Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-06
Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning - Internetpionjär och IT-expert

Anne-Marie Eklund Löwinder

Pionjär inom internet och säkerhetsexpert med föreläsningar om internet och att skapa säkerhetskulturer

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anne-Marie Eklund Löwinder

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Anne-Marie Eklund Löwinder är rankad som en av Sveriges främsta IT-säkerhetsexperter. Hon har sysslat outtröttligt med säkerhetsfrågor på internet sedan 1999. Anne-Marie Eklund Löwinder är i grunden utbildad i Systemvetenskap vid Stockholms Universitet. Hon arbetar sedan 2001 för Internetstiftelsen som säkerhetschef. Boka en Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning här hos oss på Athenas!

Som första svensk valdes hon in till Internet Hall of Fame 2013. Idag har hon lärorika och spännande föreläsningar om säkerheten på internet, informationssäkerhet och nyttan med kryptering och hantering av lösenord. Med den fullskaliga digitaliseringen runt hörnet så är en Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning en stor nytta för att främja den fortsatta säkerheten – och för att hänga med i svängarna!

Därför ska du boka en Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning:

 • Hon är en av Sveriges främsta experter inom internet- och säkerhetsfrågor
 • I den digitalisering vi står inför så kan alla verksamheter och företag dra nytta av hennes tekniska kunskaper
 • Hennes föreläsning gör komplexa ämnen till något greppbart och ni kommer lämna föreläsningen med ovärderlig kunskap!

2018 mottog Anne-Marie Svenskt Näringslivs Säkerhetsstipendium samt Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademiens guldmedalj som tilldelas personer för unika och betydelsefulla insatser inom något av akademins områden. Hon blev Årets säkerhetsprofil 2012 med motiveringen att hon är den kompletta säkerhetspersonen med bred och djup kunskap kring IT-säkerhetsfrågorna. Anne-Marie är en av de få personer i världen som har valts till Trusted Community Representative och i rollen som Crypto Officer deltar i nyckelgenereringen för DNSSEC i rotzonen för internet, därtill utsedd av den internationella organisationen ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Anne-Marie Eklund Löwinders kunskaper har gjort henne till en ofta anlitad och tillfrågad talare inom media i frågor som rör internet och säkerhet.

Boka en inspirerande och lärorik Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning idag hos oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Anne-Marie Eklund Löwinder

  Anne-Marie Eklund Löwinder föreläsning

  Ämnen som Anne-Marie kan ta upp:

  • Informationssäkerhet på internet
  • Hur man skapar säkerhetskulturer
  • Införande av ledningssystem för informationssäkerhet
  • Nyttan med kryptering och hantering av lösenord

Referenser

Jag har många gånger genom mina år i IT branschen sett Anne Marie föreläsa och även axla rollen som moderator. Anne-Marie var mitt självklara val av talare för vårt event Crypto Club som vi arrangerar för våra kunder inom bank och finans sektorn. Hon är trygg på scenen och en fantastisk talare med ett stort engagemang och närvaro. Med värme och glimten i ögat lyckas hon förmedla sitt budskap och beröra sina åhörare. Att Anne-Marie är en av vårt lands främsta It-säkerhetsexperter genomsyras tydligt i hennes framföranden. Hon bemöter alla typer av frågeställningar på ett mycket kompetent och proffsigt sätt. I vår utvärdering av våra kunder fick Anne-Marie genomgående höga betyg för sitt framförande. Det är imponerande och visar på vilket proffs Anne-Marie är.

Anna Wickström

Sales Nordic Region

En mycket givande och fängslande föreläsning av en karismatisk person med viktiga budskap. Fantastiskt kunnig, lätt att lyssna på och generös med konkreta exempel som bidrar till att både hon som person och innehållet i föreläsningen stannar kvar i minnet länge.

Pirjo Nordqvist

Länsstyrelsen i Uppsala län

Det var mycket energi i föreläsningen så man höll sig vaken under hela föreläsningen. Fick många hands on tips och trix. Sidor att besöka för att se om min kommun har säkra DNS. Lösenord ska vara minst femton tecken. En sida där jag kan gå in och kolla om min mejladress är utsatt. E t c. Det tog aldrig slut. Hade en hel sida med anteckningar. :-)

Cecilia Pettersson

GISS-föreningen
Skicka en oförpliktande förfrågan på Anne-Marie Eklund Löwinder

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Anne-Marie Eklund Löwinder