Laddar innehåll ...

Thomas Ek (foto Richard Franzen) - Superentreprenör

Thomas Ek

Superentreprenör

Thomas Ek och hans bror Peter skapade tillsammans ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. På bara några år lyckades de utmärka sig i en bransch som redan dominerades av etablerade internationella varumärken. Med tydliga exempel och stort engagemang delar Thomas Ek nu med sig av en sann entreprenörsaga och erfarenheter från över 30 år i branschen. Boka en föreläsning för att ta del av konkreta företagartips och massor av inspiration!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

“Det var som att hoppa bungyjump utan att veta vad man väger.” Så beskriver Thomas Ek satsningen på OBH Nordica. Att som litet, nordiskt företag ge sig in i en redan mogen bransch var ett modigt beslut. Men det lönade sig.

Thomas Ek har jobbat inom marknadsföring och försäljning ända sedan slutet av 70-talet. Under sina över 30 år som marknadschef, produktchef, försäljningschef, CEO och vd har samlat på sig massor av användbar kunskap om företagande, ledarskap och entreprenörskap.

Ta del av Thomas Ek och hans gedigna erfarenhet under en utbildning, där han agerar bollplank i ledningsgruppen, kommer med nya perspektiv i diskussionen och utforskar era outnyttjade möjligheter. Han brukar ha lätt att se dem. Du kan även boka en föreläsning där du får ta del av den sanna entreprenörsagan om OBH Nordica. Underhållande berättande varvas med konkreta exempel på hur du kan identifiera och förvalta dina egna framgångsfaktorer på bästa sätt.

Vill du inspirera konferensdeltagarna, säljteamet eller hela företaget? Boka en föreläsning med Thomas Ek!

 

Foto: Richard Frantzen

    “Designing good life” – En sann entreprenörsaga

    • Visste du att OBH Nordica gick från en varumärkeskännedom på 0 % till 97 % på mindre än sju år? Att omsättningen tredubblades på fem år? Att företaget redan efter sex år rankades som ett av Sveriges 100 “Superbrands”?
    • Otroligt, men sant. Och allt detta i en bransch som redan dominerades av multinationella företag! I den här föreläsningen får du höra hur det gick till när Thomas Ek, hans bror Peter och deras lojala medarbetare byggde ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken på rekordtid.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden