Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Artificiell Intelligens

Artificiell Intelligens (AI) tar över allt fler delar av samhället och är en viktig del i många industrier. AI skapar nya affärsmöjligheter och förändrar helt vårt sätt att se på arbetsmarknadens framtid.

Av denna anledning är det av största vikt för företag att använda sig av artificiell intelligens för att förbli konkurrenskraftiga. Boka våra experter och föreläsare om artificiell intelligens till ditt nästa event för att ligga steget före dina konkurrenter!

Se nedan för vårt utbud av välkända föreläsare om artificiell intelligens för att framtidssäkra din verksamhet!

Boka en föreläsare om artificiell intelligens

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snabbt med förslag på föreläsare som passar dina önskemål och behov.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Boka en föreläsare om artificiell intelligens

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snabbt med förslag på föreläsare som passar dina önskemål och behov.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Alla föreläsare om ai - artificiell intelligens (38)

Hjälp mig att välja
no-image

Errol Koolmeister

Errol Koolmeister har över 15 års erfarenhet inom AI och data. Tidigare ansvarig för AI på H&M, nu rådgivare för några av världens största företag.

no-image

Magnus Aschan

Ögonöppnande föreläsningar om hur teknik och vetenskap gör världen bättre – och hur du och din organisation drar nytta av det. Dessutom, en av Sveriges mest teknikkunniga moderatorer och programledare.

no-image

Pernilla Sjöholm

Pernilla Sjöholm är känd som ett av brottsoffren i dokumentären "The Tinder Swindler". Hon föreläser om bedrägeri och synen på brottsoffer med sin personliga, helt unika historia som utgångspunkt.

no-image

Dennis Westerberg

Dennis Westerberg är utbildad språklärare och projektledare inom IT. Han har startat IT-utbildningar som "3D-printingspecialist" och är medgrundare till en startup i Stockholm med fokus på VR.

no-image

Peter Ottsjö

Teknikjournalisten Peter Ottsjö är långlevnadsexpert och ger en inblick i den framtid där vi kan se fram emot betydligt längre liv - och vad vi själva kan göra idag för att öka våra chanser att leva länge.

no-image

Karl Emil Nikka

Karl Emil Nikka är en kunnig och professionell föreläsare inom IT-säkerhet och informationssäkerhet med bred erfarenhet inom området. Han är känd för sina uppskattade webbutbildningar inom ämnet.

no-image

Terence Mauri

Futurist, Inc. Magazine Topp 100 framtids ledarskapsexpert som hjälper ledare att förnya, anpassa och lyckas

no-image

Linda U Johansson

Linda U Johansson har jobbat i ledande positioner inom IT och ehandel i över 25 år. I sina föreläsningar delar hon med sig om sina insikter om hur framtiden kommer att förändras med AI och Metaverse.

no-image

Pontus Wärnestål

Pontus Wärnestål föreläser om digitalisering, artificiell intelligens och samspelet mellan människa, teknik och värdeskapande.

no-image

Aurore Belfrage

Aurore Belfrage är geopolitisk rådgivare och investerare inom techbranschen. Enligt egen utsago strävar hon att bli "tech diplomat" och inriktar sig på sambandet mellan politik, hållbarhet och AI.

no-image

Gustaf Josefsson Tadaa

Gustaf Josefsson har en bakgrund i bland annat kognitionsvetenskap, kemi och företagsekonomi. Idag talar han både i Sverige och internationellt om framför allt teknologi och digitalisering.

no-image

Andreas Ekström

Andreas Ekström är journalist, skribent, författare och föreläsare. Han talar om framtiden, den digitala revolutionen & förklarar artificiell intelligens.

no-image

Diba Rezaie

Diba Rezaies arbete för att inspirera unga kvinnor inom eller till teknikbranschen gav henne en nominering till Microsofts prestigefyllda titel "Årets tech-tjej 2020".

no-image

Johan Eriksson

Johan Eriksson, Head of Specialists för Google och en av Sveriges populäraste föreläsare om digitalisering, ledarskap och innovation.

no-image

Camilla Lundin

Camilla Lundin är grundaren till Qalora Capital. Hon hjälper tech startups med kapital genom ett nätverk av investerare och jobbar mot en mer jämställd bransch.

no-image

Beata Wickbom

Civilekonomen, digital strategen och kommunikatören med över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att förstå digitaliseringens möjligheter för kunder, medarbetare och verksamhet.

no-image

Patrik Hallsjö

IT-konsult, doktorerat i astro- och partikelfysik och expert inom ämnen som AI, maskininlärning, dataanalys, kommunikation, ledarskap och mycket mer.

no-image

Magnus Penker

Innovations-och AI-expert, prisad talare, bästsäljande författare, CEO och grundare för Innovation360

no-image

Danica Kragic Jensfelt

Danica Kragic Jensfelt är civilingenjör, professor i datalogi och forskare inom artificiell intelligens, robotik och maskininlärning.

no-image

Ishtar Touailat

Entreprenör, innovationschef och prisad ledare med inspirerande föreläsningar om ledarskap, företagskultur och jämställdhet.

no-image

Simon Wijk Stranius

AI- och robotexpert med intresse för framtiden och forskning

no-image

Paulina Modlitba

Moderator, föreläsare och konsult inom digital strategi och affärsutveckling som hjälper människor och företag att förbättra sina webb-beteenden.

no-image

Jerker Lundberg

Förändringsledare, digital strateg och rådgivare med spännande och inspirerande föreläsningar om hållbar tillväxt, digitalisering, innovation, ledarskap och omvärldstrender.

no-image

Rasmus Åkerblom

Vill du göra din arbetsplats mer kreativ med hjälp av vetenskap? Veta varför du bör anamma vetenskapligt och kritiskt tänkande? Programledaren och vetenskapsjournalisten Rasmus Åkerblom förklarar!

no-image

Vahid Zohali

Spännande och motiverande föreläsningar om det moderna ledarskapet, digitaliseringen, förändring och mångfaldsarbetet.

no-image

Mouna Esmaeilzadeh

Läkare, forskare och TV-profil med inspirerande föreläsningar om teknologin och framtidens sjukvård.

no-image

Amer Mohammed

Motorn bakom rederijätten Stena Lines massiva investeringar i AI och digital omvandling av företaget. Nyligen var han Business Area Director – Chief Digital Officer – för enheten Digital på Coop Sverige.

no-image

Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm håller föreläsningar om hur samhället, företag och individer kan förändras i samma takt som omvärlden.

no-image

Judith Wolst

Trendspanare och digitaliseringsexpert med extra fokus på teknikens roll i den gröna omställningen.

no-image

Sofia Thunberg

Robotutvecklare och kognitionsvetare med föreläsningar om vad framtiden kan erbjuda i form av robotar och automation.

no-image

Joakim Jardenberg

Affärsängeln och internets pionjär föreläser om digitalisering, entreprenörskap och Internet of things (IoT).

no-image

Fredrik Löfgren

VR & AI-expert och guldmedaljör inom OS i robotik med häpnadsväckande föreläsningar om framtidens teknik, hot och möjligheter.

no-image

Ann Hellenius

Ann Hellenius är prisbelönt för sina prestationer inom digitalisering/ledarskap. Hennes föredrag lyfter ämnen som rör framtiden, ledarskap och vikten av att förbättras med hjälp av teknologins utveckling.

no-image

Stefan Fölster

Professor i nationalekonomi med föreläsningar om människans roll i framtiden och den digitala robot-revolutionen.

no-image

Göran Adlén

Möt Mr. Trendspanare och framtidsvisionären Göran Adlén.

no-image

Peter Siljerud

Peter Siljerud är omvärldsanalytiker och trendspanare som utmanar gamla värderingar och förbereder er verksamhet för framtiden.

no-image

Katarina Gospic

Katarina vill implementera kunskap om hjärnan i näringslivet och samhället i syfte att främja hälsa, välmående och prestation.

no-image

Jackie Kothbauer

Expert på metaverse, digital affärsutveckling och AI som hjälper er verksamhet att bli delaktiga i den tekniska utvecklingen

AI - Artificiell intelligens
AI - Artificiell intelligens
5 av 5 stjärnor

"Jättebra service, snabba svar på frågor och trevligt bemötande"

Region Stockholm

Artificiell intelligens: nyckeln för företag att bli konkurrenskraftiga i framtiden

Artificiell intelligens är det hetaste området inom teknologins utveckling just nu. Våra föreläsare om artificiell intelligens förklarar varför företag och organisationer som vill förbli konkurrenskraftiga in i framtiden måste ta till vara på det möjligheter som artificiell intelligens innebär. Artificiell intelligens hjälper nämligen till att skapa mer effektiva organisationer och affärer, och kan hjälpa till att förutse vad kunder vill ha. 

Så för alla företag och organisationer som vill bli mer effektiva, spara på utgifter och vara i framkant är artificiell intelligens ett måste att förstå och implementera. Våra experter och föreläsare om artificiell intelligens ger dig en djup förståelse för vad artificiell intelligens kommer innebära för företag och industrier. Dessutom kan våra föreläsare om artificiell intelligens hjälpa just ditt företag att implementera artificiell intelligens i verksamheten.

Men framtidsutsikter för artificiell intelligens är inte bara positiva. Mänskligheten står inför en mängd utmaningar som våra föreläsare om artificiell intelligens lyfter. Vart ska människorna ta vägen när maskiner tar över tusentals jobb? Vad kommer människans roll att bli i samhället? Vilka jobb står i riskzonen att försvinna och vilka kommer finnas kvar? Frågorna är många och komplicerade, men med hjälp av en föreläsare om artificiell intelligens kan ni få några av svaren. 

Potentialen och efterfrågan om artificiell intelligens inom sjukvården är enorm och kan komma att förändra sjukvården så som vi känner till den. Våra kompetenta föreläsare om artificiell intelligens kan djupdyka mer i vilka industrier som står inför enorma förändringar och vilka framtidsutsikter som väntar.

Bli delaktig i förändringen och framtidssäkra ditt företag genom att boka en av våra föreläsare om artificiell intelligens. Vi har föreläsare som talar om artificiell intelligens ur flera olika perspektiv, men gemensamt har dem att de är djupt kunniga och kan hjälpa er att förbereda er för vad som väntar i framtiden. 

Fråga om pris och datum