Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
Försäljning

Föreläsare om försäljning

Försäljning är en av de viktigaste faktorerna i alla företag. Därför är det av yttersta vikt att alla medarbetare har de nödvändiga färdigheterna och verktygen för att bli ännu mer effektiv som säljare.

Boka en av våra föreläsare som talar om ämnet försäljning, för att göra din arbetsgrupp till fantastiska säljare. Våra föreläsare är erfarna experter inom området och de delar med sig av metoder som är beprövade och framgångsrika.

Klicka på våra talare nedan för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds – och ta chansen att lära dig om försäljning från riktigt erfarna experter.

Boka en av våra föreläsare om försäljning

Fyll i formuläret nedan så matchar vi en av våra proffsiga föreläsare om försäljning med era behov och önskemål. Vi återkommer snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Boka en av våra föreläsare om försäljning

Fyll i formuläret nedan så matchar vi en av våra proffsiga föreläsare om försäljning med era behov och önskemål. Vi återkommer snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Alla föreläsare om försäljning (42)

Hjälp mig att välja
no-image

Günther Mårder

Günther Mårder visar hur subtila förändringar i affärsmodellen kan förvandla ditt företag till marknadsledare, med praktiska exempel på innovation inom värdekedjan.

no-image

Magnus H Johansson

Magnus H Johansson inspirerar till utveckling och framgång på jobbet med sina fängslande berättelser och effektiva strategier.

no-image

Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist har över 25 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap. Ta del av hans unika insikter för att maximera din försäljning.

no-image

Alexander Slotte

Alexander Slotte är försäljning, marknad och serviceexperten med 20 års praktisk erfarenhet som entreprenör och företagsledare.

no-image

Anna Ekblom

Anna Ekblom föreläser och utbildar inom områden som t.ex. förhandlings- och presentationsteknik samt kommunikativt ledarskap. Framför allt intresserar hon sig för att övertyga på rätt sätt.

no-image

Jennie Brobeck

Ledarskaps/organisationskonsult och coach med 20 års erfarenhet. Hon föreläser om ledarskap och vikten av att upprätthålla positiv energi på arbetsplatsen.

no-image

Ulf Mazur

Ulf Mazur föreläser om ledarskap och medarbetarskap och blir en bra energiboost på säljkickoffer, internutbildningar, personalmöten och andra typer av event.

no-image

Johan Seltborg

Hur får du med dig folk i en förändring? Hur driver man förändring som tillfällig ledare? Johan Seltborg är interimschef och författare och föreläser om förändringsledning i tuffa miljöer.

no-image

Sandra-Stina Vesterlund

Sandra-Stina Vesterlund är expert på förändringsledning och att ställa om företag till att möta sina kunders behov och mål med fokus på hållbarhet och cirkuläritet.

no-image

Oskar Andermo

Oskar inspirerar och ger dig kunskap samt verktyg som du kan använda för att framtidsäkra både dig själv och din organisation i en global värld i ständig förändring.

no-image

Elinor Falkman

Elinor Falkman är expert på att lära ut hur du får människor att vilja lyssna på dig. Hon har lång erfarenhet inom kommunikation och syns ofta i TV4 Nyhetsmorgon där hon talar om retorik.

no-image

Per Lange

Möt Per Lange, den hyllade föreläsaren, expert på att förvandla försäljningsstrategier till konkreta resultat. Upplev en föreläsning som förnyar och inspirerar.

no-image

Oliver Lopez

Oliver Lopez belyser hur AI kan revolutionera din B2B-försäljning och fördjupa kundrelationer i dagens digitala värld.

no-image

Magnus Hedberg

Magnus Hedberg är programledare i Lyxfällan och arbetar med utbildning och föreläsningar. Han arbetar även som coach och konsult inom områdena kundservice, kommunikation, försäljning och ledarskap.

no-image

Karin Zingmark

Karin Zingmark ger insikter om att bygga snabbrörliga, samspelta organisationer och effektivt teamarbete i hybrida arbetsmiljöer, med fokus på tillit och kommunikation i föränderliga tider.

no-image

Arvid Axland

Kommunikationsexpert, företagsledare, och författare till boken Jakten på känslan.

no-image

Niclas Lernberger

Föreläsare och utbildare inom bemötande, ledarskap, självledarskap, om hur vi kan utvecklas och arbeta tillsammans, samt det personliga ledarskapet och livets lärande.

no-image

Ulrika Westin

VD, konsult och ledarskapsexpert med föreläsningar om kommunikation och ledarrollen

no-image

Annmarie Palm

Annmarie Palm utvecklar och kvalitetssäkrar din organisations interna och externa relationer genom föreläsningar och workshops på temat Business behavior: Kundbemötande, vett och etikett på jobbet!

no-image

Lotta Broberg

Lotta Broberg är sälj- och ledarskapscoach som hjälper företag och organisationer att utveckla sin fulla potential.

no-image

Martin Sköld

Docenten, författaren och hyllade föreläsaren Martin Sköld förklarar hur företag och organisationer kan dubbla sin effektivitet

no-image

Gustav Stenbeck

Entreprenören Gustav Stenbeck redogör för varför företagen med hållbarhetstänk kommer klara sig bäst i framtiden.

no-image

Peter Peppe Ekmark

Ta nästa steg i utvecklingen och hitta nyckeln till dina kunders hjärta.

no-image

Björn Strid

Björn Strid vässar och hjälper er att skapa en vinnande kultur på din arbetsplats så att kunderna kommer om, och om igen.

no-image

Nina Buchaus

Retorikkonsult med lärorika föreläsningar som ökar din förståelse för och förbättrar dina kommunikativa förmågor.

no-image

Thomas Ek

Superentreprenören bakom OBH Nordica föreläser om sin egen entreprenörssaga och hjälper er utnyttja er fulla potential.

no-image

Antoni Lacinai

Med glädje, motivation och hög energi föreläser Antoni Lacinai om hur vi kan förbättra vår kommunikation på våra arbetsplatser.

no-image

PG Wettsjö

Prisbelönta och erfarna föreläsaren PG Wettsjö är en auktoritet inom ämnesområden kommunikation, motivation, bemötande, arbetsglädje, kundservice och försäljning.

no-image

Robin Teigland

Ekonomie professor och forskare med lärorika föreläsningar om framtidens företagande och den tekniska revolutionen.

no-image

Per Holknekt

Starkare än någonsin delar Per Holknekt med sig av sin livs bergochdalbana, sina framgångar och motgångar.

no-image

Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är författare, framgångsrik företagare och prisad föreläsare som brinner för entreprenörskap, ledarskap och företagskultur.

no-image

Vanessa Leporati

Expert på sälj och kundmötande samt eftertraktad moderator. Vanessas föreläsningar hjälper dig att öka försäljningen med omtanke och medvetenhet som ledord.

no-image

Paal Evjenth

Utbildare och inspiratör med föreläsningar om hur man utvecklar en vinnande attityd och positiva tankar.

no-image

Hasse Olsson

Inspiratör med fokus på tillväxt, försäljning och kundfokus.

no-image

Henrik Fexeus

Henrik Fexeus är en av Sveriges främsta kroppsspråksexperter och mentala illusionister

no-image

Ida Hult

Konsumentspecialisten Ida Hult är expert på att redogöra för människans beteenden och att omvandla det till affärer.

no-image

Göran Adlén

Göran Adlén förvandlar framtida utmaningar till möjligheter och hjälper dig skapa drömarbetsplatsen.

no-image

Susanne Einhorn

Susanne Einhorn hjälper dig att utvecklas till en säljare och ledare i världsklass samt att ta fram det bästa i dig själv.

no-image

Michael Södermalm

Michael skapar vinnande team och ger en vitamin injektion på arbetsplatsen!

no-image

Eric Thyrell

Upptäck Eric Thyrells unika förmåga att förbättra samarbete och öka arbetsglädjen i din organisation – med humor och energi inspirerar han till positiv förändring.

no-image

Christer Olsson

Christer Olsson föreläser om ledarskap och förändring på ett praktiskt, inspirerande och lättillgängligt sätt. Utsedd till årets talare, 2019.

no-image

Annika R Malmberg

Upptäck kraften i effektivt ledarskap och samarbete med Annika R Malmberg – er guide till att förvandla olikheter till styrkor och skapa en harmonisk arbetsmiljö!

Försäljning
Försäljning
5 av 5 stjärnor

"Jättebra service, snabba svar på frågor och trevligt bemötande"

Region Stockholm

Utveckla dina försäljningstekniker och nå nya höjder

Försäljning

Att öka sin försäljning är av yttersta vikt för alla företag. En effektiv försäljningsmetod är därför essentiell. Våra föreläsare om försäljning kan hjälpa er att förstå hur man effektivt blandar och använder sig av både försäljning och marknadsföring för att skapa ett motiverande och framgångsrikt arbetsklimat.

Försäljning är en bred term och kan se olika ut beroende på vilket affärsområde man befinner sig i. Våra föreläsare om försäljning har erfarenheter från en mängd olika områden och kan därför locka till sig olika sorters åhörare. Detta leder till att ni kan få en föreläsare om försäljning som inriktar sig på just era behov och önskemål. Då lär ni er relevanta tekniker och verktyg för försäljning och försäljningsstrategier, vilket kommer stärka ert varumärke.

Vi har också föreläsare som kan vända sig mot mer erfarna säljare som behöver inspiration för att vidareutveckla sina färdigheter, kunskaper och verktyg inom försäljning.

Vi har föreläsare om försäljning vars tidigare framgångar tydligt visar att de förstår kundernas behov och viljor och hur man når ut till dem på ett snabbare och mer pålitligt sätt. De kan visa på vikten av värderingsbaserat säljande, att förstå värderingar från grunden och hur man på ett korrekt sätt applicerar företagsvärderingar i sitt säljande för bästa resultat. Lika mycket som det stärker era kunders relation till er så stärker det ert varumärke.

Våra föreläsare om försäljning kommer också hjälpa er att förstå hur man lockar till sig kunder till just er marknad samt visa på effektiva metoder för att nå bättre och säkra resultat.

Boka en föreläsare om försäljning för att få en ökad förståelse för er säljmarknad och hur ni kan inkorporera både sälj och marknadsföring i ert företag. En sak är säker; ni kommer bli inspirerade av våra experter inom försäljning!

Fråga om pris och datum