Laddar innehåll ...

Tobias Ahlin föreläsning - Designar digitala produkter

Tobias Ahlin

Designar digitala produkter

Spotify, Minecraft, GitHub… Tobias Ahlin når ut med sin design till miljontals människor varje dag. Han har varit med och byggt upp snygga, funktionella lösningar för multinationella företag och delar nu med sig av konkreta tips och råd i sina föreläsningar. Under en Tobias Ahlin föreläsning får vi höra mer om trender, innovation och digital produktutveckling i praktiken. Boka en inspirerande och aktuell föreläsning här hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tobias Ahlin är en internationell digital designer och föreläsare som reser världen runt och delar med sig av sina perspektiv på design och framgång. Med hjälp av inspirerande föreläsningar, interaktiva workshoppar och träffsäkra exempel får han oss att inse vad riktigt bra design kan åstadkomma.

Hemsidor, appar, reklam, presentationer och intern kommunikation – allt står och faller med design. Hur hittar man balansen mellan att fånga intresse utan att det blir skrikigt? Stilrent, men inte för avskalat? Anpassat för lagom bred målgrupp? Allt detta och mycket mer får du höra om i en Tobias Ahlin föreläsning.

Tobias Ahlin är Lead experience designer för Minecraft på Mojang, Industry leader och undervisare på Hyper Island och tidigare produktdesigner på GitHub i San Francisco. Han var en av Spotifys första designers och delar med sig av konkreta verktyg och unika erfarenheter från kreativa internationella framgångshistorier.

Nå ut till din målgrupp, se till att din produkt tjänar sitt syfte och att folk förstår vad du vill ha sagt – boka en inspirerande Tobias Ahlin föreläsning!

  Tobias Ahlin föreläsning

  Inspirationsföreläsningar om…

  • Digitala produkter
  • Användarvänlig design
  • Trender
  • Innovation
  • Entreprenörskap
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden