Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter

Våra talare är också tillgängliga för evenemang online. Ta kontakt med oss för att få veta mer.

profile-cover-generic-02-blue

I denna omvälvande tid är det avgörande att förstå vad man är bra på och hur det kan användas på bästa sätt

Magnus Penker, författare, innovationsexpert, föreläsare, CEO

Magnus Penker

Innovationsexpert, prisad talare, bästsäljande författare, CEO och grundare för Innovation360

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Penker

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Magnus Penker är en internationellt anlitad managementkonsult, talare, författare och prisbelönt företagsledare. Magnus Penker är en ledande föreläsare och coach inom innovation, artificiellt intelligens, förändringsarbete, digitalisering och mycket mer. 

Men han är kanske mest känd som grundaren av Innovation360 och anses av många vara en av världens främsta innovationsexperter. Magnus Penker arbetar som rådgivare till flera av världens 100 största företag, världens största fond och flera regeringar och ministerier i t.ex. Förenade Arabemiraten, Nordirland för att bara nämna två. Magnus utbildade sig vid Henley Business School och det var under sin tid där han grundade det största hybrida innovationsdatabasen i världen som idag är känt som Innovation360 Group. Bolaget jobbar aktivt med att stärka innovationsförmågan hos organisationer och individer. Hans erfarenheter och lärdomar har format ramverket som ligger till grund för hur man lyckas med innovation. 

Han är en inspirerande chef och han har under sin tid som ledare fått sin organisation utsedd till Sveriges bästa arbetsplats fyra gånger. Han har blivit utsedd till Topp 100 CEO (2018) och Sveriges mest innovativa VD 2016. De senaste åtta åren har Magnus också tagit fram InnoSurvey, en metod och innovationsdatabas som genom analys förser råd till företag, forskare och ledare över hela världen. Han är också författare till flera bästsäljande böcker och arbetar för tillfället på den femte i serien om affärsinnovation med titeln “The Complete Guide to Business Innovation”. Han har även en ny bok ”The Innovation Iceberg” som är en business lyrics-bok. Den släpps hösten 2019 och handlar om affärs-innovation, men skriven som en novell för att göra ämnet mer lättbegripligt. 

Hans böcker används på prestigeuniversitet så som Georgetown och Copenhagen Business School. Magnus bor i New York men arbetar över hela världen och föreläser regelbundet på internationella handelshögskolor och MBA program samt är en flitigt anlitad talare på större evenemang i Asien, USA och Europa. Magnus Penker har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld” som endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen.

Under största delen av sin tid leder Magnus stora innovationsprojekt för bolag runt om i världen och hjälper företagen ställa om till en mer hållbar verksamhet. Magnus är en eftertraktad och nytänkande föreläsare som genom sitt driv kring att utmana företag i sitt tänkande och hur man på bästa sätt drar nytta av gruppens fulla potential aldrig gör en besviken.

Därför ska du boka Magnus Penkers föreläsning

 • Magnus Penker är en erfaren talare, toppkonsult och prisad entreprenör som inspirerar utöver vad som uppfattas som möjligt, med en kombination av oöverträffad energinivå, kunskap och nyfikenhet.
 • Han är facilitator och verkställande konsult för världsklass-uppdrag inom områdena innovation, artificiell intelligens och digitalisering.
 • Magnus är en skandinavisk stigande stjärna och thought leader inom innovation och banbrytande ledarskap.
 • Magnus ger såväl inspirationsföreläsningar, konkreta workshops där du som deltagare får en personlig innovationsprofil att behålla som moderatorsuppdrag.
Visa föreläsningar med Magnus Penker

  Föreläsningar

  Magnus Penker skräddarsyr gärna föreläsningar efter era önskemål och erbjuder inspirationsföreläsningar, workshops och moderatorsuppdrag. Här är ämnen som han är expert inom:

  • Hur du lyckas med en innovativ kultur: Vad skiljer vinnare från förlorare?
  • Döda inte dina kunder: Mental affärsutveckling för en hållbar värld. 
  • Allt är S-kurvor, du också! Hur kan du förlänga det du har och samtidigt skapa för framtiden?
  • Lyssna på din kund är första misstaget. Studera dem och lär dig agera som en antropolog.
  • Spelteori för beslutsfattare: Spring i åttor runt konkurrenterna.
  • Tänk som en Hollywood Screen writer och agera som en ingenjör!
  • Hur du bygger innovativa teams: Data från +5000 företag och 105 länder.

  Längd: Kan skräddarsys på begäran

Skicka en oförpliktande förfrågan på Magnus Penker

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Magnus Penker