Laddar innehåll ...

Tone Bekkestad - Meteorolog, tv-profil och företagare

Tone Bekkestad

Meteorolog, tv-profil och företagare

Den kända tevemeteorologen Tone Bekkestad föreläser om kreativa lösningar på klimathotet och hur företag når lönsamhet genom att satsa på gröna investeringar. Boka en föreläsning med henne hos oss på Athenas!

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Efter att ha jobbat på TV4 i ett decennium, valde den kända meteorologen Tone Bekkestad att förverkliga sin dröm: 2007 startade hon eget. Sedan dess har hon varit en passionerad företagare som har gått i skola hos de allra bästa coacherna och pamparna för att lära sig grundvalarna i ett lyckat företagande.

Tone Bekkestad, som utbildade sig till meteorolog vid Universitetet i Bergen, har stor kännedom om klimat, gröna alternativ och lösningar, kunskapsområden och perspektiv hon gärna delar med sig av i sina uppskattade föreläsningar. Eftersom företagande och självförverkligande också ligger henne varmt om hjärtat berättar hon med glädje om hur just du når framgång genom att följa dina drömmar.

Som författare till böckerna ”Fråga Tone om vädret” och ”Nu jäklar är det dags!” och utvecklaren bakom kursen ”FörverkligaDittDrömjobb” kombinerar Tone Bekkestad klimat och ekonomi på ett sätt som roar, inspirerar och upplyser. Istället för att bygga sina föredrag på att ge dig som åhörare dåligt samvete vill hon inspirera dig till att göra framtiden till en underbar plats.

Förutom att vara talare är Tone Bekkestad en populär konferencier och moderator.

    Kreativa lösningar på klimathotet

    • I dessa skräddarsydda föreläsningar, däribland i ”Lösningarnas värld”, berättar Tone Bekkestad hur vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för att möta klimathotet. Snarare än att ge dig dåligt samvete vill hon inspirera och uppmuntra dig till att vara kreativ.
    • I föreläsningen ”Go green by black numbers” talar hon bl.a. om smarta, gröna lösningar som dessutom är lönsamma för företag.
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden