Laddar innehåll ...

Annelie Pompe - Äventyrare, fridykare, bergsklättrare och inspiratör

Annelie Pompe

Äventyrare, fridykare, bergsklättrare och inspiratör

Ta ett djupt andetag och följ med på en inspirerande och motiverande föreläsning med Annelie Pompe! När hon pratar om hög prestationsnivå, äventyrande, mental träning och personligt ledarskap är det inte bara tomt snack. Hon har själv upplevt teorin i praktiken och omvandlat kunskapen till verklig kompetens och tips du kan använda dig av i din vardag. Börja äventyret med stort Ä i dag – boka en föreläsning med Annelie Pompe här hos Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ett enda andetag och Annelie Pompe gick totalt till botten. Till 126 meters djup, för att vara exakt. Efter att ha slagit världsrekordet i fridykning klättrade hon upp på Mount Everest. Därefter klättrade hon upp på 6 toppar till och blev därmed andra svenska kvinna som bestigit de legendariska “7 summits”.

Annelie Pompe har varit både högt och lågt, och hon fortsätter att utmana gränser. Hon är ett levande bevis på hur långt man kan komma om man bara tränar sin kropp, sitt psyke och sätter tydliga mål. Liksom hon själv är hennes föreläsningar inspirerade av österländsk filosofi och idrottspsykologi, något som även återspeglas i hennes bok “Otroligt högt och extremt lågt”.

Det som gör föreläsningarna med Annelie Pompe angelägna är att de blottlägger något djupt: hur din livsinställning påverkar hur du lever. Det allra största äventyret innebär inte att du måste korsa länder, kontinenter, glaciärer, bergstoppar och hav, det börjar i dig.

En föreläsning med Annelie Pompe är som ett äventyr i sig. Oavsett om det handlar om motivation, målsättning, mental träning eller att hålla andan rycks deltagarna med av fängslande storytelling och praktiska övningar.

Boka en inspirerande föreläsning eller workshop här hos Athenas!

Vill du veta mer om Annelie Pompe och hennes föreläsningar? Läs mer i vår exklusiva intervju här!

  Motivation och målfokusering

  • Med av bilder, filmklipp och hisnande historier berättar Annelie Pompe om sina äventyr och kopplar samman dem med de insikter, lärdomar och upptäckter hon fått på vägen. Hon pratar inte bara utifrån teorier, hon pratar från  personliga erfarenheter, upplevelser och noggrann efterforskning.
  • Annelie Pompe pratar gärna om ledarskap, motivation, passion, målfokusering, mod, rädslor, riskhantering och hur man mentalt klarar av svåra utmaningar, omständigheter och förändringar.
  • Annelie Pompe skräddarsyr alltid sina föreläsningar så att de passar ditt syfte och din publik. Exempel på teman kan vara målfokusering, rädsla och mod, energi och inspiration i vardagen, ledarskap, förändringar, utmaningar och konsten att leda sig själv och andra. Annelie Pompe är även flitigt anlitad när det kommer till ständig förbättring, lean och mindfulness.

  Workshop: Lär dig andas rätt!

  • Visste du att många av oss andas på fel sätt? Andningen är ett effektivt verktyg med vilket du kan styra både din stressnivå och syresätta kroppen optimalt. Detta i sin tur leder till ett lugnare, friskare och kanske till och med längre liv. Dessutom kan man som Annelie Pompe använda kunskapen om andning i såväl träning, fridykning och bergsbestigning.
  • I den här workshoppen varvas föreläsning med aktiva fysiska och mentala övningar för att öka kapaciteten att andas och hålla andan. Passar utmärkt för tränings- och äventyrsintresserade eller som ett inspirerande inslag till nästa kick-off!

  Friskvård och hälsa

  • Som livscoach och personlig tränare kan Annelie Pompe även inrikta sina föreläsningar på hälsa och friskvård. Hon inspirerar dig och dina medarbetare att ta tag i er hälsa och visar hur ni kan göra för att må mycket bättre, inifrån och ut.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Annelie Pompe

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden