Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-01-blue

Rådgivning med inriktning mot hållbarhet och hur teknik leder oss framåt

Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson har varit med och grundat flera hållbarhetsföretag i start up-fasen och har även arbetat för vice statsministern och miljöministern. Hon ger dig ordentlig inblick i framtidens teknik.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Rebecka Carlsson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Med en bakgrund i hållbarhetsfrågor, politisk sakkunnighet och ett brinnande intresse för hur framtiden kommer ta del av högteknologin, guidar Rebecka Carlsson dig i hur just din affärsidé kan bli hållbar, vinstgivande och miljösmart. Sina insikter om exponentiell tech fick hon främst från sina år på Singularity University, NASA. Med ytterligare erfarenhet har hon blivit en efterfrågad konsult och rådgivare för viktiga organ och politiker för att leda samhället framåt i en hållbar utvecklingstrend. Med Rebecka Carlsson får du inspiration till kreativa och hållbara affärsprojekt som ger en perfekt balans mellan ny teknik och klimatomställning.

Därför ska du boka en föreläsning med Rebecka Carlsson

 • Hur ska målet med klimatutsläppen år 2050 bli lika med 0? Detta och mycket mer kommer Rebecka Carlsson att berätta om, vilket kommer ge dig både tips och kreativa idéer.
 • Berika dig med tech-insikter för att utveckla moderna och hållbara affärsprojekt och idéer som bidrar till både minskade klimatutsläpp och vinst för din verksamhet.
 • Vilka nya affärsmöjligheter finns det att ta del av? Inom vilket område kan du göra succé och vilka är framtidens tekniker som även gynnar miljön? Rebecka Carlsson ger dig värdefulla verktyg

Hållbarhetsutvecklingen är bara i sin begynnelse, enligt Rebecka Carlsson. Här finns massor av idéer att hämta. Hon är en fantastisk mix av klimataktivist, hållbarhetsentreprenör, affärsrådgivare och föreläsare. Med åren har hon haft ett finger med i spelet att starta upp ett flertal företag med hållbarhetsfrågorna i fokus när de utvecklat sina affärsmodeller. I skrivande stund arbetar hon som VD för företaget Heureka Ventures som startups får hjälp av när de ska anpassa sig till både teknik och klimatomställningar.

En föreläsning med Rebecka Carlsson ger dig en klar och tydlig bild för hur du kan bidra till ett samhälle som surfar på omställningens våg, bara genom att komma på en genial affärsidé. Allt mer tillkommer innovativa affärsmodeller som bildar ringar på vattnet och även ger inspiration till andra företag. Tillsammans skapar dessa ett hållbart samhälle som också drar nytta av de senaste teknologierna. Alla blir en vinnare och ett steg närmare att uppfylla miljömålen 2050!

Vill du få bättre insikt och kött på benen om hur just du kan ställa om eller rigga ditt företag – och till och med bilda en ny verksamhet som kommer att skapa rubriker med sin nytänkande modell? Då ska du boka en föreläsning med Rebecka.

Rebecka Carlsson kan också bokas som konferencier eller moderator till ert event. Hon är rutinerad och trygg i sin roll vilket gör henne till en uppskattad och efterfrågad sådan.

För att veta mer om Rebecka eller för att boka – hör av dig till oss på Athenas!

Visa föreläsningar med Rebecka Carlsson
Rebecka Carlsson - föreläsningar

Rebecka Carlsson håller anpassade föreläsningar där hon pratar om:

 • Hållbarhet
 • Hållbar framtid
 • Innovation
 • Digitalisering
 • Entrepenörskap

Boka en Rebecka Carlsson föreläsning idag hos oss på Athenas!

Rebecka Carlsson är också en efterfrågad, rutinerad och driven moderator

Moderator / konferencier

 • Boka Rebecka Carlsson som moderator eller konferencier till ert event!
  Skicka en oförpliktande förfrågan på Rebecka Carlsson

  Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Eller ring till oss på

  Tfn: 031 38 37 000

  Föreläsningsämnen med Rebecka Carlsson