Laddar innehåll ...

Mike Florette - Föreläsningar om retorik och gruppsykologi

Mike Florette

Tar glädje på allvar!

Mike Florette ger inspirerande föreläsningar om hur kreativitet, glädje och bemötande är avgörande i framtidens företag. Nya idéer, inspiration och motiverad personal krävs för att företag ska överleva och bli lönsamma. Boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas för att lyfta ditt företag till en helt ny nivå!

 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med en fot i retorik, gruppsykologi, ledarskap och coachning och en fot i ståuppkomiken levererar Mike Florette stadiga föreläsningar om arbetslivsforskning och arbetslivet i allmänhet. Hans föreläsningar är alltid laddade med fakta och rön från arbetslivsforskningen. Föreläsningarna ger dig och dina medarbetare kunskap och verktyg för att skapa förändring, förbättra motivationen och att utveckla kommunikationen på er gemensamma arbetsplats.

Eftersom Mike Florette tar till knep från ståuppkomiken blir hans föredrag underhållande. Du kommer säkert känna igen dig i hans mer eller mindre dråpliga exempel på hur det kan gå till i arbetslivet. Mike Florette tar dig med på en spännande resa in i din egen hjärna och föreläser om memes, spegelneuroner samt empati och kopplar det till modernt arbetsliv. Han vill ge kraft till förändring och utveckling av tankar, känslor och beteenden.

Mike Florette föresätter sig att sätta fingret på vad du och dina medarbetare behöver göra och hur ni ska göra för att skapa samarbete, få goda relationer, känna tillit och generera tillväxt genom mänskliga resurser där individen har ett stort eget ansvar. Allt det här lägger grunden till arbetsglädje – det kanske viktigaste för Mike Florette som tar glädje på allvar (!). Du kan boka en föreläsning med honom hos oss på Athenas.

  Mike Florette föreläsning

  Hjärnan och digitaliseringen

  • Häng med i en spännande Mike Florette föreläsning om den moderna teknikens svindlande möjligheter och utmaningar i förhållande till hur vår hjärna faktiskt fungerar.
  • Genom att förstå hjärnan kan vi dra nytta av alla fördelar som digitaliseringen medför.
  • Det är inte hela hjärnan det gäller. Delarna som hör till den så kallade ”reptilhjärnan” är inte lika anpassningsbara eftersom de är kopplade till våra instinkter som överlevnad, stressreaktioner och rädslor.
  • När vi förstår att vissa av våra delar av hjärnan är ”kvar på stenåldern” kan vi också inse vad vi inte kan åstadkomma med digitalisering.
  • På det här seminariet får du konkreta exempel och verktyg för att hantera utmaningarna och maximera de positiva effekterna av digitalisering.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden