Laddar innehåll ...

Kjell A. Nordström (foto Johan Hellström) - Forskare och författare

Kjell A. Nordström

Forskare och författare

Kjell A. Nordström är en rebell inom näringslivet. Han är världsledande inom forskning på multinationella företag och den internationella marknaden och de föredrag han levererar är dynamiska, interaktiva, tankeväckande och alltid i linje med tiden. Boka en föreläsning med Kjell A. Nordström hos oss på Athenas.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kjell A. Nordström har 20 års erfarenhet av att arbeta med multinationella företag och har anlitats som rådgivare eller konsult till flera stora multinationella företag över hela världen. Han har en doktorsexamen i International Business från Handelshögskolan i Stockholm.

Mycket av Kjell A. Nordströms forskning och rådgivning fokuserar på områdena företagsstrategi, multinationella företag och globalisering. Han har publicerat tre böcker och många artiklar om internationaliseringen av företagen. Till hans författade böcker hör bl.a. ”Funky Business” och ”Karaoke Capitalism”. Dessa böcker har Kjell A. Nordström skrivit tillsammans med Jonas Ridderstråle. Det är ingen överdrift att påstå att de båda är rebeller med viktiga saker att föra på tal.

”Funky Business” är ett manifest om vad vår tid kräver av företag och deras ledare. Boken har varit omtalad på CNN och CNBC och skrivits om i tidningar som Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match etc. Kjell A. Nordström har i och med ”Funky Business” levererat en internationell storsäljare som hittills översatts till fler än 30 språk.

”Karaoke Capitalism” är ett nytt manifest för hur man gör det i en värld av Karaoke Kapitalism. Individer med oändliga val dominerar karaoke-ekonomin. Problemet är att denna s.k. karaokeklubb också är hem för institutionaliserad imitation – copycats i överflöd. ”Karaoke Capitalism” är ett stridsrop.

Kjell A. Nordström har f.ö. varit ansvarig för kurser i International Business på Handelshögskolan i Stockholm och är en av grundarna till skolans mest prestigefyllda managementprogram: ”The Advanced Management Program” eller m.a.o. ”AMP”. ”AMP” lockar eliten bland skandinaviska chefer.

 

Foto: Johan Hellström

    Kjell A. Nordström föreläser om:

    • Framtidens ledarskap
    • Företagsstrategier
    • Internationaliseringsprocessen
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden