Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Stärk ledarskapet genom förbättrat självledarskap

Mia Törnblom

Mia Törnblom

Mia är en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer med sin gedigna erfarenhet inom självledarskap, konflikthantering och teamutveckling!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

En fantastisk föreläsning som var av toppklass, Mia fick med sig allt och lite till av vad vi förväntade oss hon satte guldramen på vår planeringsdag.

Sofia Söderholm, Närsjukvården IVAK Kalix Visa alla referenser
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mia Törnblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mia Törnblom är en av Sveriges mest kända och efterfrågade inspiratörer. Med en otrolig positiv energi och sitt målande sätt att skapa igenkänning föreläser hon i ämnen som kommunikation, självledarskap, konflikthantering och teamutveckling. Boka en inspirerande Mia Törnblom föreläsning full av skratt och aha-upplevelser här! 

Mia Törnblom är en fantastisk duktig föreläsare som alltid levererar! Som coach, utbildare och föreläsare hjälper hon såväl individer som grupper och hela verksamheter till utveckling. Alltid med 100% engagemang.

Därför ska du boka en föreläsning med Mia Törnblom:

 • Träna upp självkänslan, öka motivationen och förändra ditt tankemönster med Mia Törnblom. Det stärker både dig själv såväl som hela verksamheten! 
 • Med sitt tvättäkta engagemang och sin livsglädje, som har gjort henne till en av Sveriges mest populära föreläsare, inspirerar hon till positiv förändring för dig och hela gruppen.
 • Mia Törnblom skänker mod och inspiration till alla som lyssnar att leva ett bättre, hälsosammare och mer positivt liv!

När Mia Törnbloms debutbok ”Självkänsla nu!” kom ut blev den en stor succé och hon etablerade sig snabbt som det ledande svenska namnet inom personlig utveckling. Idag har Mia hunnit skriva hela 10 framgångsrika böcker, figurerat i både TV och radio och blivit en av landets mest efterfrågade föreläsare och utbildare. Mia Törnblom jobbar med sitt utbildningsföretag som arbetar med individutveckling, ledarskapsstöd, samt organisations- och teamutveckling.

Mia Törnblom är särskilt skicklig på att läsa av en grupp eller en verksamhets behov. Med sin gedigna erfarenhet ser hon precis vad som behövs i varje givet sammanhang och kan därför ge åhörarna det som är mest givande för just dem. En annan av huvudingredienserna i Mia Törnbloms framgångsrecept är kombinationen av humor och konkreta metoder för utveckling. På sitt typiskt enkla och roliga sätt visar hon hur vi kan träna upp självkänslan, öka motivationen och förändra våra tankemönster. Hennes metoder och tankar är ständigt under utveckling och i varje bok och föreläsning  bjuds  något nytt och annorlunda.

Boka Mia Törnblom hos oss på Athenas och få en föreläsning som är lika inspirerande och rolig som givande!

Visa föreläsningar med Mia Törnblom

  Mia Törnblom föreläsning

  Mia Törnblom skräddarsyr sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här ser du exempel på föreläsningar:

  • Hur svårt kan det vara? – Om konsten att leda sig själv och andra
  • Konflikthantering i praktiken – Om kommunikation, konflikthantering och samarbete
  • Rätt håll på rätt sätt – Om effektiva team, att nå sina mål och att göra varandra bättre

  Mia Törnblom föreläsning

  Boka en Mia Törnblom föreläsning när du/din verksamhet vill:

  • Stärka ledarskapet genom förbättrat självledarskap – Mia Törnblom är inspiratören som lockar fram det där lilla extra som finns inom dig!
  • Förbättra kommunikationen och samarbetet inom verksamheten. Med sin gedigna erfarenhet har hon ett öga för vad just din verksamhet är i behov av för att skapa en positiv utveckling.
  • Inspireras och utvecklas som människor. Mia Törnblom har 10 framgångsrika böcker bakom sig, ett flertal TV-framträdanden och hundratals föreläsningar –  hon vet vad hon talar om när det gäller personlig utveckling.

Referenser

En fantastisk föreläsning som var av toppklass, Mia fick med sig allt och lite till av vad vi förväntade oss hon satte guldramen på vår planeringsdag. Många varma hälsningar IVAK och Lab i Kalix

Sofia Söderholm

Närsjukvården IVAK Kalix
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mia Törnblom

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Mia Törnblom

5 av 5 stjärnor

En fantastisk föreläsning som var av toppklass, Mia fick med sig allt och lite till av vad vi förväntade oss hon satte guldramen på vår planeringsdag.

Sofia Söderholm, Närsjukvården IVAK Kalix Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Mia Törnblom