Laddar innehåll ...

Dennis Westerberg - Föreläsare, coach, författare och artist

Dennis Westerberg

Föreläsare, författare och utbildare

Dennis Westerberg slog igenom 2013 och är nu en av landets mest populära föreläsare. Det blir snabbt tydligt vad som gör honom så omtyckt. Fullkomligt opretentiöst talar han med publiken som om det vore hans bästa polare – rått, ärligt och med massor av humor. Han brinner för att skapa arbetsglädje och stoppa stressande, snurrande tankar om framtiden, det förflutna och jobbiga situationer. Allt vi har är nu, och nu är det hög tid att boka en föreläsning med Dennis Westerberg!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

För några år sedan var det inte många som kände till föreläsaren, författaren, coachen och framgångssagan Dennis Westerberg. Då var han mer känd som artisten, musikern och eventplaneraren Dennis Westerberg. I dag bryr han sig inte så mycket om vad han är känd för, bara han får oss att må lite bättre.

Dennis Westerberg lyfter varken sig själv eller publiken upp på en piedestal. I stället talar han med oss rakt och ärligt, och tittar på det som förenar oss alla som människor: nämligen det att vi tänker.

Och nog tänker vi alltid. Allt för mycket.

Dennis Westerberg bromsar effektivt de tankar som tenderar att ta över, nämligen oro och stress inför framtiden och för sådant som har hänt i det förflutna. För vet du vad? Vi har bara nuet. Du har hört det förut, carpe diem och allt det där, men Dennis Westerberg har en alldeles unik förmåga att få oss att verkligen inse det, känna det, och få något konkret ut av det. Med några enkla, välvalda ord får han de där tankarna att stanna, på riktigt.

Vad ska vi då fylla huvudet med när alla de där snurrande tankarna försvinner? Där Dennis Westerberg bromsar negativa tankar sätter han fart på positiva tankar. För visst är det så, att man kan må dåligt trots att man har det “bra” runt omkring sig, och må bra trots att man har det “dåligt” omkring sig? Vet du var upplevelsen om att någonting är “bra” eller “dåligt” skapas? Ett tips: det är INTE utanför ditt eget huvud.

Dennis Westerberg är väldigt intresserad av hur vi människor fungerar på insidan av huvudet, men också vad yttre faktorer såsom teknikutvecklingen gör med oss. Han brinner för att du ska hitta glädjen i ditt arbete, prestera när det gäller och fatta kloka beslut som chef.

Boka uppfriskande hjärngympa i form av en föreläsning med med Dennis Westerberg!

 

Foto: Sebastian Swärd

  Arbetsglädje – gör det du älskar och älska det du gör

  • Det ses inte längre som en lyx att känna glädje på jobbet, det är snarare en förutsättning för att vi ska kunna klara av samhällets snabba förändringar. Dessutom minskar konflikter och frånvaro på en arbetsplats där de anställda är glada. Men hur ska vi hinna känna glädje när teknikutvecklingen har gjort att allt, precis allt, måste göras precis just NU?
  • Dennis Westerberg flyttar i den här föreläsningen fokus från den yttre stressen och vänder i stället blicken mot de inre processerna. Det är trots allt där stressupplevelsen uppstår. Med intressanta perspektiv och kloka tips ger han dig möjligheten att släppa stressen och hitta tillbaka glädjen igen.

  Tvärtom-ledarskap: konsten att leda i nuet

  • I takt med att du tar på dig mer ansvar ökar också risken för stress, utmattning och vilsenhet. Hur kan du bibehålla din passion för jobbet även under svåra stunder? Hur kan du fatta rätt beslut under press?
  • En avgörande faktor för att bli en skicklig ledare handlar om en genuin förståelse för hur vi människor fungerar mentalt. När man väl har skaffat sig den kompetensen kommer alla andra ledarskapsförmågor att höjas av sig själva. I denna föreläsning ger Dennis Westerberg dig verktygen som gör att du utvecklas som ledare – utan att tappa bort dig själv och ditt välmående på vägen!

  En gyllene stund i zonen

  • Hur kan du prestera som bäst när det verkligen gäller? Stress tenderar att ha en negativ påverkan på både välmående och resultat. Även den mest kompetenta personen kan bli stressad och prestera uselt när kraven blir för höga.
  • I den här föreläsningen hjälper Dennis Westerberg oss att hitta tillbaka till oss själva och till lugnet, “zonen”, “flowet”, där omvärlden känns distanserad och där vi presterar som bäst – oavsett yttre press. Han förklarar vad det här tillståndet egentligen är, och hur man lättast tar sig dit.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden