Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Skapa framtidens drömarbetsplats

Göran_Adlen_Föreläsare_Athenas

Göran Adlén

Göran Adlén förvandlar framtida utmaningar till möjligheter och hjälper dig skapa drömarbetsplatsen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

5 av 5 stjärnor

Göran är kunnig, proffsig, underhållande och närvarande föreläsare som alltid levererar kvalitet och eftertanke, kryddat med massa humor. En av de mest inspirerande föreläsarna som jag har lyssnat på!

Johanna Skans - kommunikationsansvarig på Värnamo Näringsliv Visa alla referenser

Därför ska du boka en Göran Adlén föreläsning

 • Lär dig navigera i förändring med framtidstro!
 • Göran levererar energifyllda föreläsningar som motiverar och skapar entusiasm.
 • Lär dig navigera i den digitala eran med AI  och få verktygen för att attrahera och behålla talanger i en föränderlig arbetsmarknad.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Göran Adlén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
About icon

Om Göran

Lecture icon

Föreläsningar

References icon

Referenser

Interviews icon

Artiklar

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum

Göran Adlén, en framstående föreläsare, erbjuder värdefulla insikter om hur man navigerar genom AI:s utmaningar och generationsklyftor för att skapa din organisations drömarbetsplats. Med fokus på konkreta strategier och handlingsplaner inspirerar Göran till innovation, attraherar framtidens talanger och betonar vikten av att agera proaktivt i en dynamisk värld. Hans engagerande presentationer väcker motivation, visar på kraften i kärlek och det lilla extra, och leder er mot en framtidssäker och attraktiv arbetsmiljö.

Därför ska du boka en Göran Adlén föreläsning

 • Lär dig navigera i förändring med framtidstro!
 • Göran levererar energifyllda föreläsningar som motiverar och skapar entusiasm.
 • Lär dig navigera i den digitala eran med AI  och få verktygen för att attrahera och behålla talanger i en föränderlig arbetsmarknad.

I en värld där varje dag innebär en ny uppsättning utmaningar och möjligheter, står företag inför det ständiga behovet av att anpassa sig, innovera och framförallt förstå de snabba förändringarna i teknologi och samhällsdynamik. Föreläsare Göran Adlén har blivit en ledstjärna i denna omställning, med en förmåga att bryta ner komplexa frågor till begripliga och handfasta strategier. Hans föreläsningar är inte bara en inblick i framtiden utan även en konkret guide för hur organisationer kan navigera och blomstra i denna ständigt föränderliga miljö.

Göran Adlén är känd för sin förmåga att förmedla insikter om digital transformation, generationsförändringar, och hur man bygger en företagskultur som inte bara attraherar de bästa talangerna utan också håller dem engagerade och motiverade. 

En föreläsning med Göran innebär en chans att inspirera ditt team, stimulera innovation och säkerställa att din organisation inte bara hänger med i utvecklingen utan leder den. Hans engagemang för ämnen som AI, generationsdynamik och arbetsplatsutveckling gör honom till en oumbärlig resurs för företag som strävar efter att inte bara anpassa sig till framtiden utan att forma den.

Med Göran vid mikrofonen garanteras du en upplevelse som förenar insikt med handling, teori med praktik, och vision med verkställande. Boka Göran Adlén till ditt event för en upplysande, inspirerande och engagerande upplevelse för hela din organisation.

Foto: Knut Koivisto

Visa föreläsningar med Göran Adlén
Göran Adlén föreläsning

AI, GENERATIONSKRIGET OCH EN HIMLA MASSA KÄRLEK

Aldrig har det hänt mer förändringar än nu. Aldrig har det heller funnits mer möjligheter. Aldrig har det funnit fler hot än nu. Den här föreläsningen tar fasta på möjligheterna. Det är en optimistisk framtidsspaning av en av Sveriges mest välkända framtidsspanare som mer än tjugo år arbetat med omvärldsspaningar. 

Du kommer att få en inblick i:

 • AI och alla dess möjligheter. 
 • Hur man ska attrahera framtidens kunder i generation Z och de allra yngsta i Generation Alpha. 
 • Förståelse för hur viktigt det är att i en digital värld kunna leverera en massa kärlek och det där lilla lilla extra som skiljer ut från konkurrenterna.

Det här är en föreläsning som ständigt förändras, uppdateras i taket med allt som händer just nu. Det går snabbt. Rasande snabbt. Men ändå är vi så långsamma att agera. 

En underhållande, inspirerande, reflekterande energiboost och en framtidsspaning framfört på ett annat sätt än vad du är van vid. Det är ingen domedagsprofetia utan ska bara visa att det finns så många möjligheter med att skapa sin egna framtid.

Göran Adlén föreläsning

GASA I UPPFÖRSBACKEN

Det är i backarna det händer. När det är som allra tuffast är det någon som lyckas dra ifrån konkurrenterna. Det är så bland annat cykel- och skidlopp avgörs. På samma sätt är det i näringslivet. När det är som tuffast så är det någon som vågar satsa mer än de andra. Det är vinnaren. 

Du kommer att få en inblick i: 

 • Modet att proaktivt agera i tuffa tider.
 • Förståelse för varför man ska satsa i lågkonjunktur.
 • Inspiration och hopp.

Det här är en riktigt energigivande föreläsning som ger tankar om hur man som organisation ska lyckas idag. Den visar varför det är viktigt att nyfiket att ta sig an det som händer nu. För i tuffa tider föds nya teknikskiften och det har alltid varit så. Tuffa tider skapar nya förutsättningar.

Efter den här föreläsningen ska publiken känna hopp, se möjligheter och framförallt inte känna att det var bättre förr. Det var det inte, det var bara förr!

Göran Adlén föreläsning

DRÖMARBETSPLATSEN

Hur ska vi bli den där riktigt attraktiva arbetsplatsen där alla vill jobba på? Hur ska vi attrahera de yngsta talangerna? Och hur kommer det att påverka när det finns helt olika generationer på en och samma arbetsplats? Och hur ska vi egentligen skapa friska och välmående medarbetare som får till en arbetsglädje på riktigt?

Du får ta del av:

 • Varför det är viktigt att bli en attraktivare arbetsplats för att bli en vinnare i talangkriget.
 • Förståelse för och nyfikenhet kring de teknologiska förändringar som AI medför på arbetsplatsen.
 • Verktyg och redskap för att skapa en kultur med välmående medarbetare som bidrar till arbetsglädje på riktigt.

Den förändring vi ser nu är den största sedan 1920-talet. Det är därför viktigt att kunna följa med i utvecklingen och skapa drömarbetsplatsen och bli den allra attraktivaste arbetsgivaren. Det gäller att bli vinnare i talangkriget. Det gäller att skapa en arbetsplats tillsammans, där berömmet och uppmuntran är den mest naturliga ingrediensen. Det handlar om att våga få in modet och passionen. Det gäller helt enkelt att tänka om.

Göran Adlén föreläsning

DISCIPLIN, TESTOSTERON OCH EN VÄLDANS MASSA KESO - förändring på riktigt

Välkommen till en resa mot förändring, där disciplin och vardagliga val visar att nästan allt går att förändra, oberoende av ålder och utgångspunkt. Att följa en plan, agera och se disciplin som en positiv kraft är essensen i självledarskap.

Under föreläsningen får du ta del av följande insikter:

 • Det allra mesta går att förändra.
 • Allt handlar om att vara sann mot sig själv och inse hur viktig disciplinen är för att lyckas.
 • Att livet är för viktigt för att bara slarvas bort.
 • Tankar och konkreta råd om hur man kan leva ett hälsosammare liv med mer energi.

Denna resa ger inte bara tips för ett bättre välbefinnande och positiva livsförändringar, utan lär oss också värdet av självledarskap. Vi alla förtjänar det bästa – detta är inte repetitionen, detta är livet.

Göran Adlén Moderator

MODERATOR & KONFERENCIER

Göran är en erfaren moderator och konferencier. Hans styrka ligger i hans omfattande kunskaper inom en mängd ämnen, vilket gör att han enkelt kan anpassa sig till kundens behov. Han kombinerar ofta sin roll som moderator med att hålla egna korta föreläsningar under dagen, insprängda mellan de övriga programpunkterna. Detta bidrar till en smidig dag och skapar en sammanhängande helhet.

 • Göran har även stor erfarenhet av att leda intervjuer och samtal.
 • Det är vanligt att han efteråt får höra att hans energi smittar av sig på deltagarna och att han generöst delar med sig av sig själv.
 • Dessutom har han erfarenhet av att leda stora evenemang, såsom bland annat Årets Frisör och Fitnessgalan.

Referenser

Göran är kunnig, proffsig, underhållande och närvarande föreläsare som alltid levererar kvalitet och eftertanke, kryddat med massa humor. En av de mest inspirerande föreläsarna som jag har lyssnat på!'

Johanna Skans

kommunikationsansvarig på Värnamo Näringsliv

Göran är en väldigt positiv och inspirerande föreläsare med spännande frågeställningar och bra slutsatser. Vi upplevde föreläsningen som en riktig vitamininjektion med nyttiga tankeställare!

Pia Coxner

Techship AB

Otroligt bra, han är riktigt duktig på att slänga in några kaxiga kommentarer till rätt personer för att sedan ge en tankeställare och vända det till någonting positivt - med en glimt i ögat!

Moa Eriksson

Aritco Lift AB

I utvärderingen från våra medarbetare står att läsa att föreläsningen med Göran var supertrevlig och innehållet var enormt bra, intressant och givande. Man vill höra mer av honom.

Marita Östberg

Trelleborgs Hamn AB

Göran är den outtröttlige, ständigt aktuella och alltid underhållande trendspanaren som gör det svåra enkelt att förstå

Johan Ronnestam

Serieentreprenör, futurist

Göran har en förmåga att vara både nyfiken och framtida samtidigt som han värnar det som är viktigt här och nu. Att han sen bjuder på att han är pryltokig och lite fåfäng skapar skön och öppen stämning under hans föreläsningar

Johan Hjort

Top Hotels & Meetings

Glad, positiv, optimist med humor som samtidigt skapar tankar, kommer med idéer, det ger eftertanke och en klokhet. En varm människa?

Lotta Sandberg

Mäklarhuset

Göran är förmodligen det bästa vi kan uppleva på en föreläsarscen just nu. Han botaniserar i de trender som påverkar vår vardag, ständigt aktuell, uppdaterad och förmedlar dessa med djup och humor och en ödmjuk touch som gör att han går hem överallt, hos vem som helst.

Lennart Paulsson

Eventakademins ordförande

Göran Adlén the king of fucking everything! Har du inte mött Göran har du inte förstått meningen med livet! Ren kärlek rakt från hjärtat - alltid!

Lisa Bergman

Frisör

Efter att ha lyssnat på Görans trendrapport kände jag mig som en Duracellkanin som bara såg möjligheter

Håkan Olsson

CEO SMESP AB

Jag har varit på fler av Görans förträffliga föreläsningar. Göran har med en otroligt skärpa i sin spaning på framtiden inspirerat mig och mina bolag. Jag har tagit vara på Görans spaningar i mitt jobb som Vd för olika hotellkedjor och hjälpt mig med utvecklingen av dom. Har även varit en av mina bästa lärare någonsin under tiden på IHM för 20 år sedan. Tack för all insikt Göran

Jag har varit på fler av Görans förträffliga föreläsningar. Göran har med en otroligt skärpa i sin spaning på framtiden inspirerat mig och mina bolag. Jag har tagit vara på Görans spaningar i mitt jobb som Vd för olika hotellkedjor och hjälpt mig med utvecklingen av dom. Har även varit en av mina bästa lärare någonsin under tiden på IHM för 20 år sedan. Tack för all insikt Göran

Svenska Hotell

Du är en stor inspiratör från IHM som gjorde stort avtryck och intryck. Har lyssnat på dina trendspaningar som alltid legat långt fram, men som jag efter ett par år reflekterat över att jag hört dig prata om när vi väl var framme i framtiden. Du har god känsla för feeling och ett avslappnat sätt att framföra dina tankar utan att vara för teoretisk eller högdragen. Du levererar med passion, humor och stort engagemang så att budskapet sätter sig kvar i pannloben. Tack - du har förändrat mitt sätt att se på omvärlden! Keep going, du gör skillnad!

Jenny Furtenbach

The First Impression Company

Har sett och hört en hel del genom åren, men bättre än såhär blir det inte. Sensei Göran, här har du svart bälte. Bara att gratulera de som är smarta nog att anlita dig framöver. Keep going, Grandpa!

Janne Hartlin

Mix Megapol, Bauer Media AB

Alltid aktuell Alltid tänkvärd Alltid rolig Alltid nytt Alltid insiktsfull Alltid interaktiv med oss i publiken Man längtar efter mer

Maria Fors

Västerås Citysamverkan

Hörde dig på olika frisör event för mååååånga år sedan och tänker ofta på hur rätt du hade ! Och hur underhållande och spännande dins presentationer var . Har hört många andra sedan dess , men ingen är som du ... så ” you go man ” ! Tack för all inspiration

Linda Nordqvist

Cinnamonskor

Göran gav verkligen allt och många anställda återkopplade att de fått mycket energi och bra tankar. Vi behövde verkligen detta just nu när vi sitter hemma under pandemin. Jag är imponerad att formatet med Göran, en skärm och bakgrunden blev så bra. Tack för att ni kunde organisera detta på kort tid!

Gösta Hiller

VD

Väldigt nöjd med Göran. Professionell, lätt att få kontakt med, lyhörd och serviceminded. Han vill verkligen leverera ett så bra resultat som möjligt och tar ett stort ansvar för sina kunder. Bara plus!

Therese Sandberg

NTM Media
Skicka en icke-bindande förfrågan på Göran Adlén

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000
Göran Adlén
Göran Adlén

5 av 5 stjärnor

Göran är kunnig, proffsig, underhållande och närvarande föreläsare som alltid levererar kvalitet och eftertanke, kryddat med massa humor. En av de mest inspirerande föreläsarna som jag har lyssnat på!

Johanna Skans - kommunikationsansvarig på Värnamo Näringsliv Visa alla referenser

Föreläsningsämnen med Göran Adlén