Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Rallystjärnan om att våga satsa på sina drömmar

Annie Seel föreläsning

Annie Seel

Rallyprinsessan, vinnarskallen och inspiratören Annie Seel motiverar dig till att ge allt och att våga satsa stort

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Annie Seel

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Annie Seel har bland mycket annat vunnit Ökenrallyt, rallat på sin motorcykel i Dakarrallyt och lyckats i marknadsförings- och reklambranschen. Inte att undra på att hon, med sin vinnarskalle, även har slagit igenom som föreläsare – boka en Annie Seel föreläsning hos Athenas om du vill ta del av hennes "you can do it"-mentalitet!

Som med allt annat hon tar sig för har Annie Seel hittat sitt eget stuk på att vara prinsessa – rallyprinsessa. Att gå sin egen väg kräver att jantelagen åsidosätts och icke desto mindre mod att våga. Med livsmottot, och numera ett signum för Annie Seel, ”Ingen minns en fegis – man måste våga” har hon på något sätt alltid hittat kraft att vända hinder till de största framgångar.

Annie Seel började sin karriär som roadracingförare men en ländryggsskada satte P för hennes framtid inom branschen. Hon ville inte på några som helst villkor ge upp drömmen om fart och snygga åk så hon sadlade halvt om och blev efter några turer ökenrallyförare. Öken och tuffa miljöer är Annie Seels rätta element. Hon har t.ex. kört Dakarrallyt, världens mest krävande motortävling, vunnit Ökenrallyt på sin hoj och kört hela vägen upp för Mount Everest. Som om detta inte vore nog har Annie Seel även kammat hem karriärmässiga storvinster i marknadsförings- och reklambranschen.

Annie Seel tillhör den skara människor som visar hela världen hur långt ren och skär vilja kan föra en person. Samma orubblighet präglar hennes föreläsningar i vilka hon uppmanar publiken till att aldrig – verkligen aldrig – ge upp. Visst, saker och ting blir inte alltid som du tänkt dig… res dig upp och börja om igen! Du kan aldrig försöka för många gånger.

Ta chansen och boka en inspirerande Annie Seel föreläsning här hos Athenas!

Foto: alexochmartin.se

Visa föreläsningar med Annie Seel

    Annie Seel föreläsning

    Ingen minns en fegis

    • En inspirerande föreläsning som handlar om att våga ta en annan väg till framgång. Att i en valsituation våga välja det som inte alltid är lättast, men ändå kanske mer rätt beroende på målet. Och att våga sätta ett mål som kanske är lite mer inspirerande än traditionella mål. Att försöka hitta det man brinner för och verkligen vill uppnå. Och sen ingjuta modet att inte ge upp, trots att det är jobbigt och svårt på vägen, med det gör också framgången så mycket större när man når den.
    • Annie uppmuntrar alla att slänga ut jante från hjärnkontoret, och att våga ta det första steget. Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt. Man behöver inte vara bra eller bäst för att ta första steget – man blir bra under resans gång!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Annie Seel

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Annie Seel