Laddar innehåll ...

Madeleine Westin - Meteorolog, programledare och författare

Madeleine Westin

Meteorolog, programledare och författare

Vi hör om klimatförändringarna och ser allt fler naturkatastrofer på tv. Men vad innebär det egentligen för oss i Sverige? Kan vi förbereda oss? Och framför allt: kan vi göra något åt det? Madeleine Westin är meteorolog på TV4 och har jobbat som vädertaktiker åt både kappseglare, Flygvapnet och Marinen. Hon kan svara på alla dina väderfrågor och guida din verksamhet i en mer modern, klimatsmart riktning!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Väder och klimat är mer aktuellt än någonsin. Världen jublar när toppolitikerna får igenom klimatavtal, miljötekniker är de hippaste av de hippa, och miljömedvetna företag springer förbi sina konkurrenter. Chefsmeteorologen Madeleine Westin berättar mer om vad som händer, varför, och hur det kommer att påverka just dig och din verksamhet.

Madeleine Westin har jobbat som meteorolog i över 20 år och har skrivit flera böcker, artiklar och krönikor om klimat och väder. Hon är även kapten inom Försvarsmakten och har föreläst, utbildat och utarbetat väderstrategier för professionella kappseglare, piloter och yrkesmilitärer inom både Flygvapnet och Marinen.

År 2009 fick Madeleine Westin det prestigefulla uppdraget att sommarprata i P1, där hon bland annat berättade om när hon fick uppleva klimatförändringarna på nära håll under en forskarexpedition till Nordpolen.

Väder och klimat påverkar oss på alla plan. Madeleine Westin kan prata väder ur alla tänkbara perspektiv, från det lilla till det stora. Oavsett om det gäller klimatförändringar och naturkatastrofer, hur miljömedvetenhet och konkurrenskraft hänger ihop eller hur du kan göra dina egna väderprognoser inför sommarfesten eller seglatsen bjuder hon på en massa fakta blandat med intressanta anekdoter.

Boka en föreläsning som gör dig lite klokare, lite gladare och rustar dig och din verksamhet inför framtiden! Madeleine Westin kan bokas som både föreläsare och moderator.

  Madeleine Westin föreläser om:

  • Miljö ur alla olika perspektiv
  • Klimat och klimatförändringar
  • Meteorologi och att förutspå väder
  • Det klimatsmarta företaget

  Konferencier/moderator

  • Madeleine Westin är även en mycket uppskattad och rutinerad konferencier och moderator. Passa på att boka henne till ditt nästa evenemang!
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden