Tfn. 031 38 37 000

Få professionella råd av våra erfarna konsulter
profile-cover-generic-05

Inspirerar dig till ett liv av glädje och ger sina bästa tips för hur man får ihop vardagen

Lisa Lemke föreläsning (foto Magnus Carlsson) - Matkreatör, matstylist & tv-kock

Lisa Lemke

Matkreatören och TV-kocken som gjort karriär av sin dröm föreläser om livet på landet och hur man bollar med sin tid.

Skicka enkelt en fråga om pris och datum
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lisa Lemke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer matglädje åt folket! Det står tv-kocken och matkreatören Lisa Lemke för, och hennes stora passion för mat går rakt genom tv-rutan. Hon är dessutom en framgångsrik entreprenör, som har lyckats göra karriär av sin dröm. I sina föreläsningar delar Lisa Lemke med sig av sina guldkorn kring hur man bollar med sin tid, förverkligar sina drömmar och lämnar sin comfort zone. Boka en Lisa Lemke föreläsning idag och inspireras av denna multitalang!

En gammal prästgård, massor av djur, eget lantbruk, skitiga jeans och en härlig familj – den idyllen lever Lisa Lemke i varje dag. Här lever hon som hon lär med fokus på hållbart lantbruk och företagsamhet i lokalsamhället. Samtidigt jobbar hon med att sprida en lättsam och prestigelös inställning till matlagning.

Lisa Lemke är frilansande matstylist, författare, matkreatör och tv-kock och i grunden journalist. I över 10 år har hon dessutom gett ut prisbelönta kokböcker och har gjort ett namn för sig i olika matlagningsprogram på tv. Hon tycker själv att hon har världens bästa jobb: “Jag jobbar nämligen med att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam.” Hon brinner för matlagning, lantbruk, närodlat och hållbarhet. Lisa Lemke representerar entreprenörskap, landsorten och drömmen om livet på landet.

Enligt Lisa Lemke ska mat vara rolig och enkel, och den ska bjuda in familj och vänner till gemenskapen vid matbordet. Det ska vara härligt och lätt att svänga ihop en vardagsmiddag! Detta budskap sprider hon med stor energi till svenska folket.

Vid en Lisa Lemke föreläsning kommer den glada, spralliga skåningen att boosta din inspiration och företagsamhet. Hon delar med sig av sina bästa tips på hur man får vardagen att gå ihop (med djur, familj och jobb är det inte det lättaste), hur man kan förverkliga sina drömmar och vikten av att jobba lokalt, med kärlek och äkthet som motivation. Det gäller att våga!

Boka en inspirerande Lisa Lemke föreläsning hos Athenas!

Foto: Magnus Carlsson

I samarbete med Promotor Media

Visa föreläsningar med Lisa Lemke

  Lisa Lemke föreläsning

  Världens bästa ord: Tillsammans!

  • Om samarbete, varför människan är gjord för att arbeta tillsammans och hur man skapar en äkta och lojal företagskultur, vare sig man jobbar i det lilla eller det stora.
  • Lisa delar med sig av sin filosofi kring gräv där du står, energitjuvar, hjärnans kraft och om hur samarbete kan flytta berg och ändra “nej “till “ja”. Såväl privat som i skola och arbete.
  • Föreläsningen kan kompletteras med en workshop kring hur man ser på samarbete med nya ögon, och denna workshop passar såväl föra stora som små grupper.

  Lisa Lemke föreläsning

  Den hållbara hemmamaten

  • Varifrån kommer egentligen maten på ditt bord? Det är dags för oss alla att lära känna en bonde! Lisa tror att kunskap och relationer är en avgörande faktor för att få oss att slänga mindre mat, ta bättre beslut och bli en miljöhjälte.
  • Vet du egentligen hur gammal mjölk luktar? Vare sig man är stor eller liten, ung eller gammal är det här en föreläsning och ögonöppnare för alla.

  Lisa Lemke föreläsning

  Den levande landsbygden – från långkål till white guide

  • Så skapar man förändring genom att se konkurrenter som konkullegor och tron på att allt är möjligt. Lisa delar med sig av sina erfarenheter från den resa som hembygden Falkenberg gjort där man gått från pessimism till att som första region någonsin få gemensamt pris av White guide.
  • Denna resa har Lisa vart en del av från början och hon ger konkreta tips på hur en grupp eller region kan nå stordåd tillsammans.

  Lisa Lemke föreläsning

  Kvinna, mamma, företagare och drömförverkligare – jag är en superhjälte!

  • Under parollen ”Våga tro på din dröm och din förmåga” berättar Lisa om hur hon gick från ett skrivbord i sovrummet till att leva sin dröm.
  • Lisa delar med sig av den resa som hon själv gjort, inspirerar andra till att leva sin dröm och avslöjar vad hennes superkraft är. I denna föreläsning finns också möjlighet att lägga in en kortare workshop som funkar för både små och stora grupper.

  Lisa Lemke Cookalong

  Boka Lisa Lemke’s Cookalong (matlagning online)

  • Lisa Lemke gör fantastiska Cookalong (matlagning online) tillsammans med företag och deras personal eller kunder på valfritt tema.
  • Eventet sänds direkt från Lisas stora kök som dekoreras efter tema (t ex jul / sommar)
  • Deltagarna får ett par dagar i förväg en meny, shoppinglista och presentkort så de kan ordna med alla inköp.  På eventdagen blir det matlagning, sång och en riktigt festlig stämning i ca 60 minuter. Alla i sina respektive kök.

  Kan man verkligen få till en fest-stämning digitalt? JAAA! Efteråt kan deltagarna om man vill fortsätta in i mindre digitala rum för att hänga tillsammans till långt in på småtimmarna. Perfekt för alla som letar efter något bra att hylla sin personal med / visa uppskattning till sina kunder. Lisa fixar all teknik och kan erbjuda snabba lösningar. Missa inte den här chansen!

  •  Bokas för eftermiddag/kväll
  • Språk: engelska / svenska

  Lisa Lemke föreläsning

  Boka Lisa Lemke som moderator/konferencier

  • Lisa Lemke är känd för att sprida energi, showa och underhålla. Boka henne som moderator eller konferencier till ditt event. Hon lyfter andra, ställer rätt frågor (hon är journalist i grunden) och håller i helheten på ett professionellt sätt.
  • Hon kan moderera såväl små som stora event.
Skicka en icke-bindande förfrågan på Lisa Lemke

Skicka enkelt en förfrågan till oss. Du får snabbt svar på exempelvis pris och datum.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Eller ring till oss på

Tfn: 031 38 37 000

Föreläsningsämnen med Lisa Lemke