Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Inspirerande ledarskap för vinnande team

Tina Thörner

Ta ledarskapet till nya höjder med Tina Thörner! Lär dig konsten att motivera ditt team och skapa en vinnande kultur.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Föreläsningen var mitt i prick för vår målgrupp och uppfyllde förväntningarna väl. Tina är en inspirationskälla som man verkligen får en energiboost från! Vi kan bygga vidare på hennes tips i vårt arbete med att skapa motivation och teamkänsla i våra arbetsgrupper.

Linnea Olsson- Karlstads kommun Visa alla referenser

Därför ska du boka en föreläsning med Tina Thörner

 • Tina Thörner ger verktyg för toppresultat och framgångsrikt ledarskap.
 • Utforska din potential och nå oanad tillväxt med Tina Thörners strategier.
 • Tina Thörner hjälper dig att navigera genom förändringar och leda ditt team mot framgång.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tina Thörner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Navigera mot framgång med Tina Thörner! Upplev inspirerande föreläsningar som tar dig till nya höjder och avslöjar hemligheterna bakom framgångsrikt ledarskap. Tina, en expert på ledarskap och framgångsstrategier, ger dig kraft, kunskap och inspiration för både karriär och privatliv. Upptäck oanad växtkraft genom hennes coaching och erfarenheter som framgångsrik kartläsare och mental tränare. Utforska vägen till framgång med unika föreläsningar och stärk ditt ledarskap samtidigt som du främjar tillväxt.

Därför ska du boka en föreläsning med Tina Thörner

 • Tina Thörner ger verktyg för toppresultat och framgångsrikt ledarskap.
 • Utforska din potential och nå oanad tillväxt med Tina Thörners strategier.
 • Tina Thörner hjälper dig att navigera genom förändringar och leda ditt team mot framgång.

Ledarskap som tar er längre

När du står inför nya utmaningar behöver du en pålitlig guide som hjälper dig att hitta rätt väg. På samma sätt behöver ditt företag en inspirerande föreläsare som kan ge er de verktyg ni behöver för att navigera mot framgång. Boka föreläsaren Tina Thörner till ert event och ta del av en unik och engagerande föreläsning som kommer att ge er ovärderliga insikter och strategier för att nå era mål.

Tina är inte bara en expert inom kartläsning och rally, hon är också en skicklig talare som brinner för att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Med en föreläsning av Tina får ni inte bara en inspirerande stund, ni får också konkreta verktyg och insikter som kan tillämpas direkt i er organisation. Hennes expertis inom ledarskap och förändringshantering kommer att ge er en stor fördel i den snabbrörliga affärsvärlden.

Boka Tina Thörner till ert event och ge era medarbetare en möjlighet att växa och utvecklas. Med sin karismatiska och engagerande framtoning skapar Tina en stark koppling till publiken och inspirerar till verklig förändring. Genom att använda sig av konkreta exempel, berättelser och interaktiva övningar får hon åhörarna att aktivt delta och ta till sig värdefulla insikter. Kontakta oss idag för att boka Tina Thörner till ert nästa event och säkerställ att ni har en föreläsning som verkligen gör skillnad.

Visa föreläsningar med Tina Thörner
Föreläsning av Tina Thörner

Navigera rätt och vinn

Står du inför ständig press och behöver hitta vägar framåt med ny kraft och energi? Hur kan du använda framgångsstrategier för att övervinna hinder och nå nya höjder? Tina Thörner har svaret!

Med sin föreläsning ”Framgångsstrategier för att övervinna hinder och nå nya höjder” erbjuder Tina Thörner en unik lösning för branscher som behöver ”bita ihop” och ”höja ribban”. Hon förstår utmaningarna du står inför, eftersom hon har levt ett utmanande liv som professionell kartläsare och egen företagare, där tid och tajming är avgörande.

Tina Thörner delar med sig av sina kunskaper från utbildningar och konkreta upplevelser från rallylivet över hela världen. Genom att använda foton, fartfyllda filmer, musik och gemensamma övningar skapar hon en engagerande och inspirerande presentation.

Boka en föreläsning med Tina Thörner och få verktygen för att navigera rätt och vinna. Lär dig strategier för att övervinna hinder, hantera press och prestera på toppnivå. Med Tina Thörner vid din sida kommer du att hitta ny kraft och energi för att ta ditt företag till nya höjder. Kontakta oss nu för att säkra din bokning och ta del av en presentation som gör skillnad.

Detta tar du med dig från föreläsningen:

 • Hur du hittar vägar framåt med ny kraft och energi
 • Hur du överkommer utmaningar och navigerar rätt i en konkurrensutsatt värld
 • Strategier för att hantera press och prestera på toppnivå
Föreläsning av Tina Thörner

Ledarskap utan gränser

Står du som chef eller ledare inför utmaningen att få dina medarbetare att vilja bidra med sitt bästa varje dag? Hur kan du utveckla ditt ledarskap och förädla dina resurser för att skapa en högmotiverad arbetsmiljö? Tina Thörner har lösningen!

Med sin föreläsning ”Ledarskap utan gränser: Maximera din potential och inspirera ditt team” erbjuder Tina Thörner en unik lösning för chefer och ledare som vill utvecklas och maximera sina egna resurser. Hon förstår den viktiga egenskapen i platta organisationer – att få medarbetarna att vilja bidra med sitt bästa varje dag.

Tina Thörner delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att förstärka både organisationen och medarbetarna. Genom att skapa en motiverande arbetsmiljö där var och en kan växa utifrån sina egna begåvningar, hjälper hon dig att bli en bättre ledare.

Boka en föreläsning med Tina Thörner och få verktygen för att utveckla ditt ledarskap och skapa en högmotiverad arbetsmiljö. Lär dig strategier för att förädla dina resurser och få medarbetarna att vilja bidra med sitt bästa varje dag. Med Tina Thörner som din guide kommer du att ta ditt ledarskap till nya nivåer. Kontakta oss nu för att säkra din bokning och ta del av en föreläsning som skapar verklig förändring.

Detta tar du med dig från föreläsningen:

 • Ta ditt ledarskap till nya nivåer genom att skapa verklig förändring
 • Utveckla dina färdigheter som chef och bli en inspirerande ledare
 • Lär dig strategier för att maximera medarbetarnas potential
Föreläsning av Tina Thörner

Utmana livet

Välkommen till en föreläsning som är skräddarsydd för just dig och ditt företag eller organisation. Om ni befinner er i en situation där ert nuvarande läge inte är så attraktivt och ni behöver ta er vidare mot framgång, då är den här föreläsningen precis det ni behöver.

Vi förstår att det kan finnas utmaningar som ni möter, kanske har ni genomgått nerdragningar som har påverkat er personal, vilket har skapat en ökad arbetsbelastning. Men oroa er inte, Tina Thörner är här för att ge er den nödvändiga kraften och nya perspektiv som ni behöver för att blicka framåt och ta er upp på banan igen.

Under föreläsningen kommer ni att fyllas med ny energi och inspiration. Ni kommer att lära er att tänka på ett annorlunda sätt, att se möjligheter istället för hinder och att våga satsa på er egen framtid. Tina kommer att ge er verktyg och strategier för att ta er igenom utmaningarna och nå nya höjder.

Låt föreläsningen bli startskottet för en positiv förändring i ert företag eller organisation. Vi är övertygade om att ni kommer att gå ifrån föreläsningen med ett förnyat fokus och en stark tro på er förmåga att ta er dit ni vill vara. Tillsammans kan vi göra er resa framåt till en framgångssaga. Välkommen till en inspirerande och tankeväckande föreläsning som kommer att lyfta er till nya höjder.

Detta kan du förvänta dig från föreläsningen:

 • Skräddarsydd föreläsning för ditt företag eller organisation
 • Nya perspektiv och strategier för att övervinna utmaningar
 • Inspiration för att våga satsa på framtidens möjligheter
Föreläsning av Tina Thörner

Drottning bland kungar

Känner du ibland att du behöver mer inspiration och kraft för att hantera utmaningarna i både karriären och privatlivet?

Tina Thörners föreläsning ”Drottning bland kungar” är lösningen du söker! Genom att dela sina egna berättelser om utmaningar och framgångar som professionell kartläsare och entreprenör, ger Tina Thörner dig verktyg att övervinna hinder och nå dina mål. Med NLP-övningar stärker du din mentala styrka och får verktyg för framgång.

Upplev en engagerande presentation med en mix av foton, fartfyllda filmer, bilder och musik. Få den inspiration och hjälp du behöver för att blomstra både i arbetslivet och privatlivet. Boka Tina Thörner nu och ta klivet mot en mer framgångsrik och balanserad tillvaro!

Detta tar du med dig från föreläsningen:

 • Inspirerande och kunskap för att hantera utmaningar i karriären och privatlivet
 • NLP-övningar för att stärka din mentala styrka och framgång
 • Engagerande presentation med foton, filmer, bilder och musik
Föreläsning av Tina Thörner

Våga förutse framgång

Känner du dig ibland osäker på hur du ska nå framgång i individuella sporter, som ett helt lag eller som företag?

Lär dig forma ett vinnande mindset med Tina Thörner som din guide! Hennes inspirerande föreläsning ger dig verktygen för att övervinna utmaningar och uppnå dina mål oavsett hinder. Med fokus på spjutspetskompetens får du de strategier som krävs för att ta din prestation till nya höjder. Oavsett om du är idrottare, lagspelare eller företagare, erbjuder Tina Thörners föredrag en nyckel till framgång.

Ta steget mot att forma ett vinnande mindset och en stark teamkänsla. Boka Tina Thörner nu och låt henne vägleda dig till framgång!

Detta får du med dig från föreläsningen:

 • Kunskap för hur du eller ditt lag övervinner utmaningar och når framgång oavsett hinder
 • Verktyg för att forma ett vinnande mindset
 • Stärkt teamkänsla genom att använda strategier från föreläsningen

Samtalsledare

Det går även med fördel att boka Tina Thörner som digital samtalsledare.

   

   

Referenser

Föreläsningen var mitt i prick för vår målgrupp och uppfyllde förväntningarna väl. Tina är en inspirationskälla som man verkligen får en energiboost från! Vi kan bygga vidare på hennes tips i vårt arbete med att skapa motivation och teamkänsla i våra arbetsgrupper.

Linnea Olsson

Karlstads kommun

Allt var perfekt från start! . Jag fick kontakt m Tina på mejl samt på telefon och även där funkade det perfekt! Hon förstod vad vi ville ha ut av henne samt att hon fick fria händer att ge oss pep!! Mkt Rolig och tänkvärd föreläsning! Rekommenderas varmt!

Anna Thimén

Länsförsäkringar Älvsborg

Ett mycket bra engagemang, bra på att få igång och skapa en härlig stämning. Bjuder på sig själv!

Inga Andersson, Regional utveckling/projektledare

Region Skåne

Tina höll en inspirerande föreläsning som gick hem hos deltagarna.

PWC

Med massor av energi och med inställningen att allt är möjligt om vi bara vågar. Tina Thörner gjorde vår inspirationsdag för kvinnor i en mansdominerad bransch så lyckad. Vi är mycket nöjda!

Projektledare/kommunikatör

Renova Miljö AB

Tina var väldigt proffsig och lyhörd i förberedandet, och vi var överens om innehållet och tonvikten i föreläsningen. Vi ville inte ha det för teoretiskt, utan istället exempel från "verkligheten". Tina infriade helt våra förväntningar i detta! Frispråkig, positiv, med goda exempel som var lätta att relatera till samt med glimten i ögat, vilket gjorde föreläsningen lättsam och inspirerande! Vi upplevde att deltagarna var nöjda, och flera som uttryckte att det var väldigt bra. Stort extra plus att Tina ville prata med deltagarna vid sidan av föreläsningen, under middagen vilket gjorde att många kände sig lite extra uppmärksammade.

Verksamhetsutvecklare

Växjö kommun

Otroligt uppskattad föreläsning, med humor, allvar och förankring i verkliga livet gjorde Tina oss medveten om våra roller, funktioner, samarbete, ansvar och mål m.m.

Region Stockholm SLSO

Mycket spännande och inspirerande. Vårt tema var ledarskap och rekrytering av funktionärer. Tinas föreläsning passade väldigt bra till temat.

Anna Arnér

Svemo

Sprudlande och inspirerande och väldigt intressant att lyssna på.

Sofia Lundberg

Älvsbyns Kommun

Den här föreläsningen uppskattades väldigt mycket av alla våra medarbetare, en föreläsning som gav energi, tankar och skratt. Helt klart långt över våra förväntningar.

Pernilla Bergqvist, Ekonomi/Löner admin

Tina Thörner svarade mycket väl upp på de förväntningar som jag hade inför konferensen. Extra uppskattat var att hon hade satt sig i Rotarys mål samt att hon kom tidigt och kunde följa några presentationer innan. Hon riktade också flera budskap/kopplingar till Rotary utifrån sina erfarenheter. Hon var en glädjespridare som avslutade dagen på ett fint sätt.

Anders Andersson, Distriktsguvernör

Rotary distrikt 2305
Skicka en icke-bindande förfrågan på Tina Thörner

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Tina Thörner
Tina Thörner

5 av 5 stjärnor

Föreläsningen var mitt i prick för vår målgrupp och uppfyllde förväntningarna väl. Tina är en inspirationskälla som man verkligen får en energiboost från! Vi kan bygga vidare på hennes tips i vårt arbete med att skapa motivation och teamkänsla i våra arbetsgrupper.

Linnea Olsson- Karlstads kommun Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Tina Thörner