Laddar innehåll ...

Magnus Helgesson - Entreprenör, ledarexpert, föreläsare och coach

Magnus Helgesson

Entreprenör, ledarexpert, föreläsare och coach

Från att rota i sopcontainrar till att leda en av Sveriges största restaurangkedjor. Magnus Helgesson har jobbat hårt och målmedvetet för att komma dit han har velat. Han hjälper dig att hitta vägen till din drivkraft, både i arbetslivet och i det privata. Från hans föreläsningar får du med dig smarta verktyg som du kan använda direkt. Magnus Helgesson levererar alltid – han om någon vet vikten av nöjda kunder!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Magnus Helgesson rotade i sopcontainrar efter frimärken att sälja. Det visade sig finnas en massa kaffesump bland soporna som förstörde frimärkena i hans favoritcontainer. Han föreslog då att köpa kaffe åt företaget som ägde containern i utbyte mot att han fick breven direkt, utan kaffesump på. Snart hade Magnus Helgesson tjänat 80.000 kronor på sin första affärsidé. Han var 12 år.

Drygt tio år senare startade han restaurangkedjan Harrys, som i dag  sysselsätter mer än 1000 personer och omsätter över 700 miljoner kronor. Men allt handlar inte om pengar. Trots att han tidigt hade uppnått sitt mål om att bli miljonär kändes det ändå tomt. Han lärde sig att hitta en mening med det han gjorde, och fann glädjen i sitt arbete igen.

I dag har Magnus Helgesson sadlat om till att jobba som föreläsare och coach på heltid. Han brinner för att hjälpa andra att växa och nå sina mål – professionella som privata. Efter över 20 år i branschen har även Magnus Helgesson hunnit göra många misstag på vägen, och kan av personlig erfarenhet hjälpa dig att undvika fallgroparna. Dessutom har han intervjuat massor av människor som har uppnått framgång, något som har hjälpt till att forma verktygen han i dag bjuder på i sina föreläsningar.

Magnus Helgesson har fyllt stora aulor runt om i Europa, och är i dag en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Han har motiverat många företag genom att hjälpa dem att hitta tillbaka till meningen med det de gör – och varför. Magnus Helgesson vill att alla i publiken ska känna att de fått med sig nycklar och redskap som de direkt kan använda, och att om de gör det kommer det att gå bra.

    Magnus Helgesson föreläser om:

    • Ledarskap
    • Entreprenörskap
    • Inspiration och motivation
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden