Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Framtidsvisioner för en hållbar värld

Catrina Rolfsdotter-Jansson

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Catarina Rolfsdotter-Jansson är en erfaren moderator och föreläsare med 20 års erfarenhet av att driva hållbar omställning.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum

Därför ska du boka Catarina Rolfsdotter-Jansson

 • Genom att boka Catarina får ni tillgång till över 20 års erfarenhet inom hållbar omställning, som stärker er organisation i ert strategiska arbete.
 • Varje föreläsning skräddarsys för att möta era specifika behov, vilket säkerställer att innehållet är relevant och direkt tillämpbart för er verksamhet.
 • Som moderator eller facilitator för era events och workshops bistår hon er i planering och genomförande baserat på sin omfattande erfarenhet.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Catarina Rolfsdotter-Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Catarina Rolfsdotter-Jansson är en erfaren moderator, programledare och föreläsare, som med över 20 års erfarenhet lyfter evenemang och TV-sändningar, både i Sverige och internationellt. Med sin bakgrund i journalistik, specialiserar hon sig på att driva fram hållbarhetsfrågor från scenen. Hon är en uppskattad TEDx-talare, och har samarbetat med organisationer som FN och EU-kommissionen, samt är ett populärt val inom näringsliv, offentlig sektor och akademi. Catarina har också skrivit hundratals artiklar och skrivit 12 böcker om hållbarhet.

Därför ska du boka Catarina Rolfsdotter-Jansson

 • Genom att boka Catarina får ni tillgång till över 20 års erfarenhet inom hållbar omställning, som stärker er organisation i ert strategiska arbete.
 • Varje föreläsning skräddarsys för att möta era specifika behov, vilket säkerställer att innehållet är relevant och direkt tillämpbart för er verksamhet.
 • Som moderator eller facilitator för era events och workshops bistår hon er i planering och genomförande baserat på sin omfattande erfarenhet.

Catarina går utmärkt att boka som moderator, där hon använder sin skicklighet att facilitera diskussioner och workshops. Detta är ett utmärkt tillfälle att engagera er personal djupare i hållbarhetsfrågor och utforska hur dessa kan driva ert företags framgång. Då Catarina har studerat och arbetat i USA och i Singapore, föreläser och modererar hon lika gärna på engelska som på svenska.

När ni bokar Catarina för en föreläsning, får er organisation inte bara en expert på hållbarhet, utan också en inspirerande talare som kan belysa hur dessa frågor kan integreras i er verksamhetsstrategi. Med sina hundratals artiklar och 12 böcker om hållbarhet, är Catarina en av Sveriges ledande röster inom området. Hon har erkänts för sitt arbete med flera prestigefyllda utmärkelser och har en fast plats på listor som Sveriges hållbarhetsmäktigaste och som en av landets mest populära föreläsare och moderatorer.

I hennes föreläsningar får ni ta del av anpassade insikter kring aktuella miljöfrågor, strategier för hållbar utveckling, och hur dessa kan appliceras praktiskt i ert företags arbete. Catarina tar med sig en unik mix av djupgående insikter, interaktivitet och humor i sina skräddarsydda föreläsningar, där hon skapar en oförglömlig upplevelse för sin publik.

Genom att välja Catarina Rolfsdotter-Jansson för ert nästa event, tar ni ett viktigt steg mot att stärka ert företags position som ledande inom hållbarhet och innovation. Hennes förmåga att förmedla komplexa ämnen på ett tillgängligt sätt gör henne till en ovärderlig resurs för alla organisationer som strävar efter att göra en verklig skillnad.

Visa föreläsningar med Catarina Rolfsdotter-Jansson
Catarina Rolfsdotter-Jansson Moderator

Moderator

Letar du efter en moderator som kan förvandla ditt evenemang till en inspirerande och minnesvärd upplevelse? Catarina Rolfsdotter-Jansson är det perfekta valet. Med sin unika kombination av expertis och karisma erbjuder hon en moderering som höjer varje evenemang.

 • Med över 25 års erfarenhet inom miljö och hållbarhet, kombinerar Catarina djupgående kunskap med förmågan att engagera och informera sin publik.
 • Catarina är sedan 2018 programledare för We Don´t Have Time´s globala sändningar för miljonpublik med bland annat FN som uppdragsgivare.
 • Hennes karisma och närvaro skapar en engagerande atmosfär som fångar åhörarnas uppmärksamhet.
 • Catarina är en mästare på att anpassa sig till olika typer av evenemang, vare sig det är live, digitala sändningar, eller hybridevent. Hon behärskar både svenska och engelska flytande, vilket möjliggör en bredare räckvidd och inkluderande atmosfär.

Att välja Catarina Rolfsdotter-Jansson som moderator garanterar inte bara ett framgångsrikt och informativt evenemang, utan också en upplevelse som lämnar ett bestående intryck hos deltagarna. Med Catarina vid rodret kan du vara säker på att ditt evenemang blir en oförglömlig framgång.

Catarina Rolfsdotter-Jansson föreläsning

Visionsverkstaden

Interaktiv backcasting där visioner skapas baserat på uppdragsgivarens unika hållbarhetsutmaningar i ett interaktivt och skräddarsytt upplägg.

”Visionsverkstaden” fokuserar på ett specifikt hållbarhetsområde och omfattar en timme, eller greppar över flera områden och är upp till en halvdag.

 • Deltagarna får en kraftfull injektion av lust och möjligheter att skapa en bättre framtid
  baserat på Catarinas gedigna erfarenheter av hållbar omställning,
 • Samskapande av vision/visioner ger verksamheten en tydligt riktning och energi.
 • ”Visionsverkstaden” är en kraftfull teambuilding-övning där våra viktigaste utmaningar
  adresseras.

Utan gemensamma visioner om hur vi skapar en hållbar framtid får vi inte tillräcklig fart framåt i omställningen.

Catarina Rolfsdotter-Jansson Föreläsning

Populära rubriker:

Catarina Rolfsdotter–Jansson har flera föreläsningar att erbjuda:

 • En där hon börjar i andra änden – i framtiden och spanar på hur vi klarat av hållbarhetsämnet från vår tid och framåt.
 • En där människan är i fokus.
 • Fokus på yoga och stresshantering där hon delar med sig av både övningar och nya sätt att tänka.

Catarina Rolfsdotter-Jansson håller skräddarsydda föredrag efter kundens behov och önskemål.  Kontakta oss för att veta mer om Catarina eller boka en föreläsning.

Referenser

Ett alldeles särskilt stort tack till dig, Catarina, för att du modererade EU-dagarna så proffsigt och bra. Det är alltid ett stort nöje att jobba med dig!

Annika Wäppling Korzinek, Head of Representation

European Commission Representation in Sweden

Catarina is one of Sweden’s best moderators and broadcaster for a worldwide audience. She has positioned sustainability and climate for years in many different roles, always advocating thought leadership. She has an enormous presence, sharpness, humour and kindness. She makes others grow and shine. I can strongly recommend all to cooperate and work with Catarina to accelerate positive change on a societal and individual level.

Louise König, CEO

The New Division

Stort stort tack från oss alla för din helt fantastiska insats som moderator hos oss igår på vår Medarbetardag. Vi är SÅ nöjda! Vilken dag det blev. Vi säger det igen – du är en klippa att ha med i teamet. Alltid lugn, trygg och påläst! TACK!

Katja Rodny

Alecta
Skicka en icke-bindande förfrågan på Catarina Rolfsdotter-Jansson

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Catarina Rolfsdotter-Jansson