Laddar innehåll ...

Göran Adlén - Trendspanare

Göran Adlén

Inspirationsföreläsare - digitalisering, bemötande

Göran Adlén är en av Sveriges främsta framtidsanalytiker och mest eftertraktade föreläsare. Han talar om vår framtid, digitalisering, kommunikation, och inspirerar allt från små ledningsgrupper till tusentals åhörare. Ibland är arenan en teater, ibland en ishockeyrink, ett styrelserum eller ett konserthus. Oavsett var bjuds det på en intressant blandning av fakta, forskning, underhållning och praktisk psykologi. Boka en föreläsning som ger insikt och förbereder er inför framtiden!


Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Att se in i framtiden är inte lätt. Vissa hävdar till och med att det är omöjligt. Men det finns några personer bland oss som kan göra mycket kvalificerade bedömningar av hur framtidens digitalisering och teknologiers kommer att påverka vår liv och arbete. Göran Adlén är en av dessa personer. Han har gjort framtiden till sin specialitet och hjälper dagens verksamheter att vara beredda på morgondagens utmaningar och möjligheter.

Göran Adlén är civilekonom, creative director och reklammakare som har arbetat med flera internationella varumärken. I över 13 år var han lärare i marknadsföring och marknadsanalys på IHM Business School, men är sedan 16 år tillbaka en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare, utbildare och rådgivare med över 3 000 genomförda föreläsningar i bagaget.

2014 blev Göran Adlén “Årets föreläsare” och fick det prestigefulla Narrenpriset av Svenska Eventakademin. Han har flera gånger blivit nominerad till “Årets talare” och fått hedersomnämnande vid “Stora Talarpriset” tre år i rad. När Göran Adlén inte föreläser jobbar han med skräddarsydda utbildningar för företag eller som konsult för både stora och små verksamheter med strategiska framtidsfrågor. Han är även författare till fyra böcker, bland annat storsäljaren “Framtiden är inte vad den brukade vara”.

Göran Adlén erbjuder ett dignande smörgåsbord av intressanta föreläsningar att välja på. Samtiden och framtiden förändras hela tiden, likaså föreläsningarna, som skräddarsys så att de passar just din verksamhet. Göran Adlén är noga med att inte bara bjuda på underhållning och ett skratt för stunden, utan även skapa konkreta resultat och förändring som verkligen består.

Boka en inspirerande föreläsning fylld av den allra senaste forskningen och framtidens viktigaste trender!

  Är det analoga det nya digitala?

  • Nästan allt kan digitaliseras. Känns det spännande, skrämmande eller kanske lite av båda? Göran Adlén talar om det växande intresset för det analoga, handgjorda och konkreta, som växer sig allt starkare parallellt med digitaliseringens framfart. Hur ska vi göra med AI på vår arbetsplats är det en möjlighet eller utmaning. Hur ska vi göra det digitala bemötande?

  Liten, snabb och fylld av kärlek

  • Framtiden kommer att medföra stora förändringar för individer, företag, samhället och hela världen. Framtiden är inte nattsvart, den är som ett euforiskt ljus. Allt handlar om hur du väljer att se på det. Hur vill du se på framtiden och vad vill du uppnå i den?

  En himla massa arbetsglädje

  • Arbetsglädje handlar inte bara om afterwork och happy Fridays. Det handlar om respekt. Om ödmjukhet, beröm och konstruktiv feedback. Först då kan vi uppnå genuin arbetsglädje. Detta talar Göran Adlén mer om i denna föreläsning.

  Avokadomanagement

  • Det är bara genom att känna på den som vi vet om den är riktigt så där lagom mjuk som vi vill ha den. Precis som en avokado måste du vara lagom mjuk för att förstå andra människor, samtidigt som du behöver ha lite motståndskraft. Dessutom måste du ha en stenhård kärna. En kärna av drivkraft och viktiga värderingar.  Göran Adlén berättar mer.

  Ordlös kommunikation

  • I en värld full av ljud och ord måste du lära dig spela på det subtila för att nå fram med ditt budskap och din produkt. Göran Adlén talar om framtidens marknadsföring och hur du kopplar ditt varumärke till ett emotionellt drama.

  Skit i det du!

  • Du behöver inte springa ett maraton på din enda lediga dag. Du behöver inte ständigt uppdatera dina sociala medier. Du behöver inte göra allting hela tiden och alltid perfekt. Göran Adlén visar hur du kan få gjort mer och bättre genom att helt enkelt skita i mer.
Kunder som har upplevt föreläsningar med Göran Adlén

Ladda mer...

Relaterade Föreläsare