Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Rebellen inom näringslivet med föreläsningar om framtidens ledarskap

Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Forskare och författare med världsledande forskning inom företagsstrategier föreläser om globalisering och ledarskap.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kjell A Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kjell A Nordström är en rebell inom näringslivet. Han är världsledande inom forskning på multinationella företag och den internationella marknaden och de föredrag han levererar är dynamiska, interaktiva, tankeväckande och alltid i linje med tiden. Boka en Kjell A Nordström föreläsning hos oss på Athenas.

Kjell A Nordström har 20 års erfarenhet av att arbeta med multinationella företag och har anlitats som rådgivare eller konsult till flera stora multinationella företag över hela världen. Han har en doktorsexamen i International Business från Handelshögskolan i Stockholm. Under en Kjell A. Nordström föreläsning får du expertråd om ledarskap och företagsstrategier.

Mycket av Kjell A Nordströms forskning och rådgivning fokuserar på områdena företagsstrategi, multinationella företag och globalisering. Han har publicerat tre böcker och många artiklar om internationaliseringen av företagen. Till hans författade böcker hör bl.a. ”Funky Business” och ”Karaoke Capitalism”. Dessa böcker har Kjell A Nordström skrivit tillsammans med Jonas Ridderstråle. Det är ingen överdrift att påstå att de båda är rebeller med viktiga saker att föra på tal.

”Funky Business” är ett manifest om vad vår tid kräver av företag och deras ledare. Boken har varit omtalad på CNN och CNBC och skrivits om i tidningar som Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match etc. Kjell A. Nordström har i och med ”Funky Business” levererat en internationell storsäljare som hittills översatts till fler än 30 språk.

”Karaoke Capitalism” är ett nytt manifest för hur man gör det i en värld av Karaoke Kapitalism. Individer med oändliga val dominerar karaoke-ekonomin. Problemet är att denna s.k. karaokeklubb också är hem för institutionaliserad imitation – copycats i överflöd. ”Karaoke Capitalism” är ett stridsrop.

Kjell A. Nordström har tillsammans med Per Schlingmann skrivit boken Momentum (2022) där de beskriver hur krig, klimatkris och virus påverkar världen och hur du kan ta tillvara på möjligheterna och utveckla ditt ledarskap i den omställningen vi nu är mitt uppe i. Momentum är en uppföljare till bästsäljarna Urban Express (2014) och Corona Express (2021) om världen efter pandemin och vilka förändringar som blir beständiga.

Kjell A Nordström har f.ö. varit ansvarig för kurser i International Business på Handelshögskolan i Stockholm och är en av grundarna till skolans mest prestigefyllda managementprogram: ”The Advanced Management Program” eller m.a.o. ”AMP”. ”AMP” lockar eliten bland skandinaviska chefer.

Boka en inspirerande Kjell A Nordström föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Johan Hellström

Visa föreläsningar med Kjell A Nordström

  Kjell A Nordström föreläsning

  Momentum : vad krig, klimatkris och virus förändrar

  • Föreläsningen bygger på Kjell A Nordström och Per Schlingmanns bok Momentum en uppföljare till de uppmärksammade böckerna Urban Express och Corona Express.
  • Hur kommer pandemin, klimatet och kriget förändra såväl våra samhällen och företag som oss själva?
  • Vilka är de nya framgångsfaktorerna och hur kan du ta vara på möjligheterna och utveckla ditt ledarskap i omställningen vi är mitt uppe i?
  • I den här föreläsningen får du ta del av de nya framgångsfaktorerna och vad de här tre kriserna faktiskt innebär för oss som samhälle, företag och privatpersoner.
  • Den här föreläsningen är möjlig att boka enbart med Kjell som föreläsare eller med Kjell A Nordström och Per Schlingmann ihop.

  Kjell A Nordström föreläsning

  Corona Express

  • Föreläsningen som bygger på Kjell A Nordströms och Per Schlingmanns bok ”Corona Express”.
  • Hur kommer världen efter pandemin att se ut? Vilka förändringar blir beständiga?
  • Hur kommer arbetslivet, distansarbetet, ledarskapet, globaliseringen och våra städer att förändras?
  • I den här föreläsningen ger Kjell sin analys kring hur stora förändringar vi har att vänta.
  • Den här föreläsningen är möjlig att boka enbart med Kjell som föreläsare eller med Kjell A Nordström och Per Schlingmann ihop.

  Om Kjell A Nordström föreläsningar:

  Kjells föreläsningar är populära över hela världen. Hans sätt att föreläsa väcker alltid uppmärksamhet och innehåller tempo, energi och puls. De föredrag han levererar är dynamiska, interaktiva, tankeväckande och alltid i linje med tiden. Man minns en föreläsning med Kjell A Nordström!

  Ämnen som Kjell talar om är bland annat framtidens ledarskap, företagsstrategier, internationaliseringsprocessen.
  Han skräddarsyr gärna efter kunders behov och önskemål.

  Kontakta oss på Athenas redan idag för att boka eller veta mer om Kjell A Nordström.

Referenser

Kjell var mycket enkel att arbeta med både inför och under produktionen, gav en mersmak.

Mats Widelund, Head of Dealer Development

Volkswagen Finans AB

Han var en utmärkt talare och intressant att lyssna på!

Ingela Andrée, Medlemsansvarig

Svensk Privattandvård AB

Jättebra!

Anna Stråth

Ovako AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Kjell A Nordström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Kjell A Nordström