Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Maximera chansen att kunna tackla framtidens strategiska utmaningar

Anders Borg

Anders Borg

Anders Borg var Sveriges finansminister mellan 2006 och 2014. Efter det har han bland annat arbetat som ekonomisk rådgivare i ett flertal branscher och är en aktiv investerare i nystartade företag.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Borg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ny teknik som AI och 5G samt ett fortsatt starkt fokus på digitalisering påverkar, och kommer fortsätta påverka, hela den globala ekonomin. Den nya tekniken i kombination med senaste tidens pandemi och en generell politisk osäkerhet skapar både möjligheter och risker för företag.

Anders Borg ger sin bild av världsläget och den globala ekonomin. Hans erfarenhet som finansminister och av ledande positioner på bland annat Sehlhall Fastigheter AB och Stena International har gjort honom till en mycket efterfrågad rådgivare och expert. Nu kan ditt företag ta del av hans analys av framtidens ekonomiska utsikter.

Därför ska du boka Anders Borg

  • Privata, kommunala och regionala företag kan alla ta fördel av Anders Borgs unika perspektiv på AI, digitalisering, pandemier, Kina, USA, regelverk och mer som oundvikligen kommer att påverka samhället och ekonomin.
  • Anders Borg har direkt erfarenhet av att investera i företag och vet vad han letar efter – och framför allt vad han undviker. Få inblick i vad nystartade företag gör rätt och hur etablerade företag kan arbeta för att ligga steget före.
  • Han har länge varit efterfrågad expert och ekonomisk rådgivare för ett flertal stora organisationer, vilket vittnar om klarsynt vägledning och positiva resultat.

Som finansminister och sedermera expert och rådgivare, har Anders Borg en oöverträffad förmåga att förutse globala trender och agera utifrån dessa. Att tolka gårdagens händelser i dag för att se vad som händer i morgon är inte allt. Kunskapen gör ingen nytta utan att våga ta aktion och förändra redan i dag.

Människors beteenden och rutiner har förändrats markant av ny teknik. Senaste pandemin har samtidigt tvingat företag att satsa än mer på digitalisering. Anders Borg ger en djupgående analys av världsläget idag och vad ett företag, en sektor eller en bransch kan göra för att se och tolka framtidens utmaningar och förbereda genom att ligga steget före.

Några frågeställningar som Anders Borg kan behandla under en föreläsning är exempelvis: Vad innebär Asiens uppgång i den globala världsekonomin för Sverige, för er bransch eller för ert företag? Hur kommer ert företag att hantera nästa pandemi eller nästa oförutsedda händelse? När kommer ekonomins återhämtning från pandemin börja och vad bör man göra i dag för att förbereda?

Anders Borg är mycket efterfrågad som föreläsare och tar uppdrag i mån av tid. Vill din organisation ta del av Anders Borgs insikter rekommenderas att en förfrågan om datum och pris skickas så fort som möjligt.

Visa föreläsningar med Anders Borg
Anders Borg - föreläsningar

Anders Borg håller anpassade föreläsningar om

  • ekonomi
  • framtidsfrågor
  • samhällsutväckling
  • digitalisering

 

Skicka en oförpliktande förfrågan på Anders Borg

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anders Borg