Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

Den prisbelönade journalisten som satsar på hälsa och hållbar utveckling

Catrina Rolfsdotter-Jansson

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Med en annorlunda approach föreläser Catarina Rolfsdotter-Jansson om hållbarhetsutveckling sedd från framtiden. Hon ger även föredrag om nya affärsidéer och hållbarhetstänk i sina guidade konferenser.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Catarina Rolfsdotter-Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Catarina håller lyftande föreläsningar både nationellt och internationellt. Hon har bott i bland annat USA i många år och arbetat 30 år som journalist, samtidigt som hon sammanställt egna event och intervjuer med mäktiga och intressanta personligheter. Catarina har synts flitigt i SVT, är ute och föreläser till Regeringskansliet, EU-kommissionen, Sveriges kommuner och universitet och skriver böcker om hållbarhet, klimatutmaningar och livsstil. Syftet med föredragen är att ge verktyg och stärka möjligheterna till åhörarna – möjligheter att bidra med smart hållbarhetsarbete som ger resultat både för oss själva och vår omvärld.

Varför ska du boka en föreläsning med Catarina Rolfsdotter-Jansson?

  • För att komma underfund med hur vi både kan ta hand om vår hälsa och hur vi kan göra vårt bästa för att rädda planeten. Så blir du en hållbar människa som tänker i nya banor! Övningar ingår.
  • Få en inblick i hur du som företag eller medarbetare kan åstadkomma förändringar på det miljövänliga planet och bidra till ett bättre hållbarhetstänk.
  • Utrusta företaget med bra tekniker inom yoga och stresshantering då Catarina även är en erfaren och duktig yogalärare som lär dig hur du blir närvarande i nuet.

Den mångfacetterade miljöjournalisten Catarina Rolfsdotter–Jansson är även en engagerad talesperson, yogainstruktör, programledare, författare – och inte minst en dedikerad föreläsare som brinner för hållbarhetsfrågor. Under sina 30 verksamma år som journalist har hon även hunnit med flera år i USA och arbetat aktivt inom EU-kommissionen och Regeringskansliet som uppdragstagare. Hon behandlar även ämnen som bygg, stadsplanering, teknik och CSR.

Catarina Rolfsdotter–Jansson har flera föreläsningar att erbjuda. En där hon börjar i andra änden – i framtiden och spanar på hur vi klarat av hållbarhetsämnet från vår tid och framåt. En där människan är i fokus och en annan där hon fokuserar på yoga och stresshantering där hon delar med sig av både övningar och nya sätt att tänka.

Catarinas huvudsyfte med sina föreläsningar är att så ett frö hos publiken. Hur kan du agera hållbart och bidra till den positiva klimatutvecklingen vi önskar se i framtiden? Hur minskar du stress och ökar ditt välmående? Detta är frågor som både företag och privatpersoner kommer i kontakt med dagligen och vad passar då bättre än att anlita en talesperson och moderator som ger dig de konkreta verktygen? Du bokar Catarina smidigt via Athenas.se när du och ditt företag funderar på en intressant konferens, ett givande event eller en annorlunda kick off.

Visa föreläsningar med Catarina Rolfsdotter-Jansson
Skicka en icke-bindande förfrågan på Catarina Rolfsdotter-Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Catarina Rolfsdotter-Jansson