Laddar innehåll ...

Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra begåvade konsulter
profile-cover-generic-06

Inspirerar dig till ett liv av glädje och ger sina bästa tips för hur man får ihop vardagen

Lisa Lemke föreläsning (foto Magnus Carlsson) - Matkreatör, matstylist & tv-kock

Lisa Lemke

Matkreatören och TV-kocken som gjort karriär av sin dröm föreläser om livet på landet och hur man bollar med sin tid.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum Fråga om pris och datum
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lisa Lemke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer matglädje åt folket! Det står tv-kocken och matkreatören Lisa Lemke för, och hennes stora passion för mat går rakt genom tv-rutan. Hon är dessutom en framgångsrik entreprenör, som har lyckats göra karriär av sin dröm. I sina föreläsningar delar Lisa Lemke med sig av sina guldkorn kring hur man bollar med sin tid, förverkligar sina drömmar och lämnar sin comfort zone. Boka en Lisa Lemke föreläsning idag och inspireras av denna multitalang!

En gammal prästgård, massor av djur, eget lantbruk, skitiga jeans och en härlig familj – den idyllen lever Lisa Lemke i varje dag. Här lever hon som hon lär med fokus på hållbart lantbruk och företagsamhet i lokalsamhället. Samtidigt jobbar hon med att sprida en lättsam och prestigelös inställning till matlagning.

Lisa Lemke är frilansande matstylist, författare, matkreatör och tv-kock och i grunden journalist. I över 10 år har hon dessutom gett ut prisbelönta kokböcker och har gjort ett namn för sig i olika matlagningsprogram på tv. Hon tycker själv att hon har världens bästa jobb: “Jag jobbar nämligen med att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam.” Hon brinner för matlagning, lantbruk, närodlat och hållbarhet. Lisa Lemke representerar entreprenörskap, landsorten och drömmen om livet på landet.

Enligt Lisa Lemke ska mat vara rolig och enkel, och den ska bjuda in familj och vänner till gemenskapen vid matbordet. Det ska vara härligt och lätt att svänga ihop en vardagsmiddag! Detta budskap sprider hon med stor energi till svenska folket.

Vid en Lisa Lemke föreläsning kommer den glada, spralliga skåningen att boosta din inspiration och företagsamhet. Hon delar med sig av sina bästa tips på hur man får vardagen att gå ihop (med djur, familj och jobb är det inte det lättaste), hur man kan förverkliga sina drömmar och vikten av att jobba lokalt, med kärlek och äkthet som motivation. Det gäller att våga!

Boka en inspirerande Lisa Lemke föreläsning hos Athenas!

Foto: Magnus Carlsson

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Lisa Lemke

    Lisa Lemke föreläsning

    • Kontakta oss på Athenas för bokning och mer information om en Lisa Lemke föreläsning. Föreläsningarna skräddarsys efter dina önskemål och behov!

    Boka Lisa Lemke

    • Lisa Lemke kan också bokas som konferencier och moderator, till både små och stora evenemang.
Skicka en oförpliktande förfrågan på Lisa Lemke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lisa Lemke