Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-06

Om den digitala revolutionen, dess innebörd och dess konsekvenser

Andreas Ekström

Andreas Ekström

Andreas Ekström är journalist, skribent, författare och föreläsare. Han talar främst om framtid, omvärld och den digitala revolutionen.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Andreas Ekström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Andreas Ekström är en av våra skickligaste och mest efterfrågade föreläsare. Han talar om samhällsförändringar, beteendeförändringar, dilemman och situationer som kommer av digitaliseringen och bjuder åhörarna på otroligt intressanta resonemang. Hans perspektiv är samhället och människorna i vilka han angriper tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas Ekström började arbeta som journalist redan år 1991. Sedan dess har han jobbat för flera tidningar och andra uppdragsgivare och dessutom skrivit åtta olika böcker. Andreas har utbildat och föreläst sedan 2011 och är en flerfalt prisad talare bland annat utnämnd till ”Årets Genombrott” och ”Årets Talare” i Sverige.

Därför ska du boka Andreas Ekström

  • Få en inblick i vad den digitala revolutionen egentligen innebär, hur den påverkar samhället och vilka viktiga för- och nackdelar den har.
  • Upptäck på vilket sätt vi blir påverkade av den digitala revolutionen i vår vardag och hur vi själva kan påverka deras effekter på oss själva och samhället i stort.
  • Unna er en spännande, ögonöppnande och rolig föreläsning där ni får lära er nya saker om teknologin ni använder varje dag, inklusive verktyg för att använda den till er fördel.

Andreas Ekström talar inspirerande och intresseväckande om den digitala revolutionen. Han förklarar vad den egentligen innebär utöver den självklara utvecklingen, om konsekvenser av den som man inte tänker på i första taget och om framtiden – här finns stora möjligheter och potentiella hot, och bara den som klarsynt ser bådadera kan orientera sig rätt.

Tack vare sina många år i branschen kan Andreas Ekström föreläsa på ett djupgående, fängslande och underhållande sätt. Föredragen är pedagogiska och får åhörarna att tänka till och reflektera.

Andreas är ett givet val för den som vill nå bortom inspiration, och verkligen starta processer hos dem som lyssnar. Hans TED talk har nått en miljonpublik, och han har de senaste åren besökt över tjugo länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra.

Andreas Ekström anlitas idag av olika företag, institutioner, universitet och andra organisationer. Föreläsningarna kan vara både för större och mindre grupper, exempelvis ledningsgrupper.

Han kan ge en kortare introduktion till grupper med lite mindre kunskaper inom ämnet, samtidigt som han även kan erbjuda hela utbildningar. I det senare fallet kan föreläsningen pågå under en hel dag. Oavsett vilken uppdragstyp som lockar kommer Andreas att tillföra värdefulla insikter och inspirera till nya frågeställningar – allt med både stor kunskap och humor!

Vill du veta mer om Andreas Ekström? Då är du välkommen att kontakta oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Andreas Ekström
Andreas Ekström - föreläsningar

Andreas Ekström håller anpassade föreläsningar där han pratar om:

  • Digitalisering
  • Big data
  • Framtiden

Populär rubrik: Sju sätt att äga världen

Andreas Ekströms just nu kanske mest populära föreläsning, i vilken han beskriver digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden. Andreas visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

Moderator

Andreas Ekström arbetar också vid sällsynta tillfällen, då sammanhang och ämne är precis rätt, som moderator och programledare. Han har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen.

Referenser

Andreas Ekström höll en digital föreläsning av allra högsta klass, gick rakt genom rutan och fick spontant fantastisk feedback från eventets besökare. Relevant, intressant, och mycket professionellt framfört. Föreläsningen innehöll såväl skarpa insikter och humor som starka känslor. Världsklass!

Katarina Strömberg, Eventchef

IDG

Intressant och gav nya perspektiv. En av deltagarna sa att det var det roligaste möte han någonsin varit på.

Linda Sundbaum, Team Manager

SEB AB
Skicka en icke-bindande förfrågan på Andreas Ekström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Andreas Ekström