Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-01-blue

AI kommer påverka din bransch - få strategierna att tackla det redan idag.

Aurore Belfrage

Aurore Belfrage

Aurore Belfrage är geopolitisk rådgivare och investerare inom techbranschen. Enligt egen utsago strävar hon att bli "tech diplomat" och inriktar sig på sambandet mellan politik, hållbarhet och AI.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Aurore Belfrage

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sambandet mellan AI, politik och hållbarhet är kanske vid första anblick inte helt glasklart – för att uttrycka det milt. Aurore Belfrages föreläsningar lyckas dock fånga de grundläggande resonemang som krävs för att snabbt förstå, hålla sig uppdaterad och anpassa strategier utifrån hållbarhetstänk och insikt om AI:s potential.

Hon pratar också om vikten av samarbete mellan techbolag och regeringar för att möta geopolitiska utmaningar. Det finns en anledning till att både företag och länder lägger ned så mycket resurser på AI-utveckling, och det kommer på ett eller annat sätt påverka Sverige, ditt företag och dig.

Därför ska du boka Aurore Belfrage

  • Få en större förståelse för AI och hur det kommer att påverka din bransch. Säkerställ att ditt företag har förutsättningarna att ta vara på framtidens möjligheter och tackla utmaningarna.
  • Få svar på frågan varför de största techbolagen och länder är så måna om att ligga steget före i AI-kapprustningen. Hur kommer det att påverka det geopolitiska läget? Hur kommer det att påverka ditt företag?
  • Aurore Belfrage är en underhållande, pedagogisk och flexibel föreläsare som kan anpassa innehåll utifrån önskemål. Både totala nybörjare och erfarna inom AI kommer få aha-upplevelser som gynnar företaget eller organisationen.

AI har kommit så pass långt de senaste åren att det i princip har varit omöjligt att hålla sig uppdaterad om det allra senaste utan att spendera all sin tid. Och nu kommer utvecklingen snabba på ytterligare. Är man inte AI-utvecklare eller techJunkie har man antagligen fastnat någonstans mellan apokalyptiska föreställningar om robotkrig och datorer som kan upptäcka och bota sjukdomar innan några symtom uppstår.

Men vad innebär AI rent konkret för samhället, ditt företag och din bransch? För det är inte bara techbolagen som kommer att påverkas av AI. Din bransch och ditt företag kommer behöva strategier för att tackla framtidens utmaningar – och ta vara på dess möjligheter.

Aurore Belfrage beskriver hur ledarskap, hållbarhet och samarbeten mellan näringsliv och offentlig verksamhet behöver förstärkas, utan varken domedagsprofetior eller prognoser om guld och gröna skogar. Även om AI direkt inte påverkar din bransch så kommer det indirekt att påverka ditt företag när samhället och geopolitiken förändras.

Som föreläsare har Aurore Belfrage beskrivits som proffsig, kunnig, rolig och entusiastisk. AI, geopolitik och hållbarhet är ämnen som är komplexa i sig själva. Att sedan koppla ihop dessa ämnen och göra det relevant är ingen enkel sak. Men hennes passion överförs till åhörarna; hennes kunskap gör dem trygga. Chansen för aha-upplevelser och skratt är hög, men framför allt får du komplexa resonemang förklarade på ett begripligt och värdefullt sätt.

Visa föreläsningar med Aurore Belfrage
Aurora Belfrage - föreläsningar

Aurora Belfrage håller anpassade föreläsningar om

  • AI och hur utvecklingen påverkar samhället
  • Geopolitik
  • Hållbarhet
Skicka en icke-bindande förfrågan på Aurore Belfrage

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Aurore Belfrage