Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Lär dig nyttja digitaliseringens möjligheter - och undvika fallgroparna

Mattias Beijmo

Mattias Beijmo

Mattias Beijmo är expert inom digitalisering och dess påverkan på individen, företag, demokrati och vårt samhälle i stort.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Mattias Beijmo

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med en masterexamen i Internationella Relationer från Freie Universität i Berlin och över 20 års arbetserfarenhet på ledningsnivå, ger Beijmo en originell föreläsning om hur digitalisering, demokrati och datahantering har skapat en historiskt ojämförlig situation i dagens samhälle.

Därför ska du boka Mattias Beijmo

 • Få ett unikt perspektiv på digitaliseringens roll i dagens samhälle
 • Ger dig verktygen att se och säkra digitaliseringens möjligheter i ditt företag
 • Förstå hur värdefull din data är för myndigheter och företag och varför den bör skyddas

Med en stor passion och glöd leder Mattias Beijmo – tillsammans med en god dos humor – in åhörarna på en resa genom digitaliserings historia, nutid och framtid. Både teknikens positiva och negativa aspekter tas upp ur flera perspektiv, allt från global världspolitik till individens digitala mönster.

Mattias Beijmo har arbetat med digitalisering utomlands och i Sverige, vilket gett honom en bred kunskap och unikt perspektiv. I hans föreläsningar förmedlar han detta på ett sätt som relaterar till både de högsta företagsledarna och dagliga internetanvändare. Alla kan gynnas av att känna till hur värdefull din data är och vikten av att skydda den.

I hans reportagebok De kan inte stoppa oss följer vi tech-experten Bassel och människorättsadvokaten Noura i Damaskus, Syrien. Amerikanska, franska och svenska tekniker hyrs in av diktatorn Bashar al-Assad för att skapa ett övervakningsnätverk med syfte att spåra och rensa bort aktivister. Mattias Beijmos bok beskriver på ett mästerligt sätt hur digitaliseringen inte bara influerar maktspelet mellan förtryckare och människorättsaktivister, utan också kärleksrelationer och världspolitiken i stort.

Mattias Beijmo har analyserat svenskars digitala vanor under decennier och har anlitats för att dela med sig av de strategier som han utvecklat utifrån resultatet. Nu har alla alltså chans att ta del av denna information och få verktygen att ligga steget före framtidens digitala utveckling. Du får inte bara information om fallgroparna och farorna – du lär dig se och utnyttja digitaliseringens positiva aspekter för att förstärka det hållbara tänkandet och säkra din eller ditt företags data långsiktigt.

 

 

Foto : Lisa Mattisson

Visa föreläsningar med Mattias Beijmo
  Mattias Beijmo föreläsning

  Det digitala uppvaknandet – sanningen om ditt uppkopplade liv

  Du är alltid uppkopplad. Du har dina vänner, dina arbetsuppgifter och all världens information i din hand. Din smartphone och apparna i den har totalt förändrat ditt sätt att leva.

  Allt du måste veta om data

  Oavsett om du sitter i en ledningsgrupp där digitaliseringen är en av era viktigaste frågor, eller om du är en av alla miljarder internetanvändare därute så behöver du börja ta beslut utifrån helt nya grunder.

Skicka en icke-bindande förfrågan på Mattias Beijmo

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mattias Beijmo