Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-02-blue

Föreläsare om Cirkulär ekonomi

Här hittar du föreläsare, föredragshållare och utbildare som kan tala om cirkulär ekonomi. Klicka på våra talare för att läsa presentationer och få reda på vilka föreläsningar som erbjuds!

Ring gärna till oss på Athenas eller fyll i vårt kontaktformulär för att få mer information om de föreläsare du är intresserad av. Vi hjälper dig och ger dig förslag på lämpliga talare till ditt evenemang!

Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

eller ring oss

Tfn. 031 38 37 000
Skicka oss en förfrågan om ämnet

Vi hjälper dig hitta rätt föreläsare, du får snabba svar och alltid kostnadsfri rådgivning.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Athenas hanterar fler än 100 förfrågningar från både stora och små verksamheter – varje dag

Vi har lösningar för alla typer av arranemang – oavsett budget och storlek

Vi sammarbetar med Sveriges mest efterfrågade föreläsare och hjälper er att hitta rätt innehåll till ert evenemang

Athenas är Skandinaviens största förmedlare av föreläsningar

Athenas förmedlar årligen flera tusen föreläsningar i Sverige och resten av världen

Athenas ser till att ni känner er trygga genom hela bokningsprocesen – från idé till genomförande

Vi är lyhörda och hjälper er att hitta rätt föreläsare, konferencier, moderator och underhållare för just ert arrangemang

Alla föreläsare om cirkulär ekonomi (9)

Hjälp mig att välja
no-image

Matilda Jarbin

Matilda Jarbin undervisar i hållbarhet på IHM Business School. Hon har hjälpt både stora och små företag med sina hållbarhetsarbeten. Hon driver även ett klimatcertifierat lantbruk med sin familj.

no-image

Sandra-Stina Vesterlund

Sandra-Stina Vesterlund är expert på förändringsledning och att ställa om företag till att möta sina kunders behov och mål med fokus på hållbarhet och cirkuläritet.

no-image

Alexandra Davidsson

Minska ditt företags klimatavtryck med insikter från Alexandra Davidsson, en banbrytande expert inom hållbarhet och cirkulär ekonomi, och medgrundare av ClimateHero.

no-image

Annika Carlsson Kanyama

Hållbarhetsforskare som brinner för att kommunicera forskning på ett lättsamt och tankeväckande sätt i förhoppningen att bidra till ett mer klimatsmart samhälle. 

no-image

Katrine Marçal

Katrine Marçal är författare och ekonomijournalist på Dagens Nyheter. Hennes föreläsningar handlar ofta om sambandet mellan kvinnor och innovation - och vad som händer när kvinnorna glöms bort.

no-image

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Catarina Rolfsdotter-Jansson är en erfaren moderator och föreläsare med 20 års erfarenhet av att driva hållbar omställning.

no-image

Magnus Penker

Magnus Penker erbjuder värdefulla insikter för att du framgångsrikt ska kunna leda ditt företag genom osäkra tider, med fokus på innovation, AI och tillväxt.

no-image

Tobias Jansson

Tobias Jansson gör det komplexa området cirkulär ekonomi begripligt och inspirerar oss att skapa såväl ökad lönsamet som minskad belastning på miljön genom att cirkulera mera.

no-image

Frank Erichsen

Känd från TV-programmet "Hundra procent bonde". Frank Erichsen visar fördelarna med det enkla livet och varför han valt det.

Cirkulär ekonomi
Cirkulär ekonomi
5 av 5 stjärnor

"Vår kontakt på Athenas har varit väldigt tillmötesgående och trevlig och vi har fått all hjälp vi behöver från henne. Vi kommer säkert anlita Athenas vid fler tillfällen."

Kalmar Kommun

Om ämnet: Cirkulär ekonomi

  • En växt kommer upp ur jorden. Växten äts av ett djur som äts av ett annat djur. Sista djuret i kedjan dör och blir till jord. En ny växt kommer fram. I naturen sker allt i kretslopp, men vi människor har börjat leva efter ett helt annat system: linjär ekonomi.
  • Alla som kommit i kontakt med hållbarhetsfrågor har också hört om problemet med den linjära ekonomin. Vi extraherar en resurs, förädlar och slänger. På engelska beskrivs det som en “take-make-dispose”-modell, där det finns en tydlig början och ett tydligt slut: på en soptipp, i ett vattendrag eller längst in i förrådet. Vem som helst kan räkna ut att det inte håller i längden, och faktum är att sinande resurser och föroreningar redan är ett problem.
  • Med cirkulär ekonomi går vi tillbaka till ett kretsloppstänk. Ett miljövänligare val och ett absolut måste om vi vill kunna fortsätta leva på den här planeten. Den nya modellen heter återanvänd-minimera-återvinn (“reuse-reduce-recycle”), där konsumenter blir användare och vi flyttar fokus från prylar till funktioner.
  • Flera företag har redan insett fördelarna med cirkulär ekonomi – både för miljön och i form av sparade pengar. Rolls Royce säljer inte längre sina flygmotorer utan hyr ut dem enligt “power by the hour”. H&M:s klädinsamling, Renaults “remanufactured”-tjänster, Philips pay-per-lux-system och Nissans batteri-leasing är andra exempel.
  • Här hittar du föreläsare som kan berätta mer om hur cirkulär ekonomi fungerar och hur du kan börja dra nytta av den!
Fråga om pris och datum