Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

Om digitala trender, e-handel och hur världen förändras med AI och Metaverse

Linda U Johansson

Linda U Johansson

Linda U Johansson har jobbat i ledande positioner inom IT och ehandel i över 25 år. I sina föreläsningar delar hon med sig om sina insikter om hur framtiden kommer att förändras med AI och Metaverse.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Linda U Johansson

 • Med sitt stora engagemang och sin mångåriga erfarenhet inom IT bjuder Linda en spännande föreläsning om digitala trender och hur Metaverse kan forma framtiden.
 • Hon är mycket uppskattad för sin humor och varma publiknärvaro. Linda har bakgrund inom standup och är expert på att presentera fakta på ett underhållande sätt med hjälp av humor.
 • Linda är en erfaren föreläsare. Hon specialskriver föreläsningar för varje unik publik och kan anpassa innehållet efter kundens önskemål.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda U Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Linda U Johansson är en erfaren och tankeväckande föreläsare inom digitala trender, e-handel, Metaverse och framtidsspaning. Hon har en mångårig bakgrund inom IT där hon bland annat har grundat e-handeln till Volvo Cars och Lynk & Co. Hon har även arbetat i olika ledande befattningar, exempelvis som VD på IT-konsultbolaget Knowit System Development. Tack vare hennes långa branscherfarenheten kan Linda ge insikter, perspektiv och infallsvinklar om framtiden på ett sätt som många inte kan. Under föreläsningen delar hon med sig av framtidsvisioner. Linda är dessutom utbildad i standup och gillar att överraska publiken genom att kombinera humor med fakta.

Därför ska du boka Linda U Johansson

 • Med sitt stora engagemang och sin mångåriga erfarenhet inom IT bjuder Linda en spännande föreläsning om digitala trender och hur Metaverse kan forma framtiden.
 • Hon är mycket uppskattad för sin humor och varma publiknärvaro. Linda har bakgrund inom standup och är expert på att presentera fakta på ett underhållande sätt med hjälp av humor.
 • Linda är en erfaren föreläsare. Hon specialskriver föreläsningar för varje unik publik och kan anpassa innehållet efter kundens önskemål.

Linda U Johansson är föreläsare, coach, futurist och expert på Metaverse och e-handel. Hon är en flitigt anlitad föreläsare inom ämnen som rör digitala trender, AI (artificiell intelligens), Metaverse, digital försäljning, tech och entreprenörskap.

Linda har arbetat i över 25 år i ledande positioner inom IT och automotive. Hon har exempelvis arbetat med företag som Volvo Cars, Lynk & Co, Sigma och KnowIT System Development. Linda var bland annat ansvarig för Volvo Cars e-handel och har byggt upp alla digitala kanaler för bilmärket Lynk & Co. Hon var VD på KnowIT System Development som är ett IT-konsultbolag som hjälper företag och organisationer i den digitala transformationen.

Linda har tidigare drivit 4good Business Network i Göteborg som är Sveriges största kvinnliga nätverk. Hon är dessutom utbildad i standup, vilket gör att hon på ett naturligt sätt kan överraska publiken genom att varva humor med fakta.

Linda är en mycket uppskattad föreläsare som håller föreläsningar på svenska och engelska. Bland tidigare uppdragsgivare hittas bland annat Nordic eCommerce Summit, Postkodlotteriet, Norrköping Science Park, eTail Nordic, Volvo Cars, Världens farligaste möte(Liseberg), Uppsala köpcenter, Visolit och Geely.

Populära föredrag med Linda inkluderar bland annat hur världen förändras med AI och Metaverse, hur mänskliga förhållanden förändras i en digital värld, hur den digitala utvecklingen i Kina ser ut idag och hur framtidens e-handel kan komma att se ut. En föreläsning med Linda är alltid spännande och tankeväckande!

Visa föreläsningar med Linda U Johansson
Linda U Johansson föreläsning

Metaverse explained – 3 första steg som alla företag kan ta idag!

Metaverse är här! Framtidens virtuella värld som på allvar kommer förändra hur vi lever, socialiserar och arbetar!

Du har hört talas om det men du tycker att diskussionerna är för otydliga och saknar kommersiellt värde – här är en föreläsning som hjälper dig att förstå syftet och möjligheterna för just er organisation.

Medan de största företagen i världen spenderar miljarder på att bygga innehåll för Metaverse, kan vilket varumärke som helst börja tänka på sin roll i det – och det kan de börja göra på ett väldigt praktiskt sätt redan idag.

Det här är en introduktion där Linda inspirerar om framtidens handel och arbete samt visar en mängd exempel på hur företag använder Metaverse idag OCH imorgon.

Linda ger dig på en timme alla svar:

 • Vad är egentligen Metaverse och Virtual Commerce?
 • Hur kan er organisation förbereda er inför detta?
 • Vilka tre grundläggande steg kan du som ledare initiera redan idag när det gäller det digitala skiftet?

Efter denna introduktionsföreläsning kommer du ha en insikt i hur du kan börja planera för ett nytt förhållningssätt till virtuella kundupplevelser, så att ditt varumärke är redo och säkrat för framtiden när ni väljer att gå in i Metaverse.

Metaverse är här – Om du inte redan tycker det är spännande tror Linda att hon kan få dig att ändra åsikt!

Föreläsningen passar för företag och organisationer som vill förbereda sig inför den digitala utvecklingen av Metaverse. Föreläsningen passar som en inspirationsinjektion på en konferens eller ett seminarium.

Speciellt bra passar föreläsningen för ledare som vill:

 • Få en snabb inblick i vilka möjigheter som Metaverse kan ge er organisation
 • Få praktiska exempel på vad andra organisationer skapar för Metaverse idag
 • Få en rolig, inspirerande föreläsning som väcker tankar om en spännande framtid
Linda U Johansson Föreläsning

Populära rubriker:

 • Hur världen kommer se ut med AI och robotisering
 • Hur kommer kärleken och det mänskliga förändras i vår digitala framtid
 • Vad händer i Kina idag när det gäller digitala trender

Linda Johansson specialskriver föreläsningar för varje unik publik och kan utföra uppdrag både på svenska och engelska.

Hör av dig till oss på Athenas för att veta mer eller boka en fantastisk föreläsning med Linda Johansson!

Referenser

Wow, Linda fick verkligen publiken att skratta och de fick något att tänka på! Jag kan verkligen rekommendera Linda som en inspirerande, rolig föreläsare!

Kevin Holmes

ETAIL NORDIC

Det märks att Linda vet vad hon talar om när hon föreläser om digitala trender och ecommerce. Det var särskilt intressant att höra om vad som händer i Kina och hur den utvecklingen kommer påverka oss. Kul föreläsning, kan verkligen rekommendera Linda som föreläsare!

Christopher Månsson

NORDIC ECOMMERCE SUMMIT

Linda inspirerar med humor och knivskarp intelligens! Det var spännande att få se de exempel på AI-projekt som redan idag existerar – lite skrämmande men ändå hoppfullt!”

Lotta Arvidsson

Inspirerande och bra.

Erik Brandt, VD

Bröderna Brandt Lastvagnar AB

Superintressant, Linda var jätte engagerad, energisk och intressant!

Partner Manager

Svea Bank

Allt med Linda blev jättebra, vi är väldigt nöjda med hela kvällen och eventet!

Lovisa Röjd, Verksamhetsutvecklare

Ichtech
Skicka en icke-bindande förfrågan på Linda U Johansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Linda U Johansson