Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Om den digitala revolutionen, dess innebörd och dess konsekvenser

Andreas Ekström

Andreas Ekström

Andreas Ekström är journalist, skribent, författare och föreläsare. Han talar främst om den digitala revolutionen, dess påverkan på vår vardag samt vad vi bör se upp för.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Andreas Ekström

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

År 2016 utnämndes Andreas Ekström till Årets Genombrott på den svenska talargalan. Han fick ett pris även år 2019, och den här gången utnämndes han till ingen mindre än Årets Talare i Sverige.

Andreas Ekström började arbeta som journalist redan år 1991. Sedan dess har han jobbat för flera tidningar och andra uppdragsgivare och dessutom skrivit åtta olika böcker. Andreas har också arbetat som utbildare och föreläsare, framför allt sedan år 2011. Han har alltså många år på nacken och en hel del kunskaper och erfarenheter kring den digitala revolutionen.

Därför ska du boka Andreas Ekström

 • Få en inblick i vad den digitala revolutionen egentligen innebär, hur den påverkar samhället och vilka viktiga för- och nackdelar den har.
 • Upptäck på vilket sätt vi blir påverkade av Google och den digitala revolutionen i vår vardag och hur vi själva kan påverka deras effekter på oss själva och samhället i stort.
 • Unna er en spännande, ögonöppnande och rolig föreläsning där ni får lära er nya saker om teknologin ni använder varje dag, inklusive verktyg för att använda den till er fördel.

I första hand föreläser Andreas Ekström om Google och den digitala revolutionen. Han förklarar vad den senare egentligen innebär utöver den självklara utvecklingen av digitala kommunikationskanaler och tillgång till information. Den digitala revolutionen har nämligen även konsekvenser som man inte tänker på i första taget. Andreas Ekström talar också om hur Google fungerar, både på gott och ont, samt hur man kan påverka systemet. Tack vare sina många år i branschen kan Andreas Ekström föreläsa på ett djupgående, fängslande och underhållande sätt.

Idag är Andreas Ekström en väldigt efterfrågad talare. Han föreläser på olika företag, institutioner, universitet och andra organisationer. Föreläsningarna kan vara både för större och mindre grupper, exempelvis ledningsgrupper.

Andreas Ekström kan även bokas för olika typer av föredrag. Han kan ge en kortare introduktion till grupper med lite mindre kunskaper inom ämnet, samtidigt som han även kan erbjuda hela utbildningar. I det senare fallet kan föreläsningen pågå under en hel dag. Oavsett vilken uppdragstyp som lockar kommer Andreas att tillföra värdefulla insikter och inspirera till nya frågeställningar – allt med både stor kunskap och humor!

Vill du veta mer om Andreas Ekström? Då är du välkommen att kontakta oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Andreas Ekström
Andreas Ekström - föreläsningar

Andreas Ekström håller anpassade föreläsningar där han pratar om:

 • Digitalisering
 • Big data
 • Framtiden
  Skicka en oförpliktande förfrågan på Andreas Ekström

  Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Eller ring till oss på

  Tfn: 031 38 37 000

  Föreläsningsämnen med Andreas Ekström