar? Läs vår spännande intervju här!

Foto: Kristian Pohl

    Varför är inte alla andra normala – som jag?

    • Hur ser ni på företagets kunder? Hur ser ni kollegor på varandra? Är det samma mål ni strävar mot?
    • Får du så mycket uppskattning du förtjänar? Förekommer det skitsnack i korridorerna eller undergrupper som bevakar sina ”egna” intressen? Vet du hur det kan ske mirakel mitt på dagen och vad som krävs för att du ska vissla när du går till jobbet – inte från?
    • I den här föreläsningen guidar Christina Stielli dig och dina medarbetare till en roligare och mer effektiv arbetsplats!
Kunder som har upplevt föreläsningar med Christina Stielli

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden