Laddar innehåll ...

Frida Monsén föreläsning - skolan och digitalisering

Frida Monsén

Frida Monsén är lärare, författare och en inspirerande föreläsare som förklarar varför digitaliseringen är framtiden för skolan

Att vandra in i ett klassrum och se barn som tittar ned i datorer, surfplattor och mobiltelefoner är ingen ovanlig syn. Men det kan tyckas skrämmande och ovant, eftersom att barnen inte lär sig enligt de traditionella metoderna. Frida Monsén är lärare och föreläsare med digitaliseringen som sin spetskompetens. En Frida Monsén föreläsning förklarar hur skolan måste utvecklas i takt med digitaliseringen och på så sätt hitta nya kreativa vägar för inlärning och kreativitet i förskolan och skolan.

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frida Monsén är i grunden lärare och har jobbat i flertal år på såväl kommunala som privata skolor. Hon har skrivit boken Digital kompetens i skolan och i klassrummet där hon bland annat förklarar vikten av att utveckla skolan i takt med digitaliseringen. En Frida Monsén föreläsning förklarar hur skolan kan och bör använda sig av moderna metoder såsom gamification för att förbättra motivationen bland barnen. I dag ligger Frida Monsén bakom GamifyUs, nordens största konferens om gamification i arbetslivet och i skolan.

Efter det att Frida Monsén själv fascinerats och intresserat sig för onlinespel, eller gaming, så funderade hon över hur det skulle vara att implementera de psykologiska och mänskliga drivkrafterna som återfinns i spelen i skolan också. Hon har därefter experimenterat med Gamification som verktyg i skolan för lärande och utveckling, något som har gett positiva resultat för barnens motivation och lärande.

I en Frida Monsén föreläsning får du

 • Lära dig om hur digitaliseringen och skolan kan utvecklas ihop
 • Kunskap, tips och råd om hur framtidens skola behöver utvecklas
 • Lära dig om Gamification – hur vi kan ta inspiration av spel-tänk in till skolväsendet, hur skulle det se ut om vi applicerade samma tänk och psykologiska mekanismer för barnen i skolan?

Digitaliseringen är här för att stanna. I en Frida Monsén föreläsning får du lära dig hur skolan på bästa sätt kan hänga med i utvecklingen för att höja barnens kreativitet och motivation.

Boka en spännande Frida Monsén föreläsning hos oss på Athenas i dag!

  Boka en Frida Monsén föreläsning i dag!

  • Få reda på hur digitaliseringen och gamification kan användas i skolan för att förbättra motivationen och inlärningen bland barn.
  • Frida Monsén utforskar hur spelvärlden och dess psykologiska mekanismer kan komma till användning i skolan.
  • En Frida Monsén föreläsning förklarar hur framtidens pedagogik och lärande kan se ut.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden