Laddar innehåll ...

Tina Thörner - Kartläsare, inspiratör och mental tränare

Tina Thörner

Kartläsare, inspiratör och mental tränare

Tina Thörner har många strängar på sin lyra, bl.a. kartläsare och mental tränare, och det är hennes mångfacetterade bakgrund som gör att hon med stor kunskap kan coacha dig till att ”skapa oanad växtkraft”. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom sina livserfarenheter och studier har Tina Thörner hjälpt sig själv och rallyteam till lysande framgångar. Hon är inte bara en kartläsare i världsklass, Tina Thörner har också ägnat många år att utbilda sig i NLP, KBT, projektledning, coachning, personlig utveckling, stress och friskvård, yoga, meditation, structogram, mindmaping, memory dynamics och speed reading.

Tina Thörner vill med sitt arbete skapa insikter liksom förstå innebörden av 100 procent ansvar, delaktighet utifrån ett naturligt inre driv och vikten av ordens och kommunikationens betydelse. För henne innebär ledarskap att ha kraft och klarsynthet att i förväg kunna se vilka resultat stora som små handlingar medför. Förändringar leder till ännu fler förändringar – utveckling leder till att det krävs ännu mer utveckling. Ska man vara konkurrenskraftig måste man ligga steget före.

Låt dig guidas av en kartläsare i världsklass – boka en föreläsning med Tina Thörner!

  Navigera rätt och vinn

  • Denna föreläsning riktar sig till branscher som behöver ”bita ihop” och/eller ”höja ribban” samt till dig som jobbar under ständig press och behöver hitta vägar framåt med ny kraft och energi.
  • Presentationen bygger på Tina Thörners erfarenheter från ett utmanande liv som professionell kartläsare och egen företagare där både tid och tajming är A och O. Här varvas kunskaper från Tina Thörners utbildningar med konkreta upplevelser från rallylivet över hela världen. Hon använder sig av foton, fartfyllda filmer, musik samt några gemensamma övningar.

  Ledarskap utan gränser

  • Föreläsningen riktar sig till dig som är chef eller ledare och som vill utvecklas liksom förädla dina egna resurser. Detta för att göra din omgivning ”högmotiverad”.
  • I platta organisationer är troligen den viktigaste egenskapen – och utmaningen – att få kompetensen (medarbetarna) på arbetsplatsen att vilja bidra med ”sitt bästa jag” varje dag. Det bygger framför allt på att förstärka organisationen och medarbetarna så att alla kan växa utifrån sina egna begåvningar.

  Utmana livet

  • Föreläsningen riktar sig till dig och ditt företag eller din organisation som behöver ta er från ett nuläge som inte är så attraktivt, kunna höja blicken och se resan framåt.
  • Kanske har ni haft nerdragningar, medarbetare har fått större arbetsbelastning och behöver kraft och nya tankebanor utifrån för att ta sig upp på vägen igen. Tanka ny kraft, inspiration och ett annorlunda tänk för att komma vidare och upp i varv.

  Drottning bland kungar

  • Denna föreläsning är till för dig som vill ha inspiration, kraft och hjälp i såväl karriären som i privatlivet.
  • Föreläsningen är fylld av berättelser om utmaningar och framgångar från Tina Thörners liv som professionell kartläsare och entreprenör varvat med övningar utifrån NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Presentationen är uppbyggd av en mix av foton, fartfyllda filmer, bilder och musik.

  Våga förutse framgång

  • Detta föredrag passar särdeles bra till dig som utövar individuella sporter, hela lag och klubbar. Det kan även användas av företag som vill jobba med teambuilding.
  • Tina Thörner talar om spjutspetskompetens där fokus ligger på att uppnå mål – vilka utmaningar som än dyker upp!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden