Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frank Erichsen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Upplev den charmige bonden Frank Erichsen, känd från den danske tv-succén Hundra procent bonde, berätta om livet på Kastanjegården och allt som hör till. Du får höra om varför han valt att leva som han gör, om strävan efter att bli självförsörjande och om olika metoder och tekniker han använder på gården. Frank Erichsen håller hela publiken i sin hand och fyller salarna, oavsett var han är på besök. Boka en inspirerande föreläsning här hos Athenas!

Med sin levande och autentiska föreläsning ger Frank Erichsen sina åhörare tips till ett liv med självförsörjande lantbruk, samtidigt som han underhåller med historier från inspelningarna av de många säsongerna av Hundra procent bonde.

På Kastanjegården, en gammal gård på Djursland i danska Jylland, utspelar sig den populära tv-serien där vi får följa Frank Erichsen och hans familj i deras vardag, året runt. Djuren ska skötas och slaktas, det ska byggas och repareras och allt detta ska helst göras för hand, på gammaldags vis. Som tioåring hade Frank Erichsen en liten jordlott som han själv fick odla, och ända sedan dess har hans dröm varit att driva ett självförsörjande lantbruk och på så vis uppnå ett enklare liv.

Hundra procent bonde, på danska Bonderöven (“Bondlurken”), blev snabbt en av Danmarks största tv-succéer någonsin. Även i Sverige och Norge gjorde Frank Erichsen succé och i Finland har han till och med en egen fanclub. Serien visas på SVT och kan även ses på SVT Play.

Frank Erichsen håller i populära föreläsningar över hela Norden, där han berättar mer om hur man kan ta sig ett steg närmare självförsörjning, hållbarhet och hur man kombinerar det dagliga arbetet med familjelivet. Han är även författare till två böcker om ”Det enkle liv”.

Boka en inspirerande föreläsning som sätter perspektiv på vardagen!

Visa föreläsningar med Frank Erichsen

    Det enkla livet

    • Frank Erichsen berättar om varför han har valt att hålla på med självförsörjning. Då det kräver fysisk handling krävs det också kunskaper. Kunskaper och deras spännande sätt att utveckla sig på är därför ett genomgående tema i föreläsningen.
    • Upplev en kväll tillsammans med Frank Erichsen och hör om lieslipning, franska getherdar, afrikanska bönder, amerikanska filosofer och ryska brunnbyggare samt demonstration av nordiska oxtyper. Du får höra om både teori och praktik från livet på Kastanjegården.
    • Föreläsningen tar avstamp i Frank Erichsens två böcker om det enkla livet och om de många inspelningarna till tv-programmet Hundra procent bonde.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Frank Erichsen

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Frank Erichsen