Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Att våga förnya och förändra sig om man vill bli en vinnare

Per Schlingmann föreläsning

Per Schlingmann

Konsult, strateg, och författare med föreläsningar om vår föränderliga tid och hur man undviker fallgropar.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Per Schlingmann

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Per Schlingmann är en av landets mest inflytelserika strateger inom kommunikation och har blivit utsedd till en av Sveriges superkommunikatörer. Han berättar om hur man hänger med i tiden, håller sig i ständig utveckling och använder den nya tidens kommunikation för att i slutändan bli en vinnare.

Förändring och ständig utveckling är en utmaning, men absolut nödvändigt för att lyckas i dagens samhälle. Många företag har anlitat Per Schlingmann som föreläsare, workshopledare eller för att löpande följa företaget och göra interna analyser.

Per Schlingmann har en lång erfarenhet av politik och näringsliv, och har flera chefsbefattningar och förtroendeuppdrag bakom sig. Han är idag en av landets mest inflytelserika kommunikativa och politiska strateger, och anses vara en av de mest betydelsefulla organisatörerna bakom Moderaternas omvandling till “De nya Moderaterna”.

Per är aktuell med boken Corona Express (dec 2020), tillsammans med Kjell A. Nordström som han även skrivit boken Urban Express med. Utöver detta har Per gett ut böckerna Stå aldrig still samt Så vinner du kommunikationskriget : Med berättelsen som vapen. Per Schlingmann är en erfaren talare, och berör ämnen som strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik.

Därför ska du boka Per Schlingmanns föreläsning

 • Hur kommer världen efter pandemin att se ut? Vilka förändringar blir beständiga?
 • Idag är allting i ständig rörelse, så det gäller att våga förnya och förändra sig om man vill bli en vinnare – Per Schlingsmann förklarar hur.
 • Per Schlingmann introducerar ett helt nytt sätt att tänka, där du får se kommunikation i ett nytt ljus.
 • Per Schlingmann har blivit utsedd till en av Sveriges superkommunikatörer och delger sina expertråd med er.
Visa föreläsningar med Per Schlingmann

  Per Schlingmann föreläsning

  Corona Express

  • Föreläsningen som bygger på Per Schlingmanns och Kjell A Nordströms bok Corona Express.
  • Hur kommer världen efter pandemin att se ut? Vilka förändringar blir beständiga?
  • Hur kommer arbetslivet, distansarbetet, ledarskapet, globaliseringen och våra städer att förändras?
  • I den här föreläsningen ger Per sin analys kring hur stora förändringar vi har att vänta.
  • Den här föreläsningen är möjlig att boka enbart med Per som föreläsare eller med Per Schlingmann och Kjell A Nordström ihop.

  Per Schlingmann föreläsning

  Stå aldrig still

  • Idag är allting i ständig rörelse, så det gäller att våga förnya och förändra sig om man vill bli en vinnare – men hur gör man?
  • Per Schlingmann tar exempel från Moderaternas förändringsarbete och från branscher där förändringstrycket är stort. Han ger konkreta redskap som kan användas till förändring både externt och internt i organisationen, och hur man kan undvika fallgropar under utvecklingsarbetet.
  • Föreläsningen tar utgångspunkt i Per Schlingmanns bok Stå aldrig still, och hjälper och inspirerar till utveckling och förnyelse.

  Per Schlingmann föreläsning

  Urban Express

  • Stora förändringar sker i världen med digitalisering, globalisering och urbanisering – hur ska man hänga med i svängarna?
  • Per Schlingmann berättar om hur globaliseringen, informationsflödet och det faktum att allt fler väljer att bo i städer påverkar företag, våra liv och hur världen styrs.
  • Föreläsningen tar avstamp i boken Urban Express, skriven av Per Schlingmann och Kjell A. Nordström, och vi får lära oss hur man navigerar i en allt mer oviss framtid.

  Per Schlingmann föreläsning

  Den nya tidens kommunikation

  • Det finns ett nytt medielandskap idag och kommunikationen förändras. Förr fanns ett företags kärnverksamhet, idag är allt din kärnverksamhet. Gränser suddas ut och du kommer att märka att allting kommunicerar: dina produkter, hur du beter dig mot dina anställda, dina kollegor och kunder.
  • Per Schlingmann introducerar ett helt nytt sätt att tänka, där du får se kommunikation i ett nytt ljus och lära dig hur du kan omvandla dina nya kunskaper till framgång. Locka fram kreativiteten och boka en inspirerande föreläsning med Per Schlingmann!
Skicka en icke-bindande förfrågan på Per Schlingmann

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Per Schlingmann