Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-05
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mike Florette

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mike Florette ger inspirerande föreläsningar om hur kreativitet, glädje och bemötande är avgörande i framtidens företag. Nya idéer, inspiration och motiverad personal krävs för att företag ska överleva och bli lönsamma. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas för att lyfta ditt företag till en helt ny nivå! 

Med en fot i retorik, gruppsykologi, ledarskap och coachning och en fot i ståuppkomiken levererar Mike Florette stadiga föreläsningar om arbetslivsforskning och arbetslivet i allmänhet. Hans föreläsningar är alltid laddade med fakta och rön från arbetslivsforskningen. Föreläsningarna ger dig och dina medarbetare kunskap och verktyg för att skapa förändring, förbättra motivationen och att utveckla kommunikationen på er gemensamma arbetsplats.

Eftersom Mike Florette tar till knep från ståuppkomiken blir hans föredrag underhållande. Du kommer säkert känna igen dig i hans mer eller mindre dråpliga exempel på hur det kan gå till i arbetslivet. Mike Florette tar dig med på en spännande resa in i din egen hjärna och föreläser om memes, spegelneuroner samt empati och kopplar det till modernt arbetsliv. Han vill ge kraft till förändring och utveckling av tankar, känslor och beteenden.

Mike Florette föresätter sig att sätta fingret på vad du och dina medarbetare behöver göra och hur ni ska göra för att skapa samarbete, få goda relationer, känna tillit och generera tillväxt genom mänskliga resurser där individen har ett stort eget ansvar. Allt det här lägger grunden till arbetsglädje – det kanske viktigaste för Mike Florette som tar glädje på allvar (!). Du kan boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas.

Visa föreläsningar med Mike Florette

  Mike Florette föreläsning

  Hjärnan och digitaliseringen

  • Häng med i en spännande Mike Florette föreläsning om den moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår hjärna faktiskt fungerar.
  • Genom att förstå hjärnan kan vi dra nytta av alla fördelar som digitaliseringen medför.
  • Det är inte hela hjärnan det gäller. Delarna som hör till den så kallade ”reptilhjärnan” är inte lika anpassningsbara eftersom de är kopplade till våra instinkter som överlevnad, stressreaktioner och rädslor.
  • När vi förstår att vissa av våra delar av hjärnan är ”kvar på stenåldern” kan vi också inse vad vi inte kan åstadkomma med digitalisering.
  • På det här seminariet får du konkreta exempel och verktyg för att hantera utmaningarna och maximera de positiva effekterna av digitalisering.

  Mike Florette föreläsning

  24 timmar med hjärnan

  • En fascinerande föreläsning om hjärnan, sömn, återhämtning och din inre klocka
  • Mike Florette fortsätter att föreläsa om hur kunskap om hjärnan kan förbättra både arbetsliv och privatliv. Visste du att du har en inre klocka som bestämmer mycket av hur du spenderar din dag? Visste du att bra sömn är absolut nödvändigt för en lång rad psykiska och fysiska funktioner. Med kunskap om hur hjärnan fungerar över ett dygn kan du förstå när det är som bäst för dig att arbeta intensivt och när du behöver vila och stänga av. Är du en morgonlärka eller en nattuggla? Det bestämmer din inre klocka och ju mer du kan vara i balans med den desto bättre kommer du både må och prestera. En rolig och spännande föreläsning som engagerar publiken med interaktiva inslag.

Referenser

Har återigen fått tillfälle att lyssna på Mike Florette's engagerande och roliga föreläsning om digitalisering i relation till hur vår hjärna fungerar. Rekommenderas verkligen. Stort tack Mike! Det var en perfekt avrundning på vår dag full av intressanta diskussioner, mycket information och spännande glimtar om framtiden på Sales Online H&M IT. Så bra jobbat

Louise Jidell

H&M
Skicka en oförpliktande förfrågan på Mike Florette

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Mike Florette