Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Meteorolog som guidar din verksamhet i en klimatsmart riktning

Madeleine Westin - Meteorolog, programledare och författare

Madeleine Westin

Madeleine Westin är meteorolog och hennes kunskaper om klimat och miljö är ovärderliga för alla som jobbar med hållbarhet!

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Madeleine Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi hör om klimatförändringarna och ser allt fler naturkatastrofer på tv. Men vad innebär det egentligen för oss i Sverige? Kan vi förbereda oss? Och framför allt: kan vi göra något åt det? Madeleine Westin är meteorolog på TV4 och har jobbat som vädertaktiker åt både kappseglare, Flygvapnet och Marinen. Hon kan svara på alla dina väderfrågor och guida din verksamhet i en mer modern, klimatsmart riktning!

Väder och klimat är mer aktuellt än någonsin. Världen jublar när toppolitikerna får igenom klimatavtal, miljötekniker är de hippaste av de hippa, och miljömedvetna företag springer förbi sina konkurrenter. Chefsmeteorologen Madeleine Westin berättar mer om vad som händer, varför, och hur det kommer att påverka just dig och din verksamhet.

Madeleine Westin har jobbat som meteorolog i över 20 år och har skrivit flera böcker, artiklar och krönikor om klimat och väder. Hon är även kapten inom Försvarsmakten och har föreläst, utbildat och utarbetat väderstrategier för professionella kappseglare, piloter och yrkesmilitärer inom både Flygvapnet och Marinen.

År 2009 fick Madeleine Westin det prestigefulla uppdraget att sommarprata i P1, där hon bland annat berättade om när hon fick uppleva klimatförändringarna på nära håll under en forskarexpedition till Nordpolen.

Väder och klimat påverkar oss på alla plan. Madeleine Westin kan prata väder ur alla tänkbara perspektiv, från det lilla till det stora. Oavsett om det gäller klimatförändringar och naturkatastrofer, hur miljömedvetenhet och konkurrenskraft hänger ihop eller hur du kan göra dina egna väderprognoser inför sommarfesten eller seglatsen bjuder hon på en massa fakta blandat med intressanta anekdoter.

Boka en föreläsning som gör dig lite klokare, lite gladare och rustar dig och din verksamhet inför framtiden! Madeleine Westin kan bokas som både föreläsare och moderator.

Visa föreläsningar med Madeleine Westin

  Madeleine Westin föreläser om:

  • Miljö ur alla olika perspektiv
  • Klimat och klimatförändringar
  • Meteorologi och att förutspå väder
  • Det klimatsmarta företaget

  Konferencier/moderator

  • Madeleine Westin är även en mycket uppskattad och rutinerad konferencier och moderator. Passa på att boka henne till ditt nästa evenemang!

Referenser

Mycket bra genomfört, lättsamt blandat med visst allvar, fina bilder, bra blandning genom att visa bilder växlat med film. Madeleine kändes naturlig och mycket van vid att stå på scen. Mycket kunnig inom sitt område men kunde också förklara det tekniska på ett begripligt sätt för gemene man utan att det blev för låg nivå. Bra energi på scen vilket höll intresset uppe under hela föreläsningen och en genomtänkt röd tråd genom hela presentationen som motsvarade det vi hade diskuterat vid planeringen. Madeleines föredrag var väldigt uppskattat av deltagarna, hon fick mycket högt betyg. Vi rekommenderar henne starkt!

Athina Pehrman

SWERMA
Skicka en oförpliktande förfrågan på Madeleine Westin

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Madeleine Westin