Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-01-blue
Gustav Stenbeck föreläsning - Affärsängeln med hållbarhetstwist

Gustav Stenbeck

Affärsängeln med hållbarhetstwist

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Gustav Stenbeck

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Gustav Stenbeck kastar nytt ljus över framtidens företagskombination, business och hållbarhet, och gör så med stort engagemang och professionalism. Han reder ut och förenklar knepiga frågor och får koncept som affärsstrategier och utvecklingspotential till att verka lätta och konkreta. Du kan lita på att Gustav Stenbeck kommer att få dig känna både engagemang och förtröstan inför er egen företagsutveckling. Ta chansen nu och boka en spännande Gustav Stenbeck föreläsning hos Athenas!

Vad krävs egentligen för att ens bolag ska kunna hänga med i svängarna? Ingen vill ju “göra en Nokia”; det ökända exemplet på hur en drivande förlöpare i teknikbranschen plötsligt blir irrelevanta och dör ut. Gustav Stenbecks svar på den svåra frågan är att basera företagsstrategin på kombinationen hållbarhet och business – det är nyckeln till framtidens företag!

Entreprenör, teknikoptimist, engagerad ekolog och nyfiken kapitalist – hur hänger de olika rollerna ihop? Gustav Stenbecks passioner låter rätt motsägande vid första anblick, men efter en Gustav Stenbeck föreläsning står det klart att hans business- och- hållbarhetsstrategi har stor relevans i företagsvärlden. Efter 15 års arbete inom området kan han konstatera att business och hållbarhet är beroende av varandra och att den ena inte kan existera utan den andra.

Som missionär inom och förtalare för kombinationen business-hållbarhet går Gustav Stenbeck först i framtidens företagsutveckling. Många stora företag har svårt att följa med i alla förändringar och förstår inte alltid att det som en gång har funkat kanske inte längre gör det. “Etablerade bolag är ofta fast i den affärsmodellen som de alltid har haft”, konstaterar Gustav Stenbeck. Men förtvivla ej! Även de stora, etablerade företagen kan hålla sig relevanta, och Gustav Stenbeck sitter på svaren. Boka hans innovativa föreläsning i dag och få tips och trix till hur just ditt företag ska utveckla sig för att nå högre höjder!

Visa föreläsningar med Gustav Stenbeck

  Gustav Stenbeck föreläsning

  Boka en föreläsning

  • Det är nu eller aldrig! Gustav Stenbeck menar att vi måste höra den oumbärliga företagsläxan NU – den är avgörande för företagens succé i framtiden.
  • Gustav Stenbeck visar på varför företagen med hållbarhetstänk kommer att klara sig bäst i framtidens konkurrensmarknad.
  • Han föreläser utan nonsens och gissningar. Istället är det full fart mot framtiden, där ditt företag får ta del av konkreta verktyg, spännande vinklar och ovärderlig kunskap.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Gustav Stenbeck

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Gustav Stenbeck