Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Ögonöppnare inom miljöarbete och gröna frågor

Maria Wetterstrand - Samhällsengagerad och proffs på gröna frågor

Maria Wetterstrand

Politisk debattör och proffs på gröna frågor med föreläsningar om klimathotet, hållbarhet och framtiden

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Maria Wetterstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Maria Wetterstrand är utan tvekan en av Sveriges stora ögonöppnare vad gäller gröna frågor. Som språkrör för Miljöpartiet de Gröna arbetade hon intensivt för att förbättra förutsättningarna för en grönare framtid i Sverige och blev en av våra mest omtyckta och respekterade politiker. Hon må ha lämnat språkrörspositionen 2011, men hennes miljöarbete är lika aktivt i dag. Boka Maria Wetterstrand hos oss på Athenas om du söker en utbildad, insatt och engagerad frontfigur till ditt evenemang! 

Maria Wetterstrand visade tidigt ett intresse för miljöfrågor och engagerade sig i Miljöpartiet de Gröna redan som ungdom. Hennes brinnande vilja att göra världen grön och hållbar är lika stark nu som då och sedan första dagen i partiet har hon arbetat aktivt för viktiga miljöfrågor. Under sina år som politiker lyckades hon förmedla sitt budskap med sådan framgång att Miljöpartiet år 2010 gjorde sitt allra bästa val någonsin med henne i spetsen.

Maria Wetterstrand har både studerat biologi och nordiska språk vid Göteborgs universitet och varit politiskt engagerad i miljöfrågor större delen av sitt liv. Dessa erfarenheter har gett henne en unik spetskompetens inom området och har gett henne stor plats i det offentliga debattklimatet rörande klimatfrågor och hållbar utveckling. Hon är också en flitig författare och har skrivit böcker som ”Den nya gröna vågen” och ”Vad är miljö och 100 andra frågor” och flera krönikor i tidningar som Dagens Industri och Sydsvenska Dagbladet. I dag är hon särskilt intresserad av småföretagarfrågor, skolpolitik, miljö- och klimatpolitik och frågor som rör öppenhet och mångfald.

Då miljö- och klimatfrågor är av ständigt växande betydning är Maria Wetterstrand mer aktuell än någonsin. Med sin oerhörda förmåga att engagera, inspirera och motivera är hon en högt ansedd föreläsare och moderator som ofta bokas av näringslivet. I föreläsningarna talar hon om viktiga miljörelaterade ämnen som klimat, miljö, framtiden, hållbar utveckling, utbildning, mångfald, retorik och ledarskap.

Bli inspirerad av en av de bästa – boka Maria Wetterstrand till ett grönt evenemang hos oss på Athenas!

 

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Maria Wetterstrand

  Miljö och företagande

  • I denna föreläsning pratar Maria Wetterstrand om vikten av att förändra, förbättra och öka fokus på miljöfrågor.
  • Allt fler företag intresserar sig för miljö och hållbar utveckling, men tycker det är svårt med förändring. Vad krävs för att ta första steget mot ett mer hållbart företagande? Vad har andra företag gjort för att lyckas?
  • Maria berättar om vikten av förändring, både av attityd och tillvägagångssätt, för att klara av framtidens utmaningar.

  Retorik

  • För att nå fram med ditt budskap är det viktigt att tala så att folk lyssnar. Om de inte lyssnar är det viktigt att addressera vad som ligger i vägen.
  • Krossa fördomarna om dig och ditt företag och visa vad det är du vill och vad du jobbar för. Det räcker inte att vara retoriskt skicklig, det måste också finnas ett innehåll värt att lyssna på.
  • Maria Wetterstrand talar om retorik utifrån sina egna erfarenheter och ger matnyttig kunskap där läroböckerna i ämnet brister.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Maria Wetterstrand

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Maria Wetterstrand