Laddar innehåll ...

Tina Nordström föreläsning - Framtidens hållbara matglädje

Tina Nordström

Karismatiske och glädjespridande kocken som blev "Mat-Tina" med hela svenska folket har inspirerande föreläsningar om hållbar matglädje

Tina Nordström blev 2001 ”Mat-Tina” med hela svenska folket. Med sin karisma och sina kunskaper har hon inspirerat, lärt ut och underhållit en miljonpublik framför TV-apparaterna om glädjefylld matlagning. Idag ligger hennes fokus på att kombinera hållbarhet med matlagning, och hur vi alla kan bidra till en hållbar livsstil – utan att kompromissa den goda, nyttiga och lättillagade maten! Boka en inspirerande Tina Nordström föreläsning här. 

Kostnadsfri förfrågan

Skicka oss en förfrågan. Du får snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
Det är naturligtvis helt oföpliktande.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tina Nordström sågs första gången i TV-rutan som den första kvinnliga finalisten i SVT:s tävling ”Årets Kock” år 2000. Det var då hennes talang som kock upptäcktes, och året därpå blev hon programledare för SVT:s programserie ”Mat”. Resten är, som man säger, historia och hennes inspirerande sätt att kombinera glädje och matlagning har spridit sig till hela svenska folket.

En Tina Nordström föreläsning ger dig/er:

 • Förståelse och inspiration för hur matlagning, hållbarhet och glädje går hand-i-hand
 • Coachning genom djungeln av mattrender som råder idag
 • Tips och råd om hållbar matglädje från en av våra mest kända TV-kockar, vars karisma och charm definitivt smittar av sig!

När Tina var barn drev hennes föräldrar en restaurang som låg vägg-i-vägg med deras boende. Restaurang- och kocklivet har alltid funnits med henne. Efter succén som ”Mat-Tina” har hon gjort flertal olika program på SVT och TV4 samt flera internationella kanaler som har gett henne tittare från Norge, Finland, Danmark och USA. Hon har skrivit ett flertal böcker inom matlagning och livsstil och som alltid är kombinationen mellan fräschhet, nyttighet och hållbarhet ett stående inslag i hennes skapelser.

En Tina Nordström föreläsning förklarar hur matglädje går ihop med hållbarhet, och hur vi bäst kan rusta oss inför framtiden. Tina vill att fler ska se mat och matlagning som en språngbräda för att våga utmana sig själv mer. Med hjälp av modig mat blir vi mindre rädda!

Tina anpassar gärna sina föreläsningar efter behov, önskemål och sammanhang.

Boka en inspirerande Tina Nordström föreläsning här hos oss på Athenas!

Foto: Andreas Lundberg

  Tina Nordström föreläsning

  Boka en Tina Nordström föreläsning om:

  • Hållbar matglädje
  • Hur framtidens matlagning kommer se ut
  • Konsten att njuta av livets sinnligheter
Relaterade Föreläsare

Föreläsningsområden