Laddar innehåll ...

Joakim Jardenberg

Joakim Jardenberg

Internets Pionjär i Sverige

Joakim Jardenberg är är affärsängel, investerar, rådgivare och internetevangelist. Han reser jorden runt för att predika om den digitala kraften som är vår framtid.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Joakim Jardenberg aka social medie-terapeut och VD-viskar.

Joakim är rådgivare i allt som berör media och internet, gammalt som nytt. Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag. Joakim är en affärsängel och investerar i 11 unga start-up bolag.

Han är internetveteranen som såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han valdes till Internet-chef i Helsingborg stad som senare, tack vare internetpionjär Jardenberg blev årets IT-kommun 2015.

Stora utmärkelser har gått till Joakim Jardenberg så som Stora sociala-medier priset av Sparbanksstiftelsen, Guldlänken och tidningen Internetworld pekade ut Joakim till ”En av tio digitala profiler som stadsministern borde lyssna till”.

Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Boka en av Sverige mest influerande talare inom allt som berör internetfrågor på Athenas idag!

 

  Joakim Jardenberg erbjuder

  • Skräddarsydda föreläsningar för ditt företag eller organisation
  • Digitalisering
  • Enreprenörsskap
  • Affärsutveckling
  • Allt som berör ordet internet

   

Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden